.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Голям фен

Странна работа. МНЕНИЕ? :)

Аз съм момиче на 17 години. Имам си приятел, влюбена съм в него, но остана ли сама, аз се възбуждам, както от него, така и от жени. Това може би означава, че съм бисексуална, не знам. Предполагам е породено от хормоните, които бушуват в тази възраст, но съм така от доста дълго време. Искам да пробвам и с момиче (жена), но приятелят ми е категоричен, че това е разновидност на изневярата, какво мислите? От друга страна ме е страх, че ако го направя с момиче, всички ще разберат (то не може и да се намери), не че ме смущава кой знае колко, понеже съм широкоскроен човек. Отделно, докато правя любов с моя човек всичко е перфектно, обаче няколко пъти вече се случва да довършваме и двамата в нас, понеже обстоятелствата все ни попречват да продължим и все си мисля, че докато съм с него няма да мога да свърша...

Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Град
    Монтана
    Може да ти се стори на базик но му предложи да направите тройка с още едно момиче... НЕ вярвам да откаже
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

Аз те съветвам да видиш откъде идва желанието, но това няма да е много лесно. И също така не ти препоръчвам да пробваш с момиче, а и това няма нищо общо с широкоскроен човек. Ако си такъв защо не приемеш убийството за нормално или педофилията. Разликата е, че едното наранява физически, а другото душевно
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Да,пробвай това.Кажи го на бъзик,за да видиш как ще реагира.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

На колко години си

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Гледай "2 girls 1 cup" и може тфа желание да отмине

Иначе..да не вярвам гаджето да откаже 3ка,предложи му

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Ъъъъ ми тя е започнала с това "Аз съм момиче на 17 години."
    А за другото ... М не се срамувай толкова :P А и това за 3ката е много яко

Град
    sliven
    ех ако всички момичета мислеха като теб за нас мъжете щеше да е рай на земята
    St.ANGER

Град
    varna
    интересно....съгласен съм че тва с момичето е друг вид изневяяра
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Разбирам проблема ти и смятам, че единсвенното нормално решение е ти и гаджето ти да си смените ролите. В магазините за възрастни се продават едни колани, които отпред притежават пенисообразна форма.
    Ако си непълнолетна, помоли майка си, или баща си - те несъмнено ще те разберат и ще ти помогнат в покупката.

След цялата трансакция смятам, че всички ще са доволни, включая и гаджето ти(за всеки случай вземи и белезници ).

Нядамвам се съм ти бил полезен
    Винаги очаквай неочакваното!

Дори една позната ли нямаш бисексуална?!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lyubomn7
    Може да ти се стори на базик но му предложи да направите тройка с още едно момиче... НЕ вярвам да откаже
    И това е идея.

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Да,пробвай това.Кажи го на бъзик,за да видиш как ще реагира.
    Най-добрия вариант.
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Град
    Знам ли и аз,майна
    Ето до какво ни доведе седесарската демокрация-вече жените не искат да правят секс с мъжете.Краят наближи-покайте се и гласувайте отново за БСП!

Голям фен
    Първо! Никакво БСП, само АТАКА!!! И второ, хора, говорила съм с него затова, но той все не се съглася, иска единствено и само мен в леглото, да знаете как съм се чудила , не бил като останалите момчета, това е хубаво, но аз лично нямам нищо против експериментацията... Така че, проблемът пак остава нерешен.
    Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145

Супер фен Аватара на pinki
    Разбирам приятеля ти ! И аз не бих делила моето момче с някоя друга Само като си представя някоя чужда да го докосва иии.... май се поотклоних от главната тема щом ти е толкова интересно какво е чувството с момиче обади ми се ШЕГУВАМ СЕ ай вече по темата Приятелят ти не иска 3ка, даже е на мнение, че е равно на изневяра да се ъъм да опиташ с момиче ами то какво ти остана?! Прецени сама кое е по-важното - любопитството, което ще погуби връзката ти или да си стоиш с приятеля ти и евентуално да го навиеш след време на 3ка?
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Монтана
    Еми момчето излиза много печен тип. Нз кво да те посаветвам...
    Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
    TeenID

аз мисля че това да се възбуждаш от жена е съвсем нормално за когоо и да било, в крайна с метка жената е универсална и е сексуален обект независимо от къкв пол,жената е с изваяно тяло и е красива - би било нормално да се възхищаваш или възбуждаш, но ако си падаш по жени в ежедневието-тоест падаш си по начина им на държание маниери и искаш да флиртуваш с нея- това е вече склонност към лесбийство.

И кажи на приятеля си че искаш тройка с още 1 момиче, той ще се навие 100% ... Да си жена и да се възбуждаш от жена е по приемливо отколкото да си мъж и да се възбуждаш от мъж

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Преди една година бях с жена, след направеното споделих на приятеля ми, който го прие що годе добре, макар че каза, че е изневяра и го е наранило. Съвета ми е да се замислиш дали наистина искаш да правиш нещо толкова интимно с жена или просто ти харесва женското тяло и се заблуждаваш, че е възбуда. Ако стигнеш до извода, че си бисексуална - пробвай с жена, така ще се отървеш от въпросите, любопитството, напрежението от възбудата, която ти носят.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Странна работа. МНЕНИЕ? :)

Цитирай Първоначално написано от Dizziness
    Аз съм момиче на 17 години. Имам си приятел, влюбена съм в него, но остана ли сама, аз се възбуждам, както от него, така и от жени. Това може би означава, че съм бисексуална, не знам. Предполагам е породено от хормоните, които бушуват в тази възраст, но съм така от доста дълго време. Искам да пробвам и с момиче (жена), но приятелят ми е категоричен, че това е разновидност на изневярата, какво мислите? От друга страна ме е страх, че ако го направя с момиче, всички ще разберат (то не може и да се намери), не че ме смущава кой знае колко, понеже съм широкоскроен човек. Отделно, докато правя любов с моя човек всичко е перфектно, обаче няколко пъти вече се случва да довършваме и двамата в нас, понеже обстоятелствата все ни попречват да продължим и все си мисля, че докато съм с него няма да мога да свърша...

Не е задължително той да знае. А и ако го направиш с момиче със сигурност няма да забременееш

Град
    Wonderland
    направете тройка с още едно момиче..и така.

Бисексуалността не е нещо болно.То присъства в почти всеки човек.Впросът е дали ще го пусне дали ще бъде признато или пък не..
    Но за желанието ти за секс с момиче .. незнам може би наистина 3ката е решение. Попитаи приятеля си
    I will never let you fall
    I'll stand up with you forever
    I'll be there for you through it all
    Even if saving you sends me to heaven..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си