- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ОФ ужассс ..
Хора имам в края на усната едно като пъпка ли и аз нз какво херпес ли нзз (смисъл слято е с устата и стой мн грозно ) .. ии ми се получава като ям лимон .. неска пак ядох лимон и ми се получи и от др страна на устната .. явно се дразни кожата ми от лимон и повече няма да ям. Въпроса ми е някой имал ли е такова нешо и с какжо го оправя , защото стой изключително грозно и вече сигорно от 5 месеца го имам и незнам с какво да го мажа ..
![]()
![]()
PLS HELP ..
Az imah ne6to podobno blizo mesec,no zarastna,ostana savsem lek beleg,koito se zabelqzva samo s lupa...No tvoeto e ot dulgo vreme..otidi na dermatolog
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Моля да ми кажете нещо за мазане .. смисал някаква бабешка рецепта или нещо от аптеката ..![]()
Доста гнусно.
Иди на лекар![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ее,вие пък...заради един херпес или там каквото и да е ще ходи на лекар..тцтц
![]()
Ми да,наистина спри да ядеш лимон![]()
![]()
Незнам точно това ли ти се е появило ,но..ддз...сложи паста за зъби там..незнам дали е това,което аз мисля аз като сложих паста за зъби ми мина
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Херпесите не стоят по 5 месеца, извинявай...
Saatana vittu perkele hate crew!
Отивай на лекар-искаш не искаш няма как...Как го търпиш това вече 5 месеца![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
+1Първоначално написано от sladkalady
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
е как го имаш от 5 месеца,и чак сега се интересуваш? ебати..
на всички всезнаковци тука .. да съм хойла на лекар . . . да бе да за нек'ъв херпесс . . . а леле![]()
![]()
мина ми моце да закл темата .. без да хода на лекаррр
![]()
![]()
Напълно възможно е да имаш хроничен херпес.
И лимона понеже е горчив, го дразни.
Против херпеси има една пастичка Флуцинар (или Фулцинар беше?), без рецепта в аптеките.
Не е нормално 5 месеца да ти стои това нещо, каквото и да е, затова най-добре посети лекар.
Дано се оправи бързо.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Пробвай с лед или с паста за зъби.
Когато имам херпес ми минава за два дни с едно от тези.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
на мен не са ми се получавали такива неща, но на една съученичка по едно време и се появи нещо такова и наистина изглеждаше мн гадно, но нз от какво и беше, ама за по-малко от месец изчезна![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
ето нейна снимка http://gal.impulse.bg/galleries/soci...957_00_600.jpg
то не, че се вижда много, но за нещо такова ли говорим или пак нищо не съм разбрала![]()
Е добре знаеш че ти се получава като ядеш лимон, дразни те обаче пак го ядеш Оо''
ми спри иди на лекар к'во можем да ти кажем
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
и през тия 5 месеца се не си намерила време да отидаш на лекар?!Първоначално написано от emityyyyyyyyyyyyy
![]()
еми то не са маха, щото преди да са махне тя пак яде лимон и затфа е цялата работа
е виж като спря лимона и са махна
тфа е цялата работа
начи от сега наттък никви лимони! :PПървоначално написано от Annity