- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Подкрепи АТАКА, спаси БЪЛГАРИЯ!
АТАКА ПОБЕДА
Мн си прав атака е наи-българската партия герб също! :PПървоначално написано от ivanstef
Волен Сидеров е супер шибаняк на живо![]()
веднъж го видях с едни приятели бяхме и му викахме и тои не ни погледна и само си влезе в колата с дружките и отпали![]()
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
ти като си остър,кажи сега,какво стана с оещанията на коми4ния ви лидер,нали беше голям патриот?Първоначално написано от ivanstef
смешници
Забавно, как сигурно някои нямат още право да гласуват, но чули нещо от мама и тате и го повтарят като папагали. За мен Болен си е най - обикновен мошенник.
n00bs
Темата е прочистена от расизъм, несвързани коментари, спорове и етц. от мен.
Внимавайте с расизма, защото няма да бъде толериран, а има шанс да залитнете към него, обсъждайки Атака. Няма лошо, говорете си за партията, но без расова или друга дискриминация.Аз също харесвам малка част от идеите и, но дискриминационните замисли не ми допадат.
Ичистен е и един спор с мен от лятото на 2009, който беше подбуден от расистки коментари по мой адрес още от времето, когато не бях модератор.
Cerveza и Freddie да ограничат спама. Ако искат нещо да ми кажат - на ЛС. Заяжданиците им са в разрез с т.9 и т.1.Махнати са им 2 коментара и в съседната тема.