Spider4eto-Това което каза за потенето и непоносимостта към повече хора около теб,мисля че се води някаква болест.Гледал съм един филм "Кибритлии" с Никълъс Кейдж, там той изпитва нещо подобно на твоето...Гледай го!
lipstik-Това за инвънземните...има една поредица "It is Real?" там един цял епизод беше посветен, специално на извънземните....От там научих че един милион американци, са били "отвличани" според тях поне..от извънземни.Имаше една жена, която твърдеше че и се е случвало няколко пъти,но тя не можела да мръдне те я отвеждали в кораба си, и там и бъркали в носа с някакви железа и на други места и бъркали...Казва че някой път много е боляло,друг път не толкова...
А аз лично за сега нямам кой знае какви страхове,но преди 3-4 години какво беше...Тогава за първи път гледах ужас,ама пък какъв и аз филм избрах "Тексаско клане" оказа ОГРОМНО влияние на психиката ми!!Все си мислех че има някой зад мен, даже един път на улицата мисля че го видях с периферното зрение, но като се обърнах нямаше никой.....И мен ме беше срам да се заседявам на тоалетната по-голяма нужда, защото си представях как Том се е скрил в тоалетната, и ще ми разпори задника ако седна..... Това беше съвсем сериозно!По едно време пък в банята като съм си, мислех като си отворя очите ще видя зъбите на акула... (Това го "хванах от филма Jaws)Аз се изкарах ебати филмираният маниак