мен пак ме е страх от самия себе си![]()
От баба ми
От височини и от тъмното понякога..![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Апф... от мн неща ме е страх. Като се почне от буболечките - всякакви видове буболечки мразя, но най- много паяци... като видя паяк изтръпвам на място. После хлебарки.. после червеи - всякакви породи. Страх ме е от змии супер много... и са ми някви гнусни. Страх ме е от затворени помещения... Страх ме е и от тъмното много... както казаха по - напред - изникват ми някви странни картини в мозъка.. почвам да си представям разни неща, да си въобразявам, че ако мръдна нещо ще ме хване... Страх ме е от високо... и от дълбочини... примерно винаги когато съм ходила по някакви мостове над вода.. и отдолу тъмно дълбоко - от тая гледка ме обхваща паника... инжекции.. бездомни кучета, пияници. Обвзема ме паника като съм сама някъде ии нещо ако почне да скърца... или някви странни звуци да се чуват... и пак почвам да си представям разни гадости. Страх ме е когато си затворя очите докато се къпя или докато си мия лицето и после като ги отворя да не би да има нещо пред/зад мен... пак няква гад. Страх ме е когато съм сама в къщи ии примерно отивам в др стая и в нея е тъмно... и ме обвзема паника докато намеря копчето за лампата, а през тва време си представям че има нещо в проклетата стая което ме дебне. Май малко се поувлякох..
Когато се прибирам късно вечер и все си представм че като отворя асансьора ще има някакъв труп вътре!
Затаявам дъх преди да отворя асанс врата и когато видя че няма нищо си казвам - този път е чисто!
МОМИЧЕ СЪМ!
Страх ме е от неизвестното от нищото от ...малко се поувлякох ...
Не се чувствам заплашена от нещо или някого, не ме е страх ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Страх ме е от застоя,от безразличието,от паяци (много) и от това дали ще се справя..
Първоначално написано от angellove
не мога да стоя сама вечер ...![]()
страх ме е от мишки и такива подобни![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Страх ме е от високо и от гръмотевици..а и от смърта..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Страх ме е от високо. Говорим и за съвсем малки височини - 1 метър, да речем. Голяма паника.
От вода.
И при мен го има тоя момент на Таня с огледалото и психопата отзад.
Страх ме е от всякакви странни звуци, страх ме е някой да не ме нападне отнякъде.
Страх ме е от тъмнината, от неизвестното.
Страх ме е от тълпи.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Попринцип много ме дразнят тия малки и пълзящи гадинки,обаче чак пък страх-не.От високо-да.Някаква адска паника е.Става ми лошо дори.Избягвам и асансьорите.Като малка съм засядала и оттогава не искам да чуя за тях,не се качвам.
Истински страх-Самота и смърт на близки.Страх ме е да не остана сама.
Напоследък започнах да се плаша от това,което вас ви плаши![]()
страх ме е от мъчителна смърт или от смъртта на близък човек...но понякога ме е страх от самата мен (няма да обеснявам защо)...страх ме е от светлината и от играта Doom3 и не на последно място от оси и пчели...ми май от тези неща се притеснявам за друго не се сещам...
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
по принцип човек се страуха от непознатото и неочакваното.
аз не се страхувам от паяци, змии, хлебарки, червеи, скорпиони и подобни. даже и ям мравки(леко вкусни са). не се страхувам от височина, даже я обичам.
разбира се, ако видя змия или бобулечка в/у ме като се събудя, леко ще се стресна, но няма да пищя и плача![]()
ами всеки човек си има различни страхове , моите са - от високо, от дълбоко , от тъмното, от непознатото (неизвестното) , самотата , бури
, от мазето
, има хора от които ме е стррах (само като им видиш фейса или очите и тръпки те побиват
)
Страх ме е да не се проваля,от високо,от самотата,от паяци и от тъмното.![]()
А и от това също.Първоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
Първоначално написано от Joc
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Страх ме е да не се прецака нещо в живота ми което до сега е било добре,страх ме е да не бъда разбрана погрешно,да не залъгвам сама себе си...![]()
Страх ме е от самотата. Зависима съм от хората. Трябва задължително да има някой до мен.
Страх ме е да не си проваля живота / или по някакъв начин да не съм доволна от финалната 'равносметка'.
Страх ме е от войни и всякакви катаклизми. < и съответно хора, около мен (близки), умиращи>
Страх ме е от тишината. Пълната тишина направо ме побърква. Имам усещането,че нещо не е наред, когато е прекалено тихо.
Страх ме е да не стана смазан и намусен човек :<
'Cus history is all dreams.'
Страх ме е от тъмно, високо, дълбоко и от насекоми..
Tея същите неща се отнасят и за мен.......Първоначално написано от leprechaum
![]()