.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на Spider4eto
    Увеличи спорта

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Едва ли искаш съвет точно от мен но повярвай ми дост съм навътре отноисно храненето, макар и да не ги спазвам нещата, оеито знам.Значи преди като ходих на диетолог за качване на кг още в началото тя ми даде и лист за поддържане на ниско тегло който се спазва ЦЯЛ ЖИВОТ.Никак не звучи приятно, и не е ама има 3 типа хора.Едните ядат и колкото ида се тъпчат са си слаби.Други хапват и всичко хапнато си го качват и цял жовот се обрят с кг.3тите са дебели и не им пука.Ама както виждам си от 2рия тип.Трябва да си изглрадиш режим за цял жовот а не да почваш да ядеш "нормално".И поннеже виждам че ядеш хлаб замени г ос пълнозърнест и се старай да не смесваш белтъчини и въглехидрати.За сладкото с изнаеш (въпреки че на мен това имам чуството че ще ми остане порок за цял живот )
    Успех и да кажеш като ги задържиш ;]
    Преди бях от първия тиип! Как пак да стана......

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Според мен отиди на ендокринолог и си направи има едни изследвания, за това кои храни организмът ти разгражда по-ленсо, коои по-трудно, кои хич. Аз имам един приятел, който ядеше по-малко от мен, а дебелееше страшно и се оказа, че има инсулинова резистентност. Тоест произвежда огромни количества инсулин, но не разгражда добре захарта и остатъъците инсулин се превръщат в мастни запаси. И сега е на някаква диета с много хранения, но без определени групи храни и пие някакви хапчета и има страхотен резултат. Той беше с 30 кг над нормите. Според мен доктора е решението, ако имаш страх за някакви болести или грешки в метаболизма. Успех!

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Sport!Sport!
    AA zemi da pro4etesh knigata Tina i Polovina 6e ti pomogne!
    + книгата е много хубава
    на каква диета си била? Ако е някаква мега строга диета, вкоято не се яде почти нищо и след нея почнеш да си ядеш нормално аккто преди или дори повече е нормално да ги качиш! Зависи от метаболизма ти! Аз също бях дебела, отслабнах и сега вече година килограмите не мърдат! Много е важно какво ядеш! Не става въпрос да гладуваш, а да внимаваш какво точно ядеш!

Ето ти един сайт изчисляшай си калориите на ден да видим какво ще покаже! http://zdravoslovno.com/Calculators.html първият от калулаторите - калкулатор на калории

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Едва ли искаш съвет точно от мен но повярвай ми дост съм навътре отноисно храненето, макар и да не ги спазвам нещата, оеито знам.Значи преди като ходих на диетолог за качване на кг още в началото тя ми даде и лист за поддържане на ниско тегло който се спазва ЦЯЛ ЖИВОТ.Никак не звучи приятно, и не е ама има 3 типа хора.Едните ядат и колкото ида се тъпчат са си слаби.Други хапват и всичко хапнато си го качват и цял жовот се обрят с кг.3тите са дебели и не им пука.Ама както виждам си от 2рия тип.Трябва да си изглрадиш режим за цял жовот а не да почваш да ядеш "нормално".И поннеже виждам че ядеш хлаб замени г ос пълнозърнест и се старай да не смесваш белтъчини и въглехидрати.За сладкото с изнаеш (въпреки че на мен това имам чуството че ще ми остане порок за цял живот )
    Успех и да кажеш като ги задържиш ;]
    Преди бях от първия тиип! Как пак да стана......
    Миличка не искам да те разочаровам.но това едва ли ще стане.В живота на всеки човек идва момента в който тялото му се променя.90% от хората,които са си слаби "природно", в един период напълняват.Пубертет, студентски години, бременност или спиране не цигарите в средна възраст.Явно твоят момент е дошъл сега.КОфти е, но пък поне отрано ще се научишда се ограничаваш, иначе после е мн по трудно.А ако искаш отиди и на лекар може да има някаква причина да ти се е забавил метаболзма (въпреки, че ме съмнява) нищо не губиш.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    разбазикала си си метаболизма вероятно, трябва да посетиш лекар в скоро време ако така продължи, но аз ти гарантирам, че няма
    и не ме питай защо го казвам и съм почти сигурна, просто мисля, че си внушаваш и преувеличаваш, така че се успокой и изчакай поне седмица, БЕЗ ДА МИСЛИШ ЗА ТОВА, аз винаги съм си мислела, че хората отслабват от стреса, поне аз съм така, но има и други, може би като теб, ако си чак толкова стресирана, има някаква възможност от това да качваш кг

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    абе мани, аз съм забила на тия кила и ям като ненормална и пак съм си така..
    демек имам доста за сваляне обаче не качвам повече
    почна ли диета после пак връщам до тва дередже ..
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

За въпроса на Kris4oy с диетата – ами аз не съм спазвала диета, просто не ядях сладко, тестено, etc. Ограничавах се, дори по едно време прегрешавах, ама пак свалих един-два килограма.
    За две седмици качих 2 килограма, нормално ли е?
    Явно здравословното хранене си е режим, а не едноседмична диета.

