.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Ако ще и 100% от гласовете на изборите да бяха за Атака, нямаше да има голяма разлика. На политическо ниво не е толкова лесно да правиш нещата, не е като с магическа пръчка. Насоката на политиката в България идва от Запада, тънка би била разликата между управлението на червени, сини или атакаджии. Е, за предпочитане са пред ДПС де.

тва е човек който разбира как стоят нещата днешно време ! Обаче и ние хората до определена степен трябва да помогнем за развитието на страната ни... не са ни виновни политиците за всичко бе хора, вие гледайте да си намерите хубава работа, вие си устройвате живота, не политиците, от вас зависи какво образование ще имате не от управляващите! За това учете си, образовайте се, кво ви пука сега за управляващите, ако имате 18 години, ок позволено ви е да говорите, обаче ако някакви деца на 14 15 години ми говорят как трябва да се гласува за еди си коя партия, грешат, мислят се за много големи момчета или момичета гледайте си образованието бе.. След време имате още колко години живот и този момент ще дойде, да говорите за политика..

Атака не е решението

Логото на АТАКА е саркастично, а истинското значение е: Подкрепи АТАКА, ДОунищожи България.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Само АТАКА!!!!

Аз съм българка,но не мразя турците,те са много добри и трудолюбиви хора. Това че партията ДПС е съставена от ГОВЕДА,не означава че всички турци са такива.Както знете,всяка една нация си има своите черни овци.Колкото до партия АТАКА и партия ДПС, според мен те насаждат омразата между турци и българи.За циганите мога да кажа само да поработят малко,а не да чакат всичко на готово.

И все пак няма какво да си кривим душите,предполагам ви е ясно,че за 500 години под турско робство много от нас имат турска частица в себе си,а и не само турска.Неприятно е , но е факт.Това е положението и не можем да го променим.

lilitoyn4ncetoyn4ence, нека ти разясня малко за историята и за петстотинте години робство, че като те гледам пишеш разни неща със самочувствие, но жалка картинка - НЯМА ПОКРИТИЕ, миличката ми.

Първо, всеки от нас няма как да има малка частица "турско" у себе си, поради простата причина, че тогава Българката не е била разпасана курвентия, както сте сега, особено вие - младите накурвени кифленца и е била патриотка и родолюбка. При изнасилване от турските зверове, тогава жените са помятали. Ако не знаеш какво означава тази дума, отиди при мама и при тате и ги попитай. Имало е някои случаи, където жените са оставяли децата, но тогава други са правили, за съжаление лошата постъпка, но правилна. И тъй като ясно си личи, че ти това не го знаеш, /но и как да го знаеш с днешната образователна система ?!/ нека ти кажа и друго;

Второ, положението НЕ е това и можем да го променим, просто повечето са като тебе и си мислят, че да стоиш, да ръсиш глупости като горната, която ти оспорвам самос един факт, а те са много повече, е нещо велико и ставаш "мноо` як" в очите на хората;

Трето - партия "АТАКА" и ДПС са партии създадени на основа расови, етнически и религиозни конфликти. Те са създадени на тази основа, но целта им е съвсем друга. Не си мисли, че имат цел да създават раздори между мюсюлмани и християни, между българи и цигани и прочее промери. Целта на партиите е да точат пари на гърба ни и нито на ДПС им пука за мангалите и турците, нито на АТАКА за българите и християните изобщо. И тъй като отдавна съм в тея среди и съм сменил няколко организации, говорил съм с хора от ДПС и АТАКА, дори и от ВМРО, това ти го гарантирам. Също факти.

И четвърто /че нямам време, макар, че повечето тук имате, щото се връщате от първия си учебен ден/, в България ИМА турци, които могат да бъдат почетни гости на Майка България и биха живяли тук доста добре, но има едно голямо "НО": повече от тридесет процента от тия туриц и българо-мохамедани живеят с ясната идея, че скоро ще има бунт, ще стане расова и религиозна война и те отново ще ни поробят. И това не го знам, заради "насаждането на омраза от СКАТ", а от лични разговори с турци, ислямски фанатици и черни гнусни мангали, които са ме сочили с пръст и са викали "Скоро, скоро, готвим се за вас, гяури!".

