Както блажено си серете от канала изпълзява плъх и ви захапва за филиите (или яйцата)![]()
Grumpy old madman
Еми да... на мен добре, че ми скриха гърнето, иначе още щях да си го ползвам.
Страх си ме беше от ръце в канала...
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Някои нямат нужния кураж.Първоначално написано от Raybeez
Първоначално написано от Swinkenhoffer
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Те така идват де. Особено, ако изхвърляте много хранителни отпадъци в канала![]()
Grumpy old madman
Алеле, стига, че съм самичка, и ме е страх.![]()
АА, като ме изби на самопризнания:
редовно се кисна във ваната с голям кеф, ама постоянно имам чувството, че под водата има някой до мен, и той ме бута. И все ме е страх, като излизам от ваната, само си вадя крачетата, и си представям как някой излиза от водата като дух, потапя ме във водата, дърпа ми косата и ме пита къде ще ходя. :О
Колко ми е разбита детската психика само.![]()
При мен не беше книжния плъх.Първоначално написано от Canis_Dirus
Беше тоалетното чудовище.
Като малка се заседявах по-дълго в тоалетната и се филмирах оттогава с него.
сега повече от 30-60сек не се заседявам, щото ... не знам, много тъпо звучи, ама ме е шубе
Много хубаво казано!Първоначално написано от x3eme
Имам страх от тъмно, от много високо... Не мисля, че това са сериозни и непреодолими страхове, защото определено имам желание да ги преборя. Страх от смъртта нямам, нещо нормално, такъв е живота!
Страхувам се от загубата на любим човек, родител, приятел... Самотата... Не ме е страх от самия страх! Не се вкарвам във филми! Мога да се преборя със страховете си, ако намеря смисъл да го направя! Амбиция и хъс не ми липсва за нищо! Много искам да скоча с бънджи от Витиня, а иначе ме е страх, но мисля, че бих го направила!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Не знам обаче дали си готов да се изправиш пред моя женски гняв!Първоначално написано от Raybeez
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Страх ме е от смърт и болест най-много.
Също и от 2012г. Досещате се защо![]()
Страх ме е от хлебарки. Изпитвам ужас от тях.
Страх ме е вечер да няма никой вкъщи и да си лягам сама.
Страх ме е от огледала. Представям си как образът ми се изкривява и
тъй като съм гледала филма "Огледала" почвам да се филмирам още повече. Представям си също как отражението ми остава в него след като вече не съм пред огледалото. И то започва бавно и мъчително да ме убива
ПС: Ако сте податливи на страхове не гледайте филма "Огледала". Аз съжалявам, че го гледах. Страх ме е да се задържам много пред огледалото![]()
^^Страховете породени от филми за мен са признак на слаба психика.
Болести, самота и донякъде височини.
Иначе аз гърнето си го използвах доволно до някой от първите класове. Ама мама ми го изхвърли.![]()
Страх ме е и от много вода.![]()
страх ме е най много от хората все по тъпи и наивни стават
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Като има светkaвици и съм навън все имам чуството, че ще ме ударипа ако съм у дома, че ще има токов удар и ще ми гръмне ПЦ-то.Ама като го спра нема кво да прая и го оставям пуснат, голям адреналин си е
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Добър ден.
Бих искал да вмъкна, че повечето от нещата, които споменавате, не са страхове.
Би трябвало ясно да разграничавате чувствата и емоциите, поне според мен.
Страхът е комплекст от негативни чувства, емоции и поведенчески реакции, които се активират от обект, тълкуван като заплашителен. За разлика от тревожността, която е дифузно усещане, страхът е ясно предметно обвързан.
Паниката е внезапен страх, предизвикан от реална или въображаема заплаха, който надделява над трезвата мисъл и се свързва с мисълта за бягство.
Фобията е патологичен, силен страх към определен обект, специфична дейност или специално обстоятелство.
Разграничавайте малко, де...![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Другия вариант е да му сменим принудително пола, но това е МНОГО крайна мяркаПървоначално написано от Boot
![]()
Grumpy old madman
от духове
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
От много неща - тъмното,влечуги,гризачи..жи вотни като цяло..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Преди имах мн голям страх от тъмното, който в момента е почти преодолян( още го има момента, в който като съм си легнала, и нещо шукне аз да подскоча)
Имам страх от това детето ми да е с някакъв недъг(от това може би ме е страх най-много).
И имам не точно страх, не мога да го определя, но когато около мен има много хора, почвам да се чувствам изнервена, избива ме студена пот, едвам дишам и искам да се махна по-бързо от там![]()
Първоначално написано от cherinka
От асансьори и мен много ме е страх.Много рядко пътувам с тях и то само нагоре.Ако е надолу задължително трябва да има някой с мен.
Страх ме е от кучета.Все ми се случва някви улини кучета да вървят след мен![]()
Страх ме е от извънземни и то най-вече като си лягам да спя.
Имам страх от тъмното
Мн се страхувам от плюшените играчки в стаята ми-втречнени са в мен![]()
Имам голям страх да общувам с някой,когато покарай мен има мн хора
Страхувам се от магии...само като чуя думата магия и цяла нощ не мога да заспя
Имам мнооого страховее![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
И мен ме е страх от смърта.Не мога да си се представя след години като изкривен дядо с бастунче.....Ужас просто.Все си казвам,че като видя,че не мога повече и че почвам да се мъча,ше изпия няква отрова и така ше се избавя.Обаче се съмнявам да имам нужния кураж да го направя.
А и аз няма да ти позволяПървоначално написано от x3eme
![]()
Мен ме е страх от тъмно,от височини(на 8 етаж съм и съм свикнала с високото,но ако съм на самолет просто..),хлебарки най-много ме е страх,от смъртта също.Друго не се сещам,ако се сетя ще пиша.![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!