Аз по миналата седмица бях на диета(или не точно) и почти нищо не ядях е така 5-6 дена и ходех на фитнес,правех си и отделно упражнения и тн.Само от време на време някоя активия да хапна иначе не.Вярно,че това си е гладуване и да..знам какво казват за гладуването,но ето че за 5-6 дена отслабнах 4 кг.От няколко дена си ям съвсем нормално всички храни(разбира се без да прекалявам) и съм отслабнала още 1кг,но си ходя на фитнес почти всеки ден.Така че не мога да си обясня при тебе защо е така,но то явно си е до самия организъм.

п.п. Аз бях 53кг преди да почна диетата(или каквото се води :Д) и съм 1.63 висока.

Човек колкото му е писано килограми да бъде,толкова и ще бъде... Всеки с чара си.Аз съм ти казвал,че няма смисъл да се потиш и така си си добре,сега,че не ме слушаш си е друг въпрос.

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    виждала съм в онази тема за менюто за деня че пишеш че ядеш овесени ядки,а от някаде знам че като се смесват със други неща се пълнее от тях

Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Човек колкото му е писано килограми да бъде,толкова и ще бъде... Всеки с чара си.Аз съм ти казвал,че няма смисъл да се потиш и така си си добре,сега,че не ме слушаш си е друг въпрос.
    Най-тъпото и безсмислено мнение в цялата тема. Аз какво питам, ти какво отговаряш...
    Няма значение.

Нормално, Бианчице. Колкото и да ограничаваш хляба, сладкото и пърженото, в един момент, само като хапнеш едно от тея неща, веднага качваш. Организма има нужда и се запасява.
    Ако ще правиш диети, поне гледай да позволяват да ядеш всичко, от което организма има нужда. 90-дневната ми се вижда подходяща, точковата също.
    Все пак мисля, че нямаш нужда от диети. Виждала съм тялото ти и си слабичка. Може би костите ти тежат. И не си личи да имаш особено коремче. Казвам, защото по 1 време май се притесняваше. Всички имаме коремчета, даже е симпатично. Твоето е нищо в сравнение на повечето мадами.
    И извинявай, но спри да се тъпчеш. Твоето е наистина тъпкане, като ти гледам менютата тея дни. Вярвай, и аз по едно време ядах като за световно, по 3-4 филии заминаваха на ядене, а сега и с по половин се наяждам. И аз преди като теб поглъщах сума ти храна, но просто се научих да ям по по-малко. Имай впредвид, че организма дава сигнал за ситост след време. Яж по-бавно, замезвай, не се нальоквай с течности. Спри гнусните кренвирши, защото са бъкани с боклуци. Като почувстваш лек глад, не отивай да се натъпчеш, ами си направи една салатка. Аз си спомням отначало, като я прилагах тая тактика. Викам си, ще остискам да стане време за вечеря, през това веме ще си спретна една салатка. За няма и 3 минути една огромна шопска салата замина, после друга... Ама пък така е по-добре, отколкото да нагъваш разни наденици и кренвирши. Много добре правиш, като включваш по някой и друг зеленчук в почти всяко хранене. Вместо сладко, хапвай плодчета или пък си прави кисело мляко с мед и орехи(адски засища. Аз след една купичка вече вдигам бялото знаменце ). Не значи да изключваш сладкото, просто недей да нагъваш разни неща от скука. А под овесени ядки какво се разбира? Мюсли? Защото, ако е това, помня, че и аз бая хапвах. Като си вземех 1 голям пакет от Кауфланд и една кутия прясно мляко, цял ден само с това се захранвах. Същата работа е и с Нескуик, разни медени кръгчета и етц. Затова вече заобикаям щандовете със зърнени закуски и мюсли.

