.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Двама :S

Град
    Nqkude Iz Sofiq

Двама :S

Здравейте,мъчи ме любовта,раздвоена съм.Или по точно съм с един а искам друг.ПРеди няколко месеца отидохме на басеин и там един приятел се засече с негови приятели.Така целия басеин си го изкарахме заедно.Вечерта едно от момчетата ми намери скайпа,разменихме си телефоните и ми предлагаше да ходим на кафе,басейн,дискотека.Аз си издадих извода,че може да ме харесва,ато какво и аз незнам След няколко дена излезнах с мой приятели в квартала и имаше едно момче,никога не съм му обръщала никакво внимание,но този ден бяхме заедно.Не му обърнах внимание като на момче,само като на фр.В продължение на някокло дена излзиахме на кафе насам натам и беше приятно и почуствах нещо различно а и тогава той ми предложи .Обаче!!! Обаче това момче от басейна имаше рожден ден и покани мен и мойте приятелки от басейна.Аз си казах,че след рождения ден ще разбера какво ще стане.Отодох там с нагласата че с мен и Б (нека да бъде Б) мое да се получи нещо.Малко бях притеснена и си пиинах,а той след това дойде при мен а аз му се облегнах на рамото.След това отидох в другата стая ,стана ми лошо,а с мен беше и най-добтара ми приятелка.Б дойде и я изгони и затвори вратата.Нещо претъъпна в мен.ДОйре и седна до мен.Аз тръгнах да го целувам но той ме отблусна,каза ми че съм пияна,аз му казах че не съм толкова зле и знам кАкво правя и че го харесвам.Започнахме да се целуваме и си спомням,че ми каза,че ако става нещо то ще е когато не сме пили.Цяла вечер бяхме заедно.НА дргъгия ден аз тръгнах с това момче,но след това аз почуствах една болка че съм с Н.ИСках Б.Вчера той ми писа и ми разказа всичко защото аз се правех че не помня нишо.Пита ме дали го харесвам и аз казах да а той си замълча,на моята приятелка каза че е първо не е искал да ме целува но после нещо е станало,Много е объркано ии нз.Просто искахг да си го излея някъде

Супер фен Аватара на sladkalady
    Кофти ситуация
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на Hilary_
    И в крайна сметка... избери си един от двамата да не стане още по-зле ..

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Амии по думите ти разбрах,че искаш Б..и,така де, тогава скъсай с Н и нека ти е кеф!Обаче внимавай тоя Б да не те е целувал,само защото си била пияна...имай си едно на ум

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    малко се обърках,но 6ом иска6 тоя от басейна,бъди с него,какво дава6 надежди на другото мом4е
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Ами защото имам пак някакви сипатийй но към Б са повече но Б няма чъвстеа към мен

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Тогава за кфо те е целвуал? Ей ше умра от яд така,гадове...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Скарай ги двамата и наблюдавай кой е ревнивецът.Този който отстъпи е по-умен,значи тръгни с него.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Бъди с Б и не залъгвай Н
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Мерси,утре имам среща с моя приятел и него да ходим на кино и да видим какво ще стане

Аз пък чесно нищо не разбрах от написаното
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Двама :S

Цитирай Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
    Здравейте,мъчи ме любовта,раздвоена съм.Или по точно съм с един а искам друг.ПРеди няколко месеца отидохме на басеин и там един приятел се засече с негови приятели.Така целия басеин си го изкарахме заедно.Вечерта едно от момчетата ми намери скайпа,разменихме си телефоните и ми предлагаше да ходим на кафе,басейн,дискотека.Аз си издадих извода,че може да ме харесва,ато какво и аз незнам След няколко дена излезнах с мой приятели в квартала и имаше едно момче,никога не съм му обръщала никакво внимание,но този ден бяхме заедно.Не му обърнах внимание като на момче,само като на фр.В продължение на някокло дена излзиахме на кафе насам натам и беше приятно и почуствах нещо различно а и тогава той ми предложи .Обаче!!! Обаче това момче от басейна имаше рожден ден и покани мен и мойте приятелки от басейна.Аз си казах,че след рождения ден ще разбера какво ще стане.Отодох там с нагласата че с мен и Б (нека да бъде Б) мое да се получи нещо.Малко бях притеснена и си пиинах,а той след това дойде при мен а аз му се облегнах на рамото.След това отидох в другата стая ,стана ми лошо,а с мен беше и най-добтара ми приятелка.Б дойде и я изгони и затвори вратата.Нещо претъъпна в мен.ДОйре и седна до мен.Аз тръгнах да го целувам но той ме отблусна,каза ми че съм пияна,аз му казах че не съм толкова зле и знам кАкво правя и че го харесвам.Започнахме да се целуваме и си спомням,че ми каза,че ако става нещо то ще е когато не сме пили.Цяла вечер бяхме заедно.НА дргъгия ден аз тръгнах с това момче,но след това аз почуствах една болка че съм с Н.ИСках Б.Вчера той ми писа и ми разказа всичко защото аз се правех че не помня нишо.Пита ме дали го харесвам и аз казах да а той си замълча,на моята приятелка каза че е първо не е искал да ме целува но после нещо е станало,Много е объркано ии нз.Просто искахг да си го излея някъде
    Офф !! Ногу сложну .....

Добре дошла в МИДАТА !!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    от два стола ако знаеш как лошо се пада..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Б снощи ми писа,иска пак да се повторят някой неща така ми каза обаче аз чуствам че той се подигеава с мен офф гадно

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Б снощи ми писа,иска пак да се повторят някой неща така ми каза обаче аз чуствам че той се подигеава с мен офф гадно

Б тоя от басейна ли е?

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Да харесвам го многоо и незнам какво да правя

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Да харесвам го многоо и незнам какво да правя
    тогава му кажи..тръгни с него

Град
    чикаго
    според мен Б ( ) е по свестен ако съдим по държанието му когато си била пийнала . ноо ти си знаеш все пак

Град
    `Soмэewhэrэ...
    бе слушай сърцето си : ))

пп:и в моя случай бяха Б и Н (само че с разменени роли)..избрах Н и сега духам супата

Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    пп:и в моя случай бяха Б и Н (само че с разменени роли)..избрах Н и сега духам супата
    Да беше послушала друго ..... ако имаш де

Град
    `Soмэewhэrэ...
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    не те разбрах..я пак кажи

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    не те разбрах..я пак кажи
    мила и аз избрах Н обаче Б направооо умирам за него той знае,че а го харесвам ама нищо не прави.Пиши на лично ако искаш да си поразкажеме за тия келеши

мила и аз избрах Н обаче Б направооо умирам за него той знае,че а го харесвам ама нищо не прави.Пиши на лично ако искаш да си поразкажеме за тия келеши
    Не е хубаво да наричаш момчетата КЕЛЕШИ. Глупаво е да плюеш в кладенчето от което ще пиеш вода

Град
    `Soмэewhэrэ...
    или по скоро се получава случая с киселото грозде

пп:писах ти лично

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    или по скоро се получава случая с киселото грозде

пп:писах ти лично
    да има нещо такова....за киселото грозде

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си