От високо и от асансьори![]()
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
както повечете момичета от някои насекоми ( най-вече хлебарки и стоножки) мн ме е гнус и страх от тях.от ледът по улиците тази година добих огромен страх,след като буквално пред очите ми се пребиха няколко човеказа друго не се сещам в момента...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
и аз ам не се интересувамПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Don`t worry..be happy! [sun]*
Мислех, че само аз се страхувам от болести. Преди беше още по зле отколкото сега! Също се страхувам от такива въртелешки, гондоли и тем простотии само докато ги гледам ми става лощо пък незнам хората как издържат там.
-когато е тъмно и съм сам си преставям сичко лошо, за което се сетите
-когато видя буболечка после 30 минути си представям как лази по мен
-да не съм шизофреник
Страх ме е да не загубя някой .. Страх ме е от промяната ,от себе си и от това ,в което МОГА да се превърна .. страх ме е от неизвестността и от безсилието .. страх ме е да не загубя мечтите си и нещото ,за което живея в омента .. страх ме е да не се превърна в безлична сянка ..
Първоначално написано от TeenSpirit
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лично мен ме е страх от тъмното.......
Имам случка която ме изплаши до смърт........
Ето я и нея ще ви я разкажа мноооооооо кратко.......
Веднъж майками и баща ми отиваха на гости и аз си останах в вкащи сама при това..........
Когато стана 12 вратите на шкафовете започнаха сами да се отварят и затварят.......
Всичко спря след 10 мин.......
Кам 12 и половина тока изгастна от нищтото и в тамното видях една сянка.......
Отогава ме е много страх да оставам сама..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми...мен ме е страх от съседа......мисля,че е зомби...мирише мн странно,и издава странни звуци когато диша
....
базикам сеее![]()
![]()
!Страх ме ее от....змии и др гърчещи се създания
![]()
От тъмното и от ескалатори![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Повечето хора ги е гнус от буболечки, пак може да се нарече страх, но не е точно това.
Фобията вече е болестен и болезнен страх от нещо, заради психически причини. Имам тънка фобия от височини, когато изляза на висока тераса и се доближа до парапета изтръпвам и ми става лошо по странен начин. Всъщност мога да си обясня защо е тази лека фобия от височини, просто сбор от няколко случайни психически обстоятелства, нищо особено.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
срам ме е да си кажа :Д
пълна съм с фобии и страхове...
Амии аз имам нещо като фобия от тесни помещения.Ама много тесни.Имам чувството че ако се завра в някъф тесен кашон той се стесняваа и такива простотии почвам да мърдам многоИначе от друго не.
Игли.Когато ходя да ми правят ваксина или да ми взимат кръв и си представям как иглата влиза в мен,и направо изпадам в паника.
![]()
Също така ме е страх от змии,оси,пчели и кучета.
Мен ме е страх от змии. Ама много. Като видя змия и ставам рекордьор по бягане с препятствия.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Буболечки, абсолютно всякакви. Побъркват ме. (Скоро убих една муха с ръка, защото ме дразнеше, а и не бях в много добро състояние и тва ми е най-голямото постижение!). Ужасяват ме....Тва ми е най-ужасната фобия.
Другото, което ме ужасява е старостта. Знам, че е неизбежна и тази мисъл ме побърква. Мисля, че са това нещата, които ме плашат.
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
Ти незнаеш ко ми беше една съседка като почина и постоянно трябваше да и виждам некролога.Сега като се сетя ми е смешно,но тоя страх който имах него пожелавам на най-големия си враг!
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
me 2Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Страх ме е от паяци. Ама много ме е страх...
The blood that binds us ..till death unites us