Имбецилно е да не четеш всички постове.
Още по - имбецилно е да ги прочетеш, но да не ги отразяваш.
Говорите за различни емоции от страх, но не ви пука, защото е интересно да си ги споделяте, нали?
Но все пак си остава грешно да казваш страх ме е от това, страх ме е от онова...
![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Първоначално написано от GD95
![]()
... Като малък ме беше много страх от тъмното. Дори като се прибирах вечер карах майка ми да ми светне лампата във входа и така се прибирах. Но сега вече този страх е преодолян ... Страх ме е само от змии. От такива работи като вода, огън, височина, смърт вообще не ме е страх .... Поне знам че като умра ще умра щастлив и съм видял това, което ми е предоставил света ....
За да бъда точна, както ти искаш.. Не ме е страх, но се смущавам от подобни attention whores like youПървоначално написано от SWASTIKA
Почвам да се безпокоя дали всичко им е наред с манията им за величие и просенето им на внимание.
![]()
Е, безпокойство - малко силно казано. Както и смущение. Но предполагам геният ти схвана в какъв смисъл използвам думите.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от jghgh
Май не съм бил максимално точен.
Внимание? Не.
Ако търсих внимание щеше да бъде по друг начин.
Нямаше да акцентирам върху фактите, нито върху собствения си пост.
Може би щях да направя нова тема в която да манипулирам хората като изкажа колко големи загуби съм претърпял - това е заблуда.
Не искам да ми цитират поста, нито да го коментират, просто искам да разберете, че страхове няма.
Толкова е грешно, колкото 2+2 да бъде 10.
Ако търсих внимание щях да вися по цял ден тук, като 40% от всички вас. Нямаше да използвам антипод, а мазнене, разбираш ли?
Твърде глупаво е да мислиш по този начин.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Страх ме е от насекоми.
Старх ме е от сънища. Радвам се, че сънувам рядко.
Страх ме е от духове, полтъргайси и т.н. Като бях по - малка всички искаха да викаме духове и т.н., а аз все странях. Мисля си, че наистина може да се появи нещо и да съжаляваме за стореното.
Имам нещо като страх от МНОГО високо.
Страх ме е от асансьори, но често се налага да използвам. Живея на 11 етаж и като се прибирам обикновено съм скапана... Страх ме е и като е тъмно в асансьора (понякога се случва). Имам увството, че като някой ще отвори вратата и ще влезе сериен убиец, ще ме убие и после разчлени. Страх ме е, че въжетата на асансьора ще се скъсат.
Страх ме е и да заспивам сама в стаята. Принципно съм в една стая със сестра ми, която е по - голяма. Ама и от нея май ме е страх. Имам чувството, че като се обърна на другата страна да заспивам, тя ще се превърне във вампир и ще ме убие.
Страх ме е от отражения.
за друго не се сещам..
Хах, като бях на 5-6 се страхувах много от гръмотевици и светкавици, от дъжд дори. 6-7 години по - късно ги обичам. :ДПървоначално написано от DimovB
Страх ме е от тъмно но сега нарочно седя на тъмно за да го преодолея
А също изпитвам паника да нямам дъно под краката си
страх ме е от 1 пич дето видях във Варна... беше поне 2 метра, обръснат, къси надрани дънки, провиснали тиранти, високи кубинки яко стегнати, бицепса му колкото главата ми със свастики по него, а върху целият му гръб татуиран Хитлер... тоя човек вкарва страх във всекии респект много
Имам фобия от паяци.. ама направо се побърквам![]()
Много се страхувам и от хлебарки и улични кучета..
![]()
Инстинктивно влиза в ожесточена борба с този особен животински индивид. Детайлите на пейзажа съдържат много завивки и възглавници.Първоначално написано от Cryptica
Инстинкт за самосъхранение, какво да правиш.. и аз съм така... страдание ти казваааам![]()
Страх ме е от новоднения и земетресения.
Humans need fantasy to be human.
Страх ме е адски много от пълзящи насекоми.![]()
Male
Най-много ме е страх от тежки болести и от това да не загубя скъпо за мен същество.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
От високо, кучета ( които не познавам), жените, себе си, яйце на вестник.
Като се замисля май най-много ме е страх от змии,бездомни кучета и от високо
Да не се обиди някой,ама как казвата че ви е СТРАХ ОТ ФИЛМИ...аз поне мисля така,че един филмм оже да ти въздейства(плаши,психира,к отоси поискате) само докато го гледаш.Всичко оттам нататъкне е нормално и говори ли засилно въображение(филмиране),кое о не е лошо,или за някакъв психичен проблем,фобия...сещате се.
Мене като повечето явно ме е страх от смъртта.Макар,че не е точно страх,а по-скоро притеснение,дискомфорт...Не от моята,а на близък човек.Тези,които казват,че не ги е страх от смъртта ми е много интересно как биха реагирали,ако им съобщат,че(недай си боже) са намерили някой роднина жестоко заклан...незнам какъв човек не би изпитал неприятно усещане от тази мисъл...
Страхувам се от тъмно...![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Не виждам нищо страшно.Тъмнината за мен е доста приятна.Всичко е същото само дето е по мрачно.Първоначално написано от xHARDCANDYx
Незнам..В психиката ми излизат някакви ужасяващи картини и започвам да си въобразявам какво ли не..Май ще идвам при теб да ме пазиш![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Дума да не става,аз имам страх от околнитеПървоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
Страх ме е от смъртта, от смъртоносните болести, от слепота и глyхота...
От загубата на някой мой близък,от червеи и всякакви пълзящи насекоми-като видя нещо такова се панирам супер много.
Страх ме е да не остана сама,също така и от затворени пространства-тръпки ме побиват като видя по филмите как пълзят в някви тръби и прочие..![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3