ох мен ме е ГНУС от разни насекоми по-големи.А също много ме е страх като съм вкъщи сама вечерта и се разхождам из апартамента.Тогава имам чувството ,че някой се катери по прозорците и почвам да си пея песни.Много ме е страх от края на света,ако настъпи докато аз съм жива или поне от природни бедствия.Имам някакъв ужас от отвличания и от това адски много ме е страх.
Точно така!!Когато имаш чуството че нещо те преследва/подслушва/наблюдава само пеенето е спасението!!Аз като малък си пеех "Когато бях овчарче"Първоначално написано от Dundy
![]()
И забравях и за страхове и за всичко....
![]()
Ще ви пратим в стая 101![]()
Първоначално написано от O'Brien
Grumpy old madman
Пък аз искам да ви се похваля, че започнах да се боря със страховете си, и днес галих едно гълъбче.![]()
Абе не се борят така страхове.Първоначално написано от Pedigree
Като започнеш да ги печеш и да ги ядеш, без да се страхуваш, че останалите му живи събратя ще ти отмъстят жестоко, си готова.
Grumpy old madman
Ами имам си доста страхове - страхлива съм си и притеснителна по природа.![]()
Страх ме е от смъртта (естествено), страх ме е от непознати, страх ме е от кошмари (моите са направо като първокласни филми на ужасите
), страх ме е, когато близките ми са с лошо здраве - тогава ми е много напрегнато, защото се притеснявам за тях.
Иначе от животни не ме е страх особено - пипала съм буболечки и питомни змии, гущери, също охлюви и земни червеи. Само хлебарките не мога да ги пипам - гнусни са ми, защото се навират в мръсотии.![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
Е, как ще ги ям, аз вече не ги броя за страхове/врагове.Първоначално написано от Canis_Dirus
Вече сме дружки![]()
Tя любовта минава през стомахаПървоначално написано от Pedigree
![]()
Grumpy old madman
Глупости.Първоначално написано от Canis_Dirus
Ако ги изям, после ще ме хване двоен страх, няма да мога да спя, да се храня нормално и да живея нормално като цяло.
А днес преборих и друг страх.
Като си сапунисах фейса, не си мислех, че ще има някой зад мен.![]()
Ако-то не важи! Те са вкусни, бе!Първоначално написано от Pedigree
Аз проблема с психопатите в банята съм го решил радикално - Не се къпя!![]()
Ама ти - типично по женски - половинчати работи!![]()
Grumpy old madman
МенПървоначално написано от DimovB
![]()
... Страх ме е повече от звука,отколкото от самата светкавица... :Ь.. Уж знам,че съм си в нас и нищо няма да ми стане,но... ми иде да се завра под леглото. Да не говорим ако през нощта има буря
.. Завивам се през глава и се заривам с възглавници... Кофти тръпка :Ь ...
Да продължа по темата :
Земетресения- тук е по-страшно от гръмотевиците! ... тук има рев и седмици наред мисля за това..
От самолети.. Само ще кажа,че последния път като пътувах един стюард дойде да пита дали всичко е наред,защото май бях вдигнала температура или и аз не знам кво ми беше станало от страх.
Страх ме е и от сякви болести..
А и преди мен споменаха за страховете в банятаНякой път като се къпя и съм със затворени очи започвам и аз да се филмирам,че има някой зад мен и полудявам направо
![]()
Или като вървя по коридора същата работа.. сякаш някой е зад мен..даже се позатичвам понякога...
Като се замисля... май от нищо не ме е страх...
От смъртта не ме е страх, даже ми е любопитно и след като знам, че тя така или иначе ще настъпи, си живея живота и си чакам годинките да минат и да разбера какво става след като умрем...![]()
От насекоми, влечуги и разни там животни също не ме е страх... даже ги обичам.![]()
Едно време от високо ме беше страх, ама след като скочих с бънджи и този страх изчезна, даже се чувствах невероятно.. и вече постоянно седя надвесена като видя по-висок мост.![]()
Пък и от болести не ме е страх... нещо нормално са за организма, пък ако вече е нещо неизлечимо ми ше си умирам и те т'ва е...![]()
![]()
![]()
Продължавам да си мисля, и някак не намирам нещо или не се сещам за такова от което да ме е страх.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ама аз казах, че си сапунисвам фейса.Първоначално написано от Canis_Dirus
Кой е казал, че се къпя?![]()
Иначе не знам колко са вкусни, аз птица не мога да ям. Само си представям как като я вкуся, се появяват някакви гадни перати крила, и... ъъъ...
Щом позволяваш на сапун да докосне тялото ти - НЕ си тру!Първоначално написано от Pedigree
Какво поколение се навъди, не го е гнус да яде чипс от полуизгнили картофи пържен в гранясала мазнина, ами от печено пиле го е страх...
Grumpy old madman
Не съм тру, про съм.Първоначално написано от Canis_Dirus
Ама чипса не е от нещо, което е мърдало, и от което ме е страх(било страх).
мен ме е страх от тъмното
и понеже съм пишлеме 1.20
не мога да стигна ключа на банята и направо отварям вратата и пикая на посоки, понякога си прибирам пишката преди да съм свършил с пикаенето... после в банята мазало в гащите мазало
как да се преборя с този страх :S
Моля ?!
Пикай седнал!Първоначално написано от Riot
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ще има яко Картофи-мутанти!Първоначално написано от Pedigree
Grumpy old madman
Сещам се за:свещ/фенерче/обувки с токчета...Първоначално написано от Riot
![]()
Мен ме е страх или по-скоро ме е гнус от паяци, хлебарки и подобни гнусни твари.. Понякога не ми е приятно да се разхождам из чужд апартамент на тъмно![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ох, завалията.Първоначално написано от Raybeez
Ми кво правиш като видиш жена?
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
страх ме е много от кучета (веднъж ме ухапа едно![]()
)
Страх ме е от високо и от тъмно :P:P
P.S.:Бобчо0о0о много хубава тема![]()
![]()
![]()