Цитирай Първоначално написано от kristo
Цитирай Първоначално написано от bulgarian1878
Евгени.

БНС казваш... Доста си прав, да. Не знаят как да си водят политиката и го карат през просото, защото едно време някой си го направил така и прочее. Само дето днес не сме едно време, а сме днес, народът е друг и най-важното - политиката НЕ е един разговор за по бира.

Но не ми се коментира, тъй като имам доста познати от БНС, които уважавам, защото са свястни момчета, наистина виждам, че се борят за оцеляване в живота, всеки е страдал и страда от разни решения на съдбата, затова не виня и голямата част в организацията. И все пак си прав, да.
За всичко си прав, само нещо се припозна в мен- не са казвам Евгени

Иначе и аз познавам момчета от БНС, които са истински патриоти, но понякога се изказват доста крайно и направо просташки, подведени от емоцията. Това не бива да става- българския националист трябва да бъде интелигентен, не да говори с езика на улицата. Не казвам, че момчетата са "прости"- никак даже, просто се подвеждат от емоцията и това им изиграва лоша шега. Затова понякога не ги взимат на сериозно и ги смятат за някакви лумпени едва ли не, а това изобщо не е вярно.
И ти си много прав, освен това - не съм те припознал, името, което написах беше поправка на малкото такова, което ти написа. Иначе фамилията е същата.