- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помагайте...
Моля Ви дайте ми някакви идей... нищо не мога да се сетя какво да купя на приятеля ми...![]()
![]()
правим 1 година а нищо не ми идва на акъла... плсссс
![]()
![]()
![]()
Щото пък на мен ми изникват 1 милион идеи...
Мислиш ли, че някой ще е компетентен да избере подаръка на приятеля ти, с който ти си от 1 година?! За 1 година тряа да си го опознала и да прецениш какво би го зарадвало.
Вярно е, че колкото пове4е познаваш някого е по - трудно да му избереш подарък, но си мисля, че ако ти не знаеш, едва ли някой друг би могъл да знае! Помисли и се опитай сама да го зарадваш!
М/у другото има мн такива теми, почерпи идеи от там, ако толкова пък е драмати4но сама да се справиш!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
To и аз по принцип като трябва да купувам подарък не съм много въодушевен, но все пак щом се знаете от толкова време няма как да не знаеш какво харесва или иска. Не може да не ти е правило впечатление, ако се е заглеждал по нещо в магазин например. Може да му купиш някоя книга, например. Заведи го на кино на премиера на любим филм. Изненадай го с нещо. По дяволите, вие сте гаджетаааа!!!![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
да има много идей права си... но толкова работи са минали... вече и аз нз какво да измисля
наи-добре ще е това
http://prikachi.com/files/981662e.jpg
сорка ма неможех да се сдържа![]()
![]()
Огромен подпис!
.; machoka :.