Ще разкажа тази дълга историийка колкото се може в по-скъсен вариант,надявам се да ми помогнете от една страна и от друга да ме разберете .Преди 2 години се бях запознала с момче,в един сайт за запознаства... от различни градове сме..но в последтвие се харесахме...видяхме се ..измахме връзка..но всичко с една обща дума..се прееба заради това разстояние...аз след това имах друга връзка,която не продължи дълго..и сега след няколко се срещнах с едно момче,което много прилича на момчето от другият град...не само на външен вид..и по-характер са еднакви..излизам стова момче ,но когато беше първата ни среща преди това,един приятел си говори смене на тая тема и ме попита така"Кой виждам в него?Самото момче или това другото?!"..а си му кзх истината както е че виждам другото момче...ммоите приятелки казват,че да се поставя на негово място да види как това момче се чувства ако знае,ч е е в случая като "заместник" на една твоя непросществувала любов..Кажете вие какво мислите по-въпроса..Мога ли нистина дахаресам това момче като самия него,а не като другия? .. и би ли трябвало да му призная за другото момче?