Страх ме е от това да не остана сам, също така от хора със светли очи и засега за това се сещам![]()
страх ме е от много неща и на ми се изброяват , но ще кажа няколко от смърта - не до толкова от моята , а да не изгубя близък човекстрах ме или по точно имам фобия от превозни средства
адски много ми прилошава само докато се кача в кола или автобус и почва да ми се гади и като мина покраи някоя кола като ми замирише на кола и ..... у жас . има нещо странно в мен защото обожавам да ходя на море
обаче ме е страх и от него от подводни дупки и такива работи
camp rock is the best
човече много сериозно ти говоря до такава степен се бях наплашила с тея глупости ,че като оставах сама в къщи се затварях в кенефа и не излизах докато не се приберат наще.Първоначално написано от TeenSpirit
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Ами мен ме е страх от смъртта...знам че е неизбежна и рано или късно си идва, но си ме е страх...А също така ме е страх и от тесни тъмни помещения...направооо
Джако не го беше страх, затова сега е...
РАЗЛОЖЕН ТРУП, ША ЛЯЛЯ ЛЯЛЯ!
..
.. It's Real Love, That you Don't Know about ..<-- True!!
![]()
Female !!
Първоначално написано от bmwsasho
![]()
---
мравки.
и от помещения без прозорци.
също така ме е страх да стоя на спирката на 5цата на Съдебната сама,ако е тъмно. ако ще 50 човека да има около мен.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
От хлебарки и от мъртви ..
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Аз имам много развито бъображение...даже май прекалено.Преди се страхувах от тва и избягвах филмите на ужаси,но сега ми е по-скоро забавно.Кеф ми е като си предтавям , примерно, убиеца от снощния филм на ужаси.Естествено ме е страх,но после се смея на себе си
Също така имам и агрофобие
![]()
Жiiвэй таКа, чэ дА тЭ э sРам да раЗкаЗваш и да тii э кэф да сii спОмнЯш !!!
Имам маниакален страх от болести. Постоянно се филмирам, че съм болна от еди-какво-си и си откривам симптоми на разни болести.![]()
![]()
![]()
Най-често те са смъртоносни и си мисля, че съм в най-крайния стадий.![]()
![]()
![]()
Хипохондрията не прощава.
Също ме е страх и от селянки с розови шалвари.
Жилещи насекоми; спринцовки и игли.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Преди си мислех,че ме е срах от атомни/ядрени бомби.Ама после като гръмна челопечене си помислех,че е това,а на мен ми се спеше сутринта и си казах - я сигурно е атомна бомба станах,отидох до отворения прозорец и го затоврих под представката да не влиза много радияция и отидох и се трупясах в леглото да спя![]()
Не ме е страх от нищо като се замисля.
Така е.БлиСките хора са много важни,но е хубаво,когато дойде времето,да ги поГРЕДиш,ако може при това с някоя по-масивна греда,щото иначе ше те погне ПараНеНормалното със все ПараНеНормалните и ще слушаш Пеещи некрологчета как пеят ПараНеНормални,коледни песнички през юни изпълнявани от мъртАвци.Но най-важното е,че смърТа е нещо естествено и тя рано или късТо идва с BMW-то и няма да е възпитано от стрна на БлизкИТИТЕ на покоИния да не го погребЪт с ковчег под ръката и да не му сложат некролог на врата.Първоначално написано от TeenSpirit
^![]()
![]()
![]()
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
И мен ме е страх от войни,някви епидемии,височини и влечуги![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Не вярвах,че ще разсмея всъщност някой с моите идиотщиниПървоначално написано от rauwkost
![]()
Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
![]()
![]()
![]()
По темата:от насекоми,змии и епидемии![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
бабо, престани!!!Първоначално написано от Bianca
баба ми постоянно си мисли, че е болна от нещо и се нуждае от операция...