lilitoyn4ncetoyn4ence, нека ти разясня малко за историята и за петстотинте години робство, че като те гледам пишеш разни неща със самочувствие, но жалка картинка - НЯМА ПОКРИТИЕ, миличката ми.

Първо, всеки от нас няма как да има малка частица "турско" у себе си, поради простата причина, че тогава Българката не е била разпасана курвентия, както сте сега, особено вие - младите накурвени кифленца и е била патриотка и родолюбка. При изнасилване от турските зверове, тогава жените са помятали. Ако не знаеш какво означава тази дума, отиди при мама и при тате и ги попитай. Имало е някои случаи, където жените са оставяли децата, но тогава други са правили, за съжаление лошата постъпка, но правилна. И тъй като ясно си личи, че ти това не го знаеш, /но и как да го знаеш с днешната образователна система ?!/ нека ти кажа и друго;

Второ, положението НЕ е това и можем да го променим, просто повечето са като тебе и си мислят, че да стоиш, да ръсиш глупости като горната, която ти оспорвам самос един факт, а те са много повече, е нещо велико и ставаш "мноо` як" в очите на хората;

Трето - партия "АТАКА" и ДПС са партии създадени на основа расови, етнически и религиозни конфликти. Те са създадени на тази основа, но целта им е съвсем друга. Не си мисли, че имат цел да създават раздори между мюсюлмани и християни, между българи и цигани и прочее промери. Целта на партиите е да точат пари на гърба ни и нито на ДПС им пука за мангалите и турците, нито на АТАКА за българите и християните изобщо. И тъй като отдавна съм в тея среди и съм сменил няколко организации, говорил съм с хора от ДПС и АТАКА, дори и от ВМРО, това ти го гарантирам. Също факти.

И четвърто /че нямам време, макар, че повечето тук имате, щото се връщате от първия си учебен ден/, в България ИМА турци, които могат да бъдат почетни гости на Майка България и биха живяли тук доста добре, но има едно голямо "НО": повече от тридесет процента от тия туриц и българо-мохамедани живеят с ясната идея, че скоро ще има бунт, ще стане расова и религиозна война и те отново ще ни поробят. И това не го знам, заради "насаждането на омраза от СКАТ", а от лични разговори с турци, ислямски фанатици и черни гнусни мангали, които са ме сочили с пръст и са викали "Скоро, скоро, готвим се за вас, гяури!".

И айде нека ви помоля, такива като лилитоученцеменцегенцето, да си траят, че направо ме избива на смях като чета "компетентността" на днешната младеж.

Сядайте и залягайте да учите, че направо ми е мъчно след време, че такива като вас ще ме издържат ! Ужас !

Разпасана младеж.