.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Шапка идиотка

Абе някой знае ли къде има магазин с по-голям избор (Пловдив, Пазарджик .. в този район) .. Навсякъде има само дънкови или с БГ знаме

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sneki
    абее ти в час ли си с модата
    я махни тез шапки
    ми муцкъъ ,той туз младеж хич ни знаи,че тез шапкии са ужаснуУуУ димудееЕеЕеЕ.Как да им убяснявъме на тез ниграмотници,че с тия шапки на нищуУуУ ни ПриЛичЪъЪъЪт
    има на много места.Нз защо не намираш

кой е казал,че той иска да е модерен... не разбирам защо тряа да се стремим да сме модерни,това е безсмислено

Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    кой е казал,че той иска да е модерен... не разбирам защо тряа да се стремим да сме модерни,това е безсмислено
    Щото по принцип НОРМАЛНИТЕ се стремим да сме модерни и в час с новото и да си купуваме нови неща.

до колкото НЕ нормалните винаги чакат нещо да му мине времето ,и тогава да го купят
    сеа кажи кой е нормален
    ех ама си умнаа
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Бахти .. човек да не попита нещо .. Всеки си има вкус бе хора .. Ми че то може да е модерно и със скафандри да ходим ..

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    тези шапки бяха на мода преди 10 години, бро. събуди се

Аз просто никога не съм се влияела от модата и никога не съм разбирала защо толкова мн хора я следват,вместо да проявят свой собствен вкус. Такива ги наричам 'овце', защото точно овцете са такива-едната накъдето тръгне и всички след нея. Различните винаги се отличават сред тълпата,а това да следваш схващанията на някви си там хора,че еди какви си дрехи са хубави и модерни е глупаво... Тва си е лично мое мнение!
    Колкото до темата: защо не си вземеш дънкова,те са мн хубави...

Град
    DreamLand =)
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    да когато бях 5-6 годишна носех такива шапки
    но наистина мисля че не се продават вече
    За 3 неща бях напълно убедена.
    Първо Едуард бе вампир.
    Второ, някаква част от него - нямах представа колко силна може да бъде тя,
    жадуваше за кръвта ми.
    И трето, бях безусловно и необратимо влюбена в него. ♥

Щото по принцип НОРМАЛНИТЕ се стремим да сме модерни и в час с новото и да си купуваме нови неща.

до колкото НЕ нормалните винаги чакат нещо да му мине времето ,и тогава да го купят
    сеа кажи кой е нормален
    Тези, които ходят голи!

Какви са тези шапки идиотки?Помня,че едно време се носеха,ама сега не мога да се сетя на кои им викаха така

сеа кажи кой е нормален
    Мене ако питаш е обратното щото така наречените нормални знаят какво искат да носят и то дори и да не е модерно на тях не им пука и си носят тва, което си искат.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Ми точно за тва говоря де... такиви ненолмални/като теб/ винаги гледат да са демоде и странни в очите на другите обличате се като прди 10 години,а след 10 ще се обличате като сега Ама винаги всичко ви е криво и виновно
    тцтц Тва,че не ходя с разни смешни,свръх прилепнали панталони и емо прически далеч не значи,че се обличам по модата от преди 10 години. Още малко ше ме изкараш,че съм тръгнала по улиците с рокли с обръч и дантелени чадърчета,като в 18ти век. Както и да е,аз не мисля,че си заслужаваш да си хабя нервите с тебе, такива като теб аз ги съжалявам, а не се занимавам да споря с тях. Мисли каквото си искаш,следвай си тъпте моди и утре като излезне на мода да се ходи по прашки и жартиери по улиците или пък да носиш само скъсан чувал ти и така ще тръгнеш,защото нямаш собствено мнение, защото вървиш по стъпките на другите,но така няма да оставиш следа!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    най-малко ще си супер смешния ако тръгнеш да се разкарваш с идиотСка. сега само клошарите ходят с такива

Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Мене ако питаш е обратното щото така наречените нормални знаят какво искат да носят и то дори и да не е модерно на тях не им пука и си носят тва, което си искат.
    съгласнаааааааа

бе не и ли мина времето

Град
    гр. Варна
    Sneki точно ти ли ще говориш за мода?! Коя е модната икона на teenproblem, та да казва кой кво да носи, кое било модерно....Мацката от най-ФйЕшЪнсКия ГраТ ПлЕВин лИ?..и аз се чудя що толкова хора от ПлевИн са дизайнери..момичееее смешна си в очите на хората...не смешна-жалка за тва, че са мислиш за последен писък мода...Като си такава компетенция я светни ме кво да си нося така..кои цветове ще се съчетаят добре..розово с оранжево..а?!
    ...всеки твой коментар е избухващ смях.. (нищо лично)
    All you need is a smile...

Предишният ник: buBblE..gUm

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Какви са тези шапки идиотки?Помня,че едно време се носеха,ама сега не мога да се сетя на кои им викаха така
    http://media.photobucket.com/image/%...ix/0000014.jpg
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Цитирай Първоначално написано от spongkata
    именно що не си си купил тогава....щото да не си еднакъв като друтите И сеа понеже никой не носи вече..даже бях забрайла за тях...той тръгнал да си търси ми НЯМА да намериш!!!!!!!!!! Хората НЕ продават стари боклуци
    Ало,ТУРБО ФИЙЕШЪН СЛАДКЪТЪ....Успокой се.НйЕ нА вСиЧкИ иМ пУкА КфФфФфОо0о МиСлИш тИ...оСвеНн тФааА чОвЕкЪт ПиТа КъДе Да НаМеРи,а НйЕ коЛкО сА моДяРни И фЯшЪН
    За съжаление не мога да помогна на автора
    My heart is broke but I have some glue

Цитирай Първоначално написано от metaxa
    Цитирай Първоначално написано от spongkata
    именно що не си си купил тогава....щото да не си еднакъв като друтите И сеа понеже никой не носи вече..даже бях забрайла за тях...той тръгнал да си търси ми НЯМА да намериш!!!!!!!!!! Хората НЕ продават стари боклуци
    Ало,ТУРБО ФИЙЕШЪН СЛАДКЪТЪ....Успокой се.НйЕ нА вСиЧкИ иМ пУкА КфФфФфОо0о МиСлИш тИ...оСвеНн тФааА чОвЕкЪт ПиТа КъДе Да НаМеРи,а НйЕ коЛкО сА моДяРни И фЯшЪН
    За съжаление не мога да помогна на автора
    metaxa ТУРБО ФИЙЕШЪН СЛАДКЪТЪ определението е доста зарибяващо.. Sneki..пиши се така в скайп + муДйеЛка
    Щастието на човека е в малките събития..!

Браво на всички дето затапиха Фешан глезлата .... И пак казвам всеки си има вкус и стил .. На модата съм и ... (цензора)

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    оф, тея шапки са ужасн. дори да бяха на мода, пак щяха да са си ужасни.

http://prikachi.com/files/981784w.jpg тази си я зех за тва лято и да кажа че вобще не се чувствам с демоде шапка.смятам че е сладурска и тва е най-важното
    банната ;(

точно така Много си е яка даже

я махни тез шапки
    Що бе човек тея шапки и да не са на мода почти секи рибар си има такава. Ко му е лошото докат си гледаш плувката да са занимаваш с шапката ти "идиотка"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си