.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Сериозен проблем

Пак става въпрос за килограми, ама няма да питам нито за отслабване, нито за упражнения или някакви такива работи.
    От половин година насам все диети правя. Стана 55-6 кг, сваля ги до 53-4 с някакви си там измислени диети, после дори и нормално да се храня, ама да не спазвам някакви диети, си ги връщам. Проблемът не е точно в това, логично е да се получава така.
    Проблемът се състои в това, че като приключа диетата и почна да си ям нормално (дори и малко), не просто качвам килограми и стигам до определено тегло, а продължавам да качвам и качвам. Безспирно. Не съм се пробвала да изкарам по-дълъг период без диети, но ме е страх, че ако се пробвам, ще стана ужасно дебела....
    Основателни ли са ми страховете? Не може ли просто да стана 55 кг и теглото ми да застине, но с нормално ядене, без диети и ограничения...
    При вас така ли се получава?
    Оф, дано сте ме разбрали, че съм много уплашена.

Супер фен Аватара на p3tinc3t0
    Яш всичко каквото обичаш, но по малко. Аз съм в същото положение... Само ям, ям и за 2 месеца и половина качих 5 кг Ограничавай се. Не яш мазно, наблягай повече на плодовете.

Проблемът е, че аз пет килограма ги качвам за няколко дена, макс седмица.

Ами не знам това не ми се вижда нормално,може да е някакъв хромонален проблем.
    Но пък и си зависи от организма,аз примерно ям като разпрана каквото
    ми попадна и над 52 кг. досега не съм била.Просто метаболизма ми е адски добър.
    Докато други са точно противоположното както и ти.55 кг са едно добро тегло,в зависимост от височината разбира се.
    Иначе ако виждаш ,че качваш и то за толкова кратко време толкова много,хапвай дори и по-много,но само органични храни ,плодове ,зеленчуви,ядки,зърнени храни избор голям.
    Но не ми се вижда нормално да качваш по 5 кила за седмица и според мен организма ти съвсем се с побъркал от многобройните диети,намери си един режим и го спазвай,защото иначе съвсем ще си прецакаш организма.
    Яж разделно ,спортувай,поддържай форма.
    А и иди на лекар

Уоу, а пробвала ли си да се консултираш с лекар или нещо такова.Една моя приятелка все беше на диети и като спре за малко заради здравословен проблем и качваше отново повече от колкото е свалила и ходи на някакъв лекар и от година насам си държи теглото без да мърда и яде всичко Не знам как стана така.Е не е прекалено отслабнала но от 80 до 60 кг има голяма разлика.А пък аз 5кг едвам качвам за една година и се гордея с това,а не спазвам никакви диети , ям като прасе и то всичко най-неполезно Може да е просто ген.

Преди да почна диетите бях ТОЧНО като вас. Всъщност не, дори ядях по повече, СКЪСВАХ се от ядене, ама почнах с диетите... Не, не знам дали ще качвам безспирно, не съм пробвала. Затова ви и питам дали ще стане така...

Град
    Okinawa
    Не гледай килограмите. Ще стигнеш до едно положение и след това няма да качваш повече. Преди бях като теб - от 55 изведнъж качих на 59-60 и така си и останах. И изглеждам добре. От 2 години не съм качвала нищо ( а ям доста стабилно и мазни храни и сладко и пия огромни количества газирано).
    Не се притеснявай.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Да, ама не спазваш постоянно диети. Моето и диети не са, де. Просто ограничения.

Същото.
    Ти сега си си добре.
    На възраст,в която дори няма да растеш и на височина вече(добре,де..най-много по 1-2 см на година).С килограмите става същото.Дори и 60 да достигнеш,това ще е краят.Няма накъде повече да качваш.Организмът има нужда от енергия и като гледам в темата за менюто си похапваш стабилно(поне според моите виждания).Продължавай така и не спазвай повече диети.Яж каквото ти се иска(рабира се,в малко по-малки количества),но и спортувай.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Sport!Sport!
    AA zemi da pro4etesh knigata Tina i Polovina 6e ti pomogne!

Да си върнеш килограмите е нормално. Но няма вариант да качваш без да спираш и да станеш 100000 кила. Само на теб така ти се струва...А и без това и 56 не са ти много.

еми щом искаш да отслабнеш трябва да имаш воля и да си наложиш режим на хранене.обаче наистина трябва да си сериозна за да постигнеш някакъв резултат.можеш да пробваш с някаква диета-не еказано че ще е безбожно лишена от храни просто е хубаво да ограничиш вредните храни,плодове зеленчуци-също са полезни. а и една диета прочиства организма! Успех

първо на колко години си ... и колко си висока?

И така аз и друг път съм изразявала мнението си за теб-ти ядеш доста здраво няма лошо в това като ти е вкусно яж ... но все пак се налагат и ограничения.Аз също пазех диета -почти анорексия но все пак свалих нужните кг и когато започнах да се храня нормално пак си налагах някакво ограничение -ест всичко ми се ядеше но спирах да се тъпча когато съм сита и въпреки това,че не си на диета ти найстина поемаш огромни количества,чета с интерес какво ти е менюто за деня,но за мен твоето меню не е за ден ти с толкова храна можеш да изкараш поне 3 дни и повече ... само обядът ти има калории които са достатачни за цял ден ... помисли за тях ... ограничавай храната колкото и сладко да ти е... не спазвай диети,но все пак яж умерено ... 1 шоколад на ден е напълно достатачен разбирам,че ти е слабост но се искат жертви ... и най-важното не спирай да се движиш-бягай разхождай се ... спорт спорт спорт и ще видиш,че за 1 седмица няма да качиш 3 кг успех

Цитирай Първоначално написано от miminka__94
    първо на колко години си ... и колко си висока?

