.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Safety Removed usb ..

Не знам дали има такава тема и въпросът ми сигурно ще ви се стори тъп,но .. включвам си апарата и usb-to и ми се появява safety emoved usb. .Случвало ми се е с телефона и трябваше да си взема нова карта памет .Така,че ако някой знае как да го оправя,за да мога да си качвам нещата, да казва

МЕРСИ предварително

Здравей "itsme"! До колкото знам "Safety Removed" се появява автоматично, след включване на каквото и да било USB-устройство. Появява се иконка в долния десен ъгъл на екрана до часовника. Целта е тази иконка да те подсети да "премахнеш" - да спреш напрежението или по скоро тока на устройството с цел да се предотврати евентуално съсипване на USB-тата и самото устройство!

мерси, пак го пробвах и тоя път стана.
    А иначе имаш предвид,че когато usb-to е включено,телефонът трябва да е изключен ли ?

Цитирай Първоначално написано от itsme
    мерси, пак го пробвах и тоя път стана.
    А иначе имаш предвид,че когато usb-to е включено,телефонът трябва да е изключен ли ?
    Не друго имах в предвид! Трябва да спреш устройството от "Safety Removed" преди да го откачиш от кабела...

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Абе общо казано това излиза като свържиш телефон, блутуут, апарат, флашка и т.н.
    Safety Remove Hardwear ще рече махане на хардуера безопасно.Не че нещо ще му стане ако го издърпаш направо, но може да загубиш инфото, което си прехвърлил.Айде със здраве
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си