.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Комбинация на цветовете

Кажете кои цветове с кои си отиват,защото не знам вече как да си комбинирам дрехите

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    И аз имам този ужасен проблем.. затва си купувам най вече бели и черни дрехи

Cruel Intentions

Град
    Луната
    А бе то и аз така правя и все комбинирам бяло и черно бял панталон с бял потник или блуза,черен колан,обувки и чанта и всичко еднакво ужассс или бяло с нещо друго,ама аз искам да няма нито бяло,нито черно в комбинацията

Edva li 6te mojem da vi napi6em vsi4ki cvetovi kombinacii,koito sa hubavi,no se razrovete iz neta,obru6taite vnimanie na manekenite po vitrinite na magazinite,gledaite kombinaciite na horata okolo vas...
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Len4etyYyy
    Edva li 6te mojem da vi napi6em vsi4ki cvetovi kombinacii,koito sa hubavi,no se razrovete iz neta,obru6taite vnimanie na manekenite po vitrinite na magazinite,gledaite kombinaciite na horata okolo vas...
    добра идея,мерси :P иначе сега гледам разни дрешки из нета и все такива по 1000$ си харесвам

Лилаво плюс светлозелено е ебати якото! Ама е фешънско.
    Черно плюс червено си е класика...
    Иначе мен никаква ме няма въобще в съчетаването на дрехите. :S

Град
    Луната
    сега видях,че оранжево с розово си отива вие как мислите?

Например червена рокля с черни обувки и съответно черна рокля с червени обувки
    още по-добре,ако към червената рокля има черен колан или чанта /същото и за черната рокля с червено/
    обувките главно се комбинират с аксесоарите

нещо по-ежедневно
    например светли дънки с розова;синя;злена (тъмно или светло) тениска/блуза/потник

яко е тъмни дънки с бял потник

оранжево и розово ... не е ли много .. цветно

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ливалаво и зелено е страхотна комбинация. Розово и сиво, бебешко розово и тюркоазено синъо, синъо и червено, червено и зелено, жълто и зелено, жълто и розово...много комбинации има. Не можеш да нямаш чак никакво усещане за цветовете...

Само розово и червено никога ! Тази комбинация като я видя и нещо ми се обръща...

Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    ъм..според мен-НЕ!
    Попринцип уж трябва да е така-коланът,обувките и чантата в един цвят,обачее... не всеки го спазва това.
    Черното си ходи с всичко,но на мен не ми харесва само как стои с кафяво.Бляяях.
    Бялото можеш да го съчетаеш с каквото поискаш.
    Както каза Bianca - лилаво + светлозелено е супер яко,ноо.. е малко шаренко. (пък то зависи и от лилавото,де)
    Сегаааа.. сиво Баси якото става,ако го съчетаеш със синьо или с розовооо.

Аа..червено с розово..

Ахах..изпревари ме.

Червенокоси жени, облечени в розово:

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Който няма усет за красивото не може да си съчетава цветовете => изглежда смешно. Сори, не можеш да го промениш

Saatana vittu perkele hate crew!

^ Аз съм така. ;D Приятелките ми по цяял ден ми се карат как съм могла да се облека еди-как-си. Ебати. |-(

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    Аре аз розово по принцип не нося,ама харесвам лилаво,а не нося щото съм червенокоса.
    Заради косата (а и защото са ми любимите цветове) си нося черно,зелено (едно мнооо яко има,дето обаче нз как да го опиша...тревисто.иначе и маслено) ,жълто и кафявомисля,че си отиват.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    ае зависи от розовото. аз като бях червена,съм носила розово,и не изглеждаше некво грозно. както и лилавото (което ми е любим цвят )

---

за мен най-прекрасната комбинация евър е сиво и лилаво.
    харесвам също съчетанието червено със черно и тъмно розово и черно.

ами...
    зелено с кяфяво (бежово)
    червено и бяло
    сиво и розово
    лилаво и черно

само за това се сещам в момента

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Който няма усет за красивото не може да си съчетава цветовете => изглежда смешно. Сори, не можеш да го промениш
    Не съм била имала усет към красивото а бе я се гръмни Много си ме виждал/а за да кажеш дали изглеждам смешно или не

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Ами като не знаеш как да съчетаваш, няма как да не изглеждаш смешно...

Бтв гинесгърл има една снимка с червена коса и розова тениска и суичър (дано не греша) и си изглежда доста добре.

Бианката какво се обажда, като преди малко каза, че не може да съчетава цветове??

Saatana vittu perkele hate crew!

Бтв гинесгърл има една снимка с червена коса и розова тениска и суичър (дано не греша) и си изглежда доста добре.

Бианката какво се обажда, като преди малко каза, че не може да съчетава цветове??
    На мен примерно точно тогава гинесгърл не ми хареса. (Да не се обижда, по принцип ме кефи.)
    Въпрос на вкус, капиш? Другите смятат, че не мога да съчетавам цветовете, но това не значи, че наистина не мога.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    аз пък си бях харесала едно лилаво.. като потник ама без ръкави , без презрамки тъмно лилаво с някви надписи черни.. дънките са ми светли, имам бели сандали ( само те са ми на ток) и си мислих как ли ще стои с бяла чанта ама някак си не ми се връзва.. нещо ще липсва.. е като тоидох в магазин аго бяха купили..една дилема по - малко.. ама иначе ми е голям проблем особено с чантите.. понякога ми трябва пък имам само една.. и то бежов цвят.. или модела не ми харесва или цвета или пък цвета е як ама няма с кво да го комбинирам (или поне така ис мисля) и мен ме кефи розово и сиво..

Cruel Intentions

розово и зелено, оранжево с лилаво

Град
    Луната

Аз знам как да съчетавам повечето цветове, но искам нещо по-разнообразно и за това питах.И това не означава,че изглеждам смешно!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladkka
    В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ Розово, червено и оранжево са цветове, които по никакъв начин не биха могли да се съчетаят един с друг!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    И аз това щях да пиша.

А за червена коса с розово... кво. О.о
    Познавам поне 4-5 червенокоси мацки, които носят розово, и им стои супер яко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си