И така аз и друг път съм изразявала мнението си за теб-ти ядеш доста здраво няма лошо в това като ти е вкусно яж ... но все пак се налагат и ограничения.Аз също пазех диета -почти анорексия но все пак свалих нужните кг и когато започнах да се храня нормално пак си налагах някакво ограничение -ест всичко ми се ядеше но спирах да се тъпча когато съм сита и въпреки това,че не си на диета ти найстина поемаш огромни количества,чета с интерес какво ти е менюто за деня,но за мен твоето меню не е за ден ти с толкова храна можеш да изкараш поне 3 дни и повече ... само обядът ти има калории които са достатачни за цял ден ... помисли за тях ... ограничавай храната колкото и сладко да ти е... не спазвай диети,но все пак яж умерено ... 1 шоколад на ден е напълно достатачен разбирам,че ти е слабост но се искат жертви ... и най-важното не спирай да се движиш-бягай разхождай се ... спорт спорт спорт и ще видиш,че за 1 седмица няма да качиш 3 кг успех
    Обяът и е виновен сега Wtf Това, че ти си мислиш, че с глад се постигат нещата ехеее в грешка си
    / П.С. Не се заяждам /

Към авторката - ако толкова ти се яде сладко го яж сутрин веднага след ставане или 15 мин. след тренировка. За режим е ясно, че няма как да стане, но поне се постарай да не консумираш въглехидрати вечер и големината на порциите да намалява с напредването на деня.
    И разбира се, др. е ясно - мноого спорт. И зарежете тоя кантар, той не е важен - гледаите си мерките

Започни да се ограничаваш със сладкото,хляба,разни тестени изделия не пий мн газирано.. Пък след всяка диета си има период за захранване.Не може като решиш че ти харесва колко си отслабнала и да започнеш изведнъж да ядеш както преди.Понякога така се качват килограмите отново и даже и повече от предишните

Еми преди 2 седмици щях да ти кажа спри хляба,ама видях ,че поне при мен няма голям ефект.Аз изяждах поне по 3-4 или повече филийки на ядене и реших да спра докато не съм надебеляла много (за 1 месец качих 3 килограма)и от как уж не ям хляб и се ограничавам съм качила половин килограм...нз освен някоя постоянна диета или нещо таковаи спорт най-вече..
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Така става като пазиш диети.Трябва ти постоянен хранителен режим, а не диети.

Зависи..ако ядеш само чипсове вафли mcdonalds kfc и така наатък, но предполагам не си малоумна..би следвало да ядеш здравословна храна..
    Според мен е най-добре да спортуваш пробвай с плуване наистина е страхотен спорт, макар че хич не ми се отдава..ще имаш стегнато тяло, ще стопиш калориите и ще поддържаш форма, което е много важно.(Аз съм слаба и си ядях всичко,обаче като ми се появиха едни стрии-грозотия..и не мога да ходя на спорта, който искам..добре че август тръгвам на фитнес.Без движение няма да отслабнеш, ако ще и да си с най-гениалните диети)
    Щастието на човека е в малките събития..!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    бягай на фитнес веднага... тялото ти се мъчи да се презапасява в случай на повторен 'глад' ... когато спортуваш и хабиш толкова енергия, колкото и поемаш няма да дебелееш

и наистина килограмите не са мерило за тлъстина

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    спорт, здравословно хранене, достатъчно сън
    и от време на време-джънк фууд
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цаката е да се яде често по малко. 4-5 пъти на ден хранене по малко и фитнес или спорт чат пат.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    О да започнеш ли веднъж диета няма спиране!!
    Не мен първата ми диета беше когато бях 53 кг .. отслабнах супер много, станах около 40 мисля. После започнах да ям, надебелявах, почвам пак диета, после пак си ги връщам ..
    Ей го сега мися пак да съм на диета .. Веднъж почне ли се .. не можеш да спреш ..
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Аз мисля да си ям нормално и да се тъпча с вредни храни, както правех и преди. Да видя дали ще стана 56-7 килограма и ще остана толкова, или ще продължа да качвам.
    Но ме е страаах. Вие как мислите?

Няколко пъти съм чела менюто ти. То е доста еднообразно, пък и приемаш прекалено много въглехидрати. Според мен ще е хубаво да го разнообразиш. Включи повече плодове, зеленчуци и млечни продукти. Започни и да спортуваш. Ама не само за една седмица, а го направи свой хранителен режим.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Едва ли искаш съвет точно от мен но повярвай ми дост съм навътре отноисно храненето, макар и да не ги спазвам нещата, оеито знам.Значи преди като ходих на диетолог за качване на кг още в началото тя ми даде и лист за поддържане на ниско тегло който се спазва ЦЯЛ ЖИВОТ.Никак не звучи приятно, и не е ама има 3 типа хора.Едните ядат и колкото ида се тъпчат са си слаби.Други хапват и всичко хапнато си го качват и цял жовот се обрят с кг.3тите са дебели и не им пука.Ама както виждам си от 2рия тип.Трябва да си изглрадиш режим за цял жовот а не да почваш да ядеш "нормално".И поннеже виждам че ядеш хлаб замени г ос пълнозърнест и се старай да не смесваш белтъчини и въглехидрати.За сладкото с изнаеш (въпреки че на мен това имам чуството че ще ми остане порок за цял живот )
    Успех и да кажеш като ги задържиш ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си