- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шапка идиотка
мноо ясНо .. навсякъде мое си ходиш с нея и да не те пече![]()
Пф, смешни сте.. човека не е питал дали са на мода още, попита от къде може да си намери. А иначе само да ви светна фешънските тикви, модата от преди 10-15 години се връща.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
при такива крака, мислиш ли че някой ще ти види шапкатаПървоначално написано от qsmin
![]()
Въпроса беше от кдъе може да си намери,а не дали са модерни!!+това всеки се облича,както му харесва,а ако всеки трябва да се облича по модата и се води по кухите глави на някои загубеняци,то тогава няма да се ралзичаваме и всички ще сме еднакви!!А,колкото до темата от София съм!
само едно ще кажа за глупавия ти пост.. : ГЛУПАЦИТЕ СЛЕДЯТ СТРИКТНО МОДАТА И СЕ ОБЛИЧАТ СПОРЕД НЕЯ.. ХОРАТА СЪС СТИЛ ИМАТ СВОЙ СОБСТВЕН ( т.е ако имаш стил ще се придържаш към него.. на много хора тва им липсваПървоначално написано от Sneki
)
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
тия шапки са ужасно грознии
Дам.. глупака го облича модата, а умния се облича самС такива шапки ходя на плажа, защото лесно ми се замайва главата от слънцето
Мернах този сайт, ако ти е от полза... http://www.villagehatshop.com/womens_casual.html (тва е каталога за жени, де ама не те знам какво си)
Мерси за сайта![]()
в ловджийските магазини има- но маскировачни.
Модерни или не, на тея шапки не случайно им викат "идиотки"... Не случайно и трудно се намират - просто малко хора имат толкова лош вкус. И все пак, успех, аз не съм виждала такива шапки по магазините от години.
Леле мале направо като ви чета коментарите и оставам без думи.. каквото си налагате мнението сякаш вие ходите изрядни.. Всеки си има вкус и не е казано, че който в е крак с модата се облича добре.. Който каквото иска да носи.. човека ви пита нещо вие почвате да му обяснвате друго..ама и вие сте едни![]()
м да и аз съм на това мнение.още повече че на морето винаги нося такава шапка а не капелаПървоначално написано от adizitk1
![]()
![]()
![]()
в някой мол сигурно ще има
Sneki по-тъпо същество от тебе във форума просто няма.
Такива шапки има принципно навсякъде,където има голям избор.А и те са доста често срещани.Може би по базарите има повече,аз съм виждала много на такива места.
с шапка идиотка верно на идиот ще приличаш![]()
Снеки,напъхай си празната главица в тоалетната и пусни водата,Моля те![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Нз къде има из тези градове, но това е шапка.. тук в Добрич в който и магазин да вляза за шапки задължително има този модел камоли някъдр другаде :P
Абе 98% от мненията са че шапките били грозниНапротив и мен мн ме кефят! Но не нося (малко съм скарана с аксесоари като шапки и очила ) , защото просто не ми стои добре. Ама това че не ни стоят добре не значи че шапките са грозни! или пък бабешки.. wtf??
Cruel Intentions
Бр кефиш ме !!! Аз сум твърд привърженик на исулената мода или хип - хоп модата . Ходя с кецове (рапърските) , нося шапките с права кодзирка , дулгите и широки блузи и пойчето ми викат тва е старо . а по темата : ходи си с каквото искаш и се чувстваи удобно както каза мацката по горе ние не сме овце да следваме другите , за такива шапки земи си дънкови , те са зарибени . Най - много в преоценените стоки май ше мои да намеришПървоначално написано от adizitk1
Sneki .. ти болна ли си ?![]()
по темата:
Аз имам такава шапка но е от преди доста годинки и с нея ходя за рибаПотърси в магазин където продават шапки,шалове ии т.н. друго не се сещам
![]()
С много търсене ще намериш.
Аз всеки ден виждам двама с такива шапки![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
МУмиЧииии .... АмЪ ФЪни Тъ Си КУпИ НЯкУйЪЪ ПолИнкЪ 5 См и съ ТупиРъЙи .......... ТъС ШъпкЪъЪ Шъ ч ти РазВълИи ОбиЕмЪттт ....
Та по темата. Ами аз май не съм виждала скоро такава шапчица
. Или не съм обръщала внимание . Всички викат как рибарите ходели с такива .... Следователно , би трябвало да я има в някой рибарски магазин , който предлага повече артикули . Надявам се да я намериш.
ПС : Направо съжалявам тея хора дето се стремят да са винаги в крак с модата. Не ми е ясно човек , ако не може сам да си избере дрехи които ТОЙ да си харесва , а не да върви по модата , как би се справил с това къде да учи , какво да следва дори и каво да яде . Интересно ми е ако модата е да ходиме по цици навънка ??? Момчета стискайте палци да стане на мода ходенето без сутиени и блузи
![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....