И айде нека ви помоля, такива като лилитоученцеменцегенцето, да си траят, че направо ме избива на смях като чета "компетентността" на днешната младеж.

Сядайте и залягайте да учите, че направо ми е мъчно след време, че такива като вас ще ме издържат ! Ужас !

Разпасана младеж.
    Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!

Имам няколко въпроса само.

Кой от вас харесва циганите (аз не)?
    Кой от вас плаща данъци (аз не)?
    Кой от вас ходи да гласува (аз не)?
    Кой от вас е против съгурния начин на живот (аз не)?

И нека не се лъжем... едно време всички са били доволни, всеки знае, че като изтегли кредит за апартамент, кола или каквото там ще може после от СИГУРНАТА си работа и СИГУРНА заплата да си го плати. Сигурността в хората сега липсва... само оня мазен педал дОГАН знае че ще си живее добре. И защо СДС свалят Живков, защото чакат да крадът. И после какво става идват и инфлацията става хиляди процента... и айде не ми ги защитевайте тея ДПС, цигани и турци. Усещате ли как ни работят с всички турски филми и т.н ...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Ванка, на колко си годинки бе, приятел?

Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
    Ванка, на колко си годинки бе, приятел?
    На 16..., но това не ми пречи да разрам някой работи и да чета някой неща....
    I'm RETIRED.

Така. Ти си на 16, което не ти пречи да разбираш някои работи и да четеш някои неща. А именно, сега ти е време да си четеш уроците и да разбираш математиката, щото те чакат задължителни матури.

Остави темите, които не са по твоята част на други хора.

Така. Ти си на 16, което не ти пречи да разбираш някои работи и да четеш някои неща. А именно, сега ти е време да си четеш уроците и да разбираш математиката, щото те чакат задължителни матури.

Остави темите, които не са по твоята част на други хора.
    Аз и уроците си чета достатъчно, но вече ми е писнало да ме работят отвсякъде... било то в училище или на улицата...
    I'm RETIRED.

А, това вече беше добър и смислен отговор. В такъв случай залягай още повече на уроците и учи не за оценки, а знай каквото ти трябва и се развивай като личност, в моменти като този по форумите да навиваш хората против циганите - няма да успееш, да им обясняваш как стоят нещата в държавата - няма да успееш. Да се опитваш да им отваряш очите - няма да успееш. Народът спи дълбок сън и единствения начин да се събуди е, когато момчета като теб на 15-16 години, които вече са осъзнали, че достатъчно са ни мачкали, се наемат, започнат да учат, станат здрели хора със здрава психика и стабилни знания по специалността си, развиват се В БЪЛГАРИЯ и продължават да подтикват близките си към национално мислене, тогава нещата ще се оправят.

Заеби ги тия форуми, особено тук.

А, това вече беше добър и смислен отговор. В такъв случай залягай още повече на уроците и учи не за оценки, а знай каквото ти трябва и се развивай като личност, в моменти като този по форумите да навиваш хората против циганите - няма да успееш, да им обясняваш как стоят нещата в държавата - няма да успееш. Да се опитваш да им отваряш очите - няма да успееш. Народът спи дълбок сън и единствения начин да се събуди е, когато момчета като теб на 15-16 години, които вече са осъзнали, че достатъчно са ни мачкали, се наемат, започнат да учат, станат здрели хора със здрава психика и стабилни знания по специалността си, развиват се В БЪЛГАРИЯ и продължават да подтикват близките си към национално мислене, тогава нещата ще се оправят.

Заеби ги тия форуми, особено тук.
    Напълно си прав. Сега поожението е зле, но това не е оправдание. На времето прадядо ми Цвятко Радойнов, човек роден в бедно семейство без поминък в тежки времена успява да организира въстание първо в цял казанлък, после и със Стара Загора. Може сега да не е толкова известно, но тогава е било голям подвиг. Естествено жандармерията ги причаква на пътя между Крън и Казанлък, но те успяват да се спасят. След като се крие почти месец в гората оттам подпомага организацията на Септемврийското въстание. Участва и подпомага много други поитически деяния. За съжаление накрая го разтрелват..
    I'm RETIRED.

