Здравей те! Рядко пиша тук , но този път имам проблем който явно немога да разреша.. Ходя с едно момиче вече от 6 месеца и сме преживяли много преди това .. раздели , сабирания.. преди няколко дни замалко да скъсаме ..Тя ми каза че се е целувала с едно момче . А сега се мисли че незнае кой да избере.. Незнае дали ме обича.. Опитах се да и обясня че я обичам истински.. Тя успя да ме промени до неузнаваемост. Тя е идеала за мен. Обаче..незнам някак си ме е страх. Рядко се виждаме защото сме студенти на различни места. Незнам защо имам една нестихваща болка в гърдите.Постоянно мисля за нея.Побъркан ли съм ?Смятам се за човек който оценява красивото,но незнам това красиво ли е че в момент на ревност говоря глупости.Грешките които правя явно са убили тръпката м/у нас. Аз я обичам, тя ме обича знам го. Искам да се боря за нея. Просто искам да си я запазя.. Обмислям сега лятото да я накарам да отидем на море .Явно разтоянието м/у нас ни е очуждило .Поне тя охладня. А е най прекрасното моми4е на света.Искам да останем малко двамата.Заради изпитите който има вмомента тя е заета но ся надявам че в най-скоро време ще е по свободна. Кажете ми как да поступя ,какво да направя за да върна тръпката защото го усешам 4е е възможно. Помощ