- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете ми как мамка му
да предотвратиш влюбване , когато си усетил 4е е твърде близък този тъп момент но не го искаша ?
phah
Еми няма спасение,изгорял си вече ..![]()
Някой да те пита дали искаш да ходиш на училище?Същата работа...Няма начин да се оттървеш....А защо не искаш да се влюбваш?
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
Izgorq izgorq.....аз вече т толкова време не съм се влюбвала,че..забравих чувствтото какво е...иначе щом вече си се влюбил-ми радвай се,все пак не е нещо лошо...
Искаш,не искаш няма как![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
не искам защото после ще ми е кофти Предпочитам да избегна гадната горчилка която ще ми се изсипе вероятно , вместо да се оставя на течението и после да ми е зле ...разбирате ли ? добре ми е така...
![]()
phah
Да,обаче в тоя случай решава сърцето,не ти...
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
аз и признах и кво стана .. нищо ,ама кво да се прай ..
супер , прав си знам ! Обаче понякога просто си знаеш , че не трябва да си го позволиш това чувство ! ;] И съм момиче освен тва...
phah
и аз се опитвах ама..не стаа![]()
тя любовта не пита..
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Прави се пред всички че не ти пука и пред тоя в който евентуално си се влюбилаАз така издържах 3 месеца а на 4 месец всичко се прееба .. е поне не направих грешката да ходя с него
Щом си момиче - раОтата е сложна :PПървоначално написано от balon4eee
За вашия биологичен вид важи на 100% следната реплика:
Вари го - печи го - то си знае неговата![]()
ами дори да го знаеш,че не би трябвало това чувство да те "полази",ти колко и да искаш няма как да го спреш..то това да не ти е блузка,която си си е купила,но впоследствие си решила,че не ти харесва и да я захвърлиш в гардероба...и ми е интересно защо толкова не искаш да се влюбваш??![]()
![]()
Защото този човек не е подходящСмисъл , не знам дали ще се получи изобщо , а и ако се получи ще е много сложно предвид дадени обстоятелства Във всеки случай , на някой ще му е гадно , а на мен вече ми писна все да ми е гадно и предпочитам да не си позволя да се влюбя макар и да пропускам нещо евентуално ... Но все пак имам цял живот пред себе си в който ще се влюбвам и ще рева За момента ми е добре без излишни неприятности и ако се подведа ще се мъча после със сигурност... може и да греша ама така го чувствам
Не е чак такава драмата де ... ох а и може да не се получи а аз ако съм се влюбила.. сами се дасещате Предпочитам да мена без тва...
phah
Лошата новина е,че си влюбена.Добрата,че го усети навреме.Старай се да не мислиш за това,не предприемай нищо,не променяй нищо.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
И си малко глупава при т'ва ..Първоначално написано от balon4eee
щом те е страх да се влюбиш как ще изпиташ онова чувство ''любовта''. Риск печели,риск губи![]()
Кое по точно ме прави глупава бе миличка ? Че ми дойде до гуша от разочарования и искам малко почивка без тях ли ?В 1 момент усещам,че се влюбвам а не искам ! Не сега ! Кое не разбираш ?
phah
Всичко разбирам .. Ти не искаш да се влюбиш,щото сигурно много пъти са те наранявали ..И те е страх да си отвориш сърцето за важните нещаПървоначално написано от balon4eee
![]()
ами 1 път ми се случи , но беше брутално ... да , нещо такова .Ще се справя , не е бока за умиране . мерси...
phah