Здравейте,мъчи ме любовта,раздвоена съм.Или по точно съм с един а искам друг.ПРеди няколко месеца отидохме на басеин и там един приятел се засече с негови приятели.Така целия басеин си го изкарахме заедно.Вечерта едно от момчетата ми намери скайпа,разменихме си телефоните и ми предлагаше да ходим на кафе,басейн,дискотека.Аз си издадих извода,че може да ме харесва,ато какво и аз незнам След няколко дена излезнах с мой приятели в квартала и имаше едно момче,никога не съм му обръщала никакво внимание,но този ден бяхме заедно.Не му обърнах внимание като на момче,само като на фр.В продължение на някокло дена излзиахме на кафе насам натам и беше приятно и почуствах нещо различно а и тогава той ми предложи .Обаче!!! Обаче това момче от басейна имаше рожден ден и покани мен и мойте приятелки от басейна.Аз си казах,че след рождения ден ще разбера какво ще стане.Отодох там с нагласата че с мен и Б (нека да бъде Б) мое да се получи нещо.Малко бях притеснена и си пиинах,а той след това дойде при мен а аз му се облегнах на рамото.След това отидох в другата стая ,стана ми лошо,а с мен беше и най-добтара ми приятелка.Б дойде и я изгони и затвори вратата.Нещо претъъпна в мен.ДОйре и седна до мен.Аз тръгнах да го целувам но той ме отблусна,каза ми че съм пияна,аз му казах че не съм толкова зле и знам кАкво правя и че го харесвам.Започнахме да се целуваме и си спомням,че ми каза,че ако става нещо то ще е когато не сме пили.Цяла вечер бяхме заедно.НА дргъгия ден аз тръгнах с това момче,но след това аз почуствах една болка че съм с Н.ИСках Б.Вчера той ми писа и ми разказа всичко защото аз се правех че не помня нишо.Пита ме дали го харесвам и аз казах да а той си замълча,на моята приятелка каза че е първо не е искал да ме целува но после нещо е станало,Много е объркано ии нз.Просто искахг да си го излея някъде