.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Гел за коса и къдрици

Искам да се обърна към момичетата с къдрава коса. Използвате ли гел? Оформя ли добре къдриците? Косата не си ли губи обема така?

Гел на къдрава коса НЕ!!! Сплесква я,омазнява я и се губят хубавите къдрици!!!

Град
    Шумен
    гел? мнее за къдрава коса не мисля че е добре . . аз изпоузвам лак за коса, а ако държа на гел - я изправям
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    аз по принцип ползвам пяна.. в началтоо ставаше мн яко ама вече сякаш косата ми не иска да се оформя по същия начин.. и на мен са ми казвали с гел амаа...ако е по дълга косата (понякога след пяната слагам и гел за мокър ефект ама то.. гела някъв евтин и отгоре става малко сплескана..) пък само гел нз кво ще стане но пък бяха оформени.. ама нз тогава на кво се дължеше.. на пяната или на гела щото само с пяна пак са изглеждали добре.. абе нз моя проблем е 6 месеца по късно при ежедневно ползване на пяна дали не е привикнала ли ддз.. пак си прай квото си иска.. ако е на кеф се оформя ама ако не е.. съм като разстроен диригент в главата

Та.. зависи от гела :P но като цяло ти препоръчвам пяна

Cruel Intentions

Аз гледах клипчета в Youtube за оформяне на естествени къдрици и момичетата си слагаха 1во- гел 2ро-пяна и 3то-лак за коса.
    Иии.. за това реших да ви попитам..

Град
    Bucharest, Romania
    ще ни подхвърлиш ли това клипче и на нас :P

Cruel Intentions

Аз ползвах на Sunsilk един серум за къдрава коса (в една зелена паковка беше) и от него не ми цъфтеше косата и миришеше супер хубаво ..но сега май са го спрели от производство- някой знае ли нещо по този въпрос?

Попаднах на нещо интересно:
    http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...url-250ml.html

Някой ползвал ли го е?

Цитирай Първоначално написано от harabelka
    http://www.youtube.com/watch?v=nv7My7R3WjQ&eurl=http%3A%2F%2Fwww.youtube. com%2Fuser%2FTheViVi127&feature=player_profilepage

http://www.youtube.com/watch?v=EkJGc...er_profilepage
    На тая от първото клипче много хубаво и се получава

Град
    Bucharest, Romania
    и мен ме изкефи повече първото клипче как й с еполучи обачеее... аз не разбрах кво беше това дет го сложи накрая.. беше кат чорап и с моя перфектен английски.. за сушенето почти нищо не разбрах... и ако нямаме "чорап" как да се изсушим..

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    и мен ме изкефи повече първото клипче как й с еполучи обачеее... аз не разбрах кво беше това дет го сложи накрая.. беше кат чорап и с моя перфектен английски.. за сушенето почти нищо не разбрах... и ако нямаме "чорап" как да се изсушим..
    За получаване на по- еластични къдрици аз се суша с дифузер.

Супер фен Аватара на pinki
    Къдриците с балсам си ги оформях едно време докато ги имах
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Къдриците с балсам си ги оформях едно време докато ги имах funfunfun
    Балсала без отмиване ли беше?

Супер фен Аватара на pinki
    Къдриците с балсам си ги оформях едно време докато ги имах funfunfun
    Балсала без отмиване ли беше?
    дам
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Bucharest, Romania
    мн ми е сложно с тоя дифузер докат го сложа нз как не го счупих.. пък и после кат почнах да с есуша.. не ми беше по лесно но пък накрая наистина бяха повдигнати и го нямаше толкова много ония ефект горе сплескано и от средата надолу бухнало.. само ако ми седяха и по оформени.. май ще сменя пяната

Cruel Intentions

Таината за такава коса : http://www.prikachi.com/files/1031215E.jpg е след като се изкъпеш втриваш омерено малко пяна за коса и си готова

Да ама мойта коса е на по-едри къдрици от твоите и като спя се смачкват понякога

е и аз ще споделя.Напук на всички от 2 седмици ползвам гел и съм много доволна от резултата
    Преди ползвах сънсилк зеления,но го спряха от производство,след това ползвах пяна на интеса,после преминах на син тафт за къдрици и така може би година-година и половина..Обаче преди има няма 1-2 сед. видях някакъв гел отпреди може би 2 години на баща ми и ми беше свършила пяната и пробвах с него - ефекта,който се получи ми хареса повече от пяната-къдриците ми бяха много по-оформени,противно на очакванията ми, косата нито се слепна, нито изгуби обема си отгоре - стана равномерно бухнала навсякде.. и така ползвах до вчера този гел ама свърши и снощи си взех черен тафт 2 вида някакъв activity gel и styling gel.иИ дветеса със 'сила' на задържане 5 .Та сега се надявам ефекта да е същия
    Поздрави!

Попаднах на нещо интересно:
    http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1...url-250ml.html

Някой ползвал ли го е?
    Това майка си го беше купила,защото и тя е с къдрава коса,аз също го пробвах,но нито тя,нито аз не останахме доволни-освен ако не си изпръскаш цялото шише на главата,ефект едва ли ще получиш,поне на нашите коси

Ми те и мойте се смачкват така ,че всяка сутрин се реша и къпя после пяната и тва е

Град
    Bucharest, Romania
    Абе да ама всяка сутрин е досадно а и особено зимата... аз втория срок кат минах 1-ва смяна ставах в 6.30 да си измия косата и да имам време да я оформя.. цели 20 мин ако имам късмет.. а и зимно време всяка сутрин с мокра глава не е работа.. някой да предложи някъв др вариант? не искам да я връзвам.. щото лицето ми.. бе не искам да се открива много много

Cruel Intentions

суши я със сошуар въпреки че не е много полезно

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от sunshine1
    суши я със сошуар въпреки че не е много полезно
    e суша я.. не излизам съвсем мокра зимно време ама тва е всеки ден.. понякога и по 2 пъти.. докога ли ще издържи пред да почне да се скапва а някви маски ползвате ли? при положение че всяка сутрин си мия косата ще има ли някакъв ефект от тая маска.. имам една фр купи си няква маска със змийко мляко или нещо такова и каза че била мн яка ама тя е права коса и си мие косата 2-3 пъти седмично докат аз 7/7 и нз ще има ли някакъв ефект

Cruel Intentions

http://celebhairstyle.files.wordpres...hair-mask.jpeg аз ползвам това като маска, но само 3 дена в седмицата през другото време не, а шампоан head&showders с мента, но съ6то 3 дена в седмицата и хининова вода през другото време задалжително с обикновен шампоан fresh или там подобно беше нещо защото не е препоръчително да се ползва ежедневно силни маски или шампоани.. създават ти проблеми като косопад така, че увода е косата да разпуска с обикновен шампоан и може поне един ден в седмицата да си измиеш само с вода смисъл без маски или глупости но задалвително малко пяна... дано съм бил поне малко полезна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си