- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шапка идиотка
Абе някой знае ли къде има магазин с по-голям избор (Пловдив, Пазарджик .. в този район) .. Навсякъде има само дънкови или с БГ знаме![]()
ми муцкъъ ,той туз младеж хич ни знаи,че тез шапкии са ужаснуУуУ димудееЕеЕеЕ.Как да им убяснявъме на тез ниграмотници,че с тия шапки на нищуУуУ ни ПриЛичЪъЪъЪтПървоначално написано от Sneki
![]()
![]()
![]()
![]()
има на много места.Нз защо не намираш
кой е казал,че той иска да е модерен... не разбирам защо тряа да се стремим да сме модерни,това е безсмисленоПървоначално написано от Sneki
![]()
ех ама си умнааПървоначално написано от Sneki
![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Бахти .. човек да не попита нещо.. Всеки си има вкус бе хора .. Ми че то може да е модерно и със скафандри да ходим ..
![]()
тези шапки бяха на мода преди 10 години, бро. събуди се![]()
Аз просто никога не съм се влияела от модата и никога не съм разбирала защо толкова мн хора я следват,вместо да проявят свой собствен вкус. Такива ги наричам 'овце', защото точно овцете са такива-едната накъдето тръгне и всички след нея. Различните винаги се отличават сред тълпата,а това да следваш схващанията на някви си там хора,че еди какви си дрехи са хубави и модерни е глупаво... Тва си е лично мое мнение!
Колкото до темата: защо не си вземеш дънкова,те са мн хубави...
да когато бях 5-6 годишна носех такива шапкиПървоначално написано от DimovB
![]()
но наистина мисля че не се продават вече![]()
За 3 неща бях напълно убедена.
Първо Едуард бе вампир.
Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
жадуваше за кръвта ми.
И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥
Първоначално написано от Sneki
![]()
![]()
![]()
Мене ако питаш е обратното щото така наречените нормални знаят какво искат да носят и то дори и да не е модерно на тях не им пука и си носят тва, което си искат.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
тцтц Тва,че не ходя с разни смешни,свръх прилепнали панталони и емо прически далеч не значи,че се обличам по модата от преди 10 години. Още малко ше ме изкараш,че съм тръгнала по улиците с рокли с обръч и дантелени чадърчета,като в 18ти век.Първоначално написано от Sneki
Както и да е,аз не мисля,че си заслужаваш да си хабя нервите с тебе, такива като теб аз ги съжалявам, а не се занимавам да споря с тях. Мисли каквото си искаш,следвай си тъпте моди и утре като излезне на мода да се ходи по прашки и жартиери по улиците или пък да носиш само скъсан чувал ти и така ще тръгнеш,защото нямаш собствено мнение, защото вървиш по стъпките на другите,но така няма да оставиш следа!
![]()
най-малко ще си супер смешния ако тръгнеш да се разкарваш с идиотСка. сега само клошарите ходят с такива![]()
съгласнааааааааПървоначално написано от BloomF
![]()
![]()
![]()
Sneki точно ти ли ще говориш за мода?!Коя е модната икона на teenproblem, та да казва кой кво да носи, кое било модерно....Мацката от най-ФйЕшЪнсКия ГраТ ПлЕВин лИ?..и аз се чудя що толкова хора от ПлевИн са дизайнери..момичееее смешна си в очите на хората...не смешна-жалка за тва, че са мислиш за последен писък мода...Като си такава компетенция я светни ме кво да си нося така..кои цветове ще се съчетаят добре..розово с оранжево..а?!
![]()
...всеки твой коментар е избухващ смях.. (нищо лично)
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
http://media.photobucket.com/image/%...ix/0000014.jpgПървоначално написано от lipstik
<3forbidden taste is the sweetest<3
Ало,ТУРБО ФИЙЕШЪН СЛАДКЪТЪ....Успокой се.НйЕ нА вСиЧкИ иМ пУкА КфФфФфОо0о МиСлИш тИ...оСвеНн тФааА чОвЕкЪт ПиТа КъДе Да НаМеРи,а НйЕ коЛкО сА моДяРни И фЯшЪНПървоначално написано от Sneki
![]()
За съжаление не мога да помогна на автора
My heart is broke but I have some glue
metaxa ТУРБО ФИЙЕШЪН СЛАДКЪТЪ определението е доста зарибяващо.. Sneki..пиши се така в скайп + муДйеЛкаПървоначално написано от metaxa
![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
Браво на всички дето затапиха Фешан глезлата .... И пак казвам всеки си има вкус и стил .. На модата съм и ... (цензора)![]()
![]()
http://prikachi.com/files/981784w.jpg тази си я зех за тва лято и да кажа че вобще не се чувствам с демоде шапка.смятам че е сладурска и тва е най-важното![]()
банната ;(
точно такаМного си е яка даже
Що бе човек тея шапки и да не са на мода почти секи рибар си има такава. Ко му е лошото докат си гледаш плувката да са занимаваш с шапката ти "идиотка"Първоначално написано от Sneki
![]()
![]()
![]()