Атака приседнаха на Бате Бойко, който допреди година и даже по-малко обявяваха(и не мога да не призная съвсем точно), че той и партията му са рожби на БСП, а сега го обявяват за единствената алтернатива... Крайно разочарован съм от Атака и това, че си сменят позициите като фурнаджийски лопати. Макари да подкрепям голяма част от програмата на тази партия, смятам, че все повече и повече се изчерпват и стават казионни на властта.

Цитирай Първоначално написано от kristo
    Атака приседнаха на Бате Бойко, който допреди година и даже по-малко обявяваха(и не мога да не призная съвсем точно), че той и партията му са рожби на БСП, а сега го обявяват за единствената алтернатива... Крайно разочарован съм от Атака и това, че си сменят позициите като фурнаджийски лопати.
    Ако от АТАКА не бяха подкрепили ГЕРБ, то тогава последните нямаше да могат да управляват и мандат за съставяне на кабинет щеше да бъде даден на БСП. Комунягите щяха да направят поредната коалиция с турците и тогава всички щяха да ревнат в един глас, че АТАКА подкрепя ДПС и БСП.
    С решението си да подкрепи сегашния кабинет АТАКА доказа, че стои твърдо зад основния си принцип - недопускане на турската партия във властта.

Да, доскоро Волен заявяваше, че не прави разлика между ГЕРБ и Тройната коалиция, хвърляше остри критики върху тях затова, че строят джамии в редица градове и с това следват политиката на турцизация и ислямизация на правителството, а сега коренно различни ги говори- били единствената "алтернатива", смях. Каква алтернатива са ГЕРБ да те питам аз? Какъв е ББ, от къде произлиза, кой го вкара и наложи в политиката? Това са все въпроси, на които не можете, а и не искате да отговорите, защото отговора е ясен.

Само да припомня, че допреди година-две ББ казваше как се учил от Доган, който бил "най-добрия" български политик, а сега вие атакаджиите го подкрепяте.

Недопускане на ДПС до властта?! Вярваш ли го? Мислиш ли, че някой е разклатил трона на Доган и че е разрушил финансово-икономическата му империя? Аз не, не съм толкова заблуден за да "вервам" като вас. Доган продължава да си е окопан във властта, макари официално уж да не е така. Но на регионално ниво се вижда, че всичко си е по старому и няма никаква разлика отпреди.

ivanstef, ако това което пишеш е вярно - оставам без думи. Не мисля, че потомък на такъв човек заслужава да се петни с лъжлива партия като АТАКА. Казваш, че си на 16, аз пък бях на 17, когато с издигането на АТАКА станах и симпатизант, но дали с годините, дали с дейстивята си, партията показа, че не е това за което се представлява. Радвам се, че макар и виртуално се срещам с човек като теб, слава на роднини като твоите. И аз от едната страна имам нещо свързано с Българската история, и именно - трябва да продължим идеите на нашите пра-пра-дядовци и пра-дядовци, защото благодарение на тях България е успяла да излезе от националните катастрофи. /в случая при теб са доста по-назад във времето, но това не пречи/

ivanstef, ако това което пишеш е вярно - оставам без думи. Не мисля, че потомък на такъв човек заслужава да се петни с лъжлива партия като АТАКА. Казваш, че си на 16, аз пък бях на 17, когато с издигането на АТАКА станах и симпатизант, но дали с годините, дали с дейстивята си, партията показа, че не е това за което се представлява. Радвам се, че макар и виртуално се срещам с човек като теб, слава на роднини като твоите. И аз от едната страна имам нещо свързано с Българската история, и именно - трябва да продължим идеите на нашите пра-пра-дядовци и пра-дядовци, защото благодарение на тях България е успяла да излезе от националните катастрофи. /в случая при теб са доста по-назад във времето, но това не пречи/
    Дядо ми е бил от тогавашното БКП. По всички логики трябва да подкрепям БСП, но кажи ми кой от тази партия защитава тогавашните интереси на БКП. Относно Атака, аз не харесвам никоя от сегашните партии, но като че ли тя ми се струва най-съмишлена...
    I'm RETIRED.