Град
    София
    С движение става, така дори и да слабееш после ще си върнеш килограмите. Впрочем четох някъде, че след диета не трябва рязко да почваш да ядеш каквото си искаш /независимо дали е полезно/, а да ядеш само плодове и да пиеш вода и постепенно да ги заместваш с други ПОЛЕЗНИ храни. Доколко е вярно-не знам, обаче според мен може и да подейства

Re: Сериозен проблем

Не съм се пробвала да изкарам по-дълъг период без диети, но ме е страх, че ако се пробвам, ще стана ужасно дебела....
    Основателни ли са ми страховете? Не може ли просто да стана 55 кг и теглото ми да застине, но с нормално ядене, без диети и ограничения...
    При вас така ли се получава?
    Оф, дано сте ме разбрали, че съм много уплашена.
    Пробвай и виж.Самото тяло си изисква някакво тегло и ако не се тъпчеш като прасе ще спреш до някакви кила и толкова ще си останеш.Другото,което не ме разбра е,че ако не си съвршени мерки,това не означава,че няма да те харесват,а това ти дали сама ще се харесваш е друг въпрос.На един чарът му е,че е строен,на друг,че е забавен,а на трети,че е умен или красив.

До втория въпрос - да можеш да си останеш 55,но трябва да си на диета за поне година,че тялото ти да свикне с новата му маса.И все пак колкото и да искаш не можеш да паднеш под една граница,защото на тялото си му трябват мазнини,белтъчини и въглехидрати и една чушка да изядеш пак ще си качиш килограмите.Зависи доста от костната ти структура.

Подкрепям и мнението на мармаладка

Стигат ти толкова безполезни мнения.

Каква диета за година, бе... Просто сега тялото се запасява, защото организмът смята, че пак ще го ебавам с диети. До едно време ще се запасява, после ще спре, че дори ще сваля няколко килограма.
    Въпрос на метаболизъм е...

Каква диета за година, бе... Просто сега тялото се запасява, защото организмът смята, че пак ще го ебавам с диети. До едно време ще се запасява, после ще спре, че дори ще сваля няколко килограма.
    Въпрос на метаболизъм е...
    Донякъде си права

Отделяй по 30 мин 3-4 пъти седмично да тичаш 3-4 КМ
    И всеки ден прави коремни преси по 8 минути,без да спираш, като през 40 секунди сменяш начина на изпълнението.Давам ти гаранция че за 3 месеца ще има ВИДИМ резултат.
    Заеби ги тия диети,винаги ще си връщаш килата,пак и отгоре ще качваш.

Голям фен Аватара на akinom
    Може да ти е заложено в гена, не познавам родителите ти ( е, то гена се предава през поколения за килограмите ) , но и това е вариант. Иначе ти си мислиш , че се случва нещо ненормално и се стряскаш, ама без спорт няма да стане. Спазвай си ограниченията, но и спортувай. Има слаби хора, но с ужасни и отпуснати тела.. Пък и не се тъпчи, което е много важно. И яж. по мalко през 3 часа... най, най- възможно най- ефикасния метод е този.. и пак за задържане на теглото- спорт.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Много гадно... Според мен това не е нормално, но като казваш, че ядеш в нормални количества какво имаш предвид?! Ако е сладко, шоколади, мазни храни ... НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ - логично а да натежаваш повече, но ако не, просто спазвай по-строг режим. Определи си точни часове на закуска, обяд и вечеря, а за между другото, ако ти прегладнее яж плод. Е, все пак не можеш да се откажеш напълно от сладките залагалки, но не прекалявай!!!

П.П. Водата залъгва глада и топи калории, особено студената

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    За три страници мнения, очаквах че поне един ще спомене *йо-йо ефект*. А вие я пращате на лекар... Бианка, нормално е да качиш кила веднага след края на *диетата* именно защото ти не си на диета, а просто се ограничаваш от конкретни неща, а после почваш да си ядеш нормално. Споменато беше по-надолу, че след всяка диета има захранване. Дори със захранване има риск от йо-йо ефект, а камо ли ако направо почнеш да плющиш хляб и шоколад. И не мисля, че да почнеш да ядеш безразборно е по-страшно от това да гладуваш и да се лишаваш. Както казаха вече - ще стигнеш до едни килограми и ще си останеш на тях. Но пък не виждам голяма полза или удоволствие в това да се тъпчеш като за световно...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Естествено, че ще качиш като се върнеш на старото си ядене! То просто е логично. Вика сму се йо-йо ефект. Питай чичо Гугъл по въпроса. То се прави ударна диета и после режим. Р-Е-Ж-И-М! Ти просто обезмисляш диетата...

Една моя госпожа ми беше обяснила нещо от този род.. Значи.. Приеми че стомахът на всеки човек представлява една капка.. при някой тя е по-голяма, а при други по-малка.. при някой е по-разтеглива, а при други не.. И за това да речем ако твоят стомах е с капка, която е по-разтеглива вероятно за това се получава така..просто си предразположена да пълнееш.. Е нещата едва ли са точно така с тез капки, но колкото за ориентация..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си