Това, че е бил от БКП не го прави по-малко недостоен. В днешно време има един депутат от БСП в Европарламента, който обаче държи на Българския интерес. Името му ще запазя в тайна, който иска да го научи може да се поинтересува. Така, че не винаги партията определя хората, с някои изключения разбира се. А относно АТАКА, против нея единственото против е, че просто разваля мнението на хората за национализма.

Това, че е бил от БКП не го прави по-малко недостоен. В днешно време има един депутат от БСП в Европарламента, който обаче държи на Българския интерес. Името му ще запазя в тайна, който иска да го научи може да се поинтересува. Така, че не винаги партията определя хората, с някои изключения разбира се. А относно АТАКА, против нея единственото против е, че просто разваля мнението на хората за национализма.
    Същото би могло да се каже и за едно БНС например. Иначе евродепутата от БСП, за който може би с право твърдиш, че защитава българския национален интерес ако не се лъжа е Ивайло Кирилов?

Евгени.

БНС казваш... Доста си прав, да. Не знаят как да си водят политиката и го карат през просото, защото едно време някой си го направил така и прочее. Само дето днес не сме едно време, а сме днес, народът е друг и най-важното - политиката НЕ е един разговор за по бира.

Но не ми се коментира, тъй като имам доста познати от БНС, които уважавам, защото са свястни момчета, наистина виждам, че се борят за оцеляване в живота, всеки е страдал и страда от разни решения на съдбата, затова не виня и голямата част в организацията. И все пак си прав, да.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Евгени.

БНС казваш... Доста си прав, да. Не знаят как да си водят политиката и го карат през просото, защото едно време някой си го направил така и прочее. Само дето днес не сме едно време, а сме днес, народът е друг и най-важното - политиката НЕ е един разговор за по бира.

Но не ми се коментира, тъй като имам доста познати от БНС, които уважавам, защото са свястни момчета, наистина виждам, че се борят за оцеляване в живота, всеки е страдал и страда от разни решения на съдбата, затова не виня и голямата част в организацията. И все пак си прав, да.
    За много пердета е дори по-малко и от това...И заради това е в такова положение България. Трябва да направят гласуването задължително, както е в Белгия, ако не се лъжа.

Евгени.

За всичко си прав, само нещо се припозна в мен- не са казвам Евгени

Иначе и аз познавам момчета от БНС, които са истински патриоти, но понякога се изказват доста крайно и направо просташки, подведени от емоцията. Това не бива да става- българския националист трябва да бъде интелигентен, не да говори с езика на улицата. Не казвам, че момчетата са "прости"- никак даже, просто се подвеждат от емоцията и това им изиграва лоша шега. Затова понякога не ги взимат на сериозно и ги смятат за някакви лумпени едва ли не, а това изобщо не е вярно.

Евгени.

Иначе и аз познавам момчета от БНС, които са истински патриоти, но понякога се изказват доста крайно и направо просташки, подведени от емоцията. Това не бива да става- българския националист трябва да бъде интелигентен, не да говори с езика на улицата. Не казвам, че момчетата са "прости"- никак даже, просто се подвеждат от емоцията и това им изиграва лоша шега. Затова понякога не ги взимат на сериозно и ги смятат за някакви лумпени едва ли не, а това изобщо не е вярно.
    И ти си много прав, освен това - не съм те припознал, името, което написах беше поправка на малкото такова, което ти написа. Иначе фамилията е същата.

Евгени.

И ти си много прав, освен това - не съм те припознал, името, което написах беше поправка на малкото такова, което ти написа. Иначе фамилията е същата.
    Оо, да извинявай, аз забравих, че говорихме за евродепутата от БСП и неговото име

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си