- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да я накарам да се откаже от гаджето си ?
Здравйте! Аз съм нов във форума и гледах, но неоткрих отговорът на този въпрос. Та така по темата! Значи харесъл съм си едно момиче, с което се познаваме от 2 години.Заедно излизаме на кафе , разхождаме се от време на време, веселим се, черпя я, права и много комплименти :P , и изобщо изкарваме си много добре с нея (поне на мен ми е много приятно) :P . Но има един проблем! Не сме от едно населено място. Та така след първата година откакто се познаваме резбрах, че тя си има гадже (от един град са ). С течение на времето аз се влюбих в нея нмого силно и не само се влюбих, но и я заобичах много силно (не съм и го казвал). Та въпроса ми е как да процедирам, че да стане така да си зареже гаджето и да тръгне с мен? Знам, че ще кажете да я разсмивам, да я веселя, да си правим кефа (правя го и мисля, че тя е доволна, но това гаджееееее....) А междо другото не се виждаме много често 1-2-3 пъти месечно! ИСКАМ Я САМО ЗА МЕНННН...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пич мн рядко се виждате....малко вероятно е да те избере на негово място....А ако се обичат не би могло просто така да ги разделиш най-малкото че е гадно....Съжалявам ама аз така виждам нещата...
ам 6о не и признае6,4е я харесва6,а тя сама 6е си прецени,дали иска да е с теб или не
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Защото ме е страх да не ми обърне гръб и да не иска да се виждаме и толкова! А иначе, ако се реша как да го направя? :P Да я изведа някъде на разходка, кафе.... и да и се обясня в любов или по друг начин и да я целуна ли и ако да кога ?
смяташ ли че е разумно да я разделяш по какъвто и да било начин с приятеля й?
ами ако тя не отговаря на чувствата ти...не ти ли е минавало през ум,че може да е щастлива с него,а ти да си просто приятел...кофти,но факт.
и все пак ако смяташ,че по някакъв начин тя изпитва същото към теб просто й го кажи,поне така ще си сигурен,че не си пропуснал възможността.
ако не го направиш ще ти е по-тъпо,понеже няма да знаеш какво би могло да стане,дали би предпочела да е с теб.
сам си прецени,защото ти най-добре можеш да видиш тя как се държи и какво иска..
успех![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
еми да заведи я на разходка,говорете си,после прехварли темата на това,какво мисли тя за теб,дали изитва някакви симпатии към теб..се не6о 6е разбере6,зависи,какво 6е ти отговори,ти сам 6е разбере6 дали да й казва6,4е я харесва6 или неПървоначално написано от balkman
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз пък ще ти кажа да оставиш момичето и да не я разделяш с приятеля й...Има мн други момичета,които не са обвързани.
Само при положение ,че не е щастлива с приятеля си можеш да предприемеш нещо![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Не се намесвай във връзката на момичето.Само можеш да усложниш нещата.По-добре си останете приятели.Ако един ден евентуално се раздели с гаджето си,тогава си пробвай късмета,но ако й признаеш сега,ще е твърде егоистично от твоя страна.Тя вероятно си го обича,щом е с него,пък и едва ли би предпочела връзка от разстояние при условие че си има вече такава...
А тя дали те иска?Дали гледа на теб по този начин?
Замислял ли си се..може да обича приятеля си и да не иска да се разделят.![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ае стой си на гъза ве момче как тъй ще я разделяш с приятеля и.Има достатъчно свободни момичетата кво се занимаваш с момиче което си има връзка честно ей такива като тебе дето си врът носа където не трябва знайш с къв кеф съм им чупил главите ебахти нещастниците честно.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
.. и аз ги виждам така ...Първоначално написано от got2Bthe1
![]()
Ако имаше нещо към теб щеше да зареже гаджето си след всичко, което правиш за нея ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да така си е, но в крайна сметка не мога да спъ без да мисля за нея !![]()
Нищо не знаеш, значи!Първоначално написано от balkman
Да ти имам и влюбването, и обичта.
Ти си ебати егоиста.
Мразя самовлюбените момченца, които вярват, че са НАЙ от другите и че единствено те могат да накарат една жена да се чувства невероятно добре.
Е, миличък, явно не струваш, щом момичето не е с теб, а с другия.
Ти си голям страхливец, чесно.В тоя живот ако не рискуваш, губиш много...Защото ме е страх да не ми обърне гръб и да не иска да се виждаме и толкова!
Както казаха по-горе, пробвай като и признаеш чувствата си. Направи го, когато отново се видите. Може би парка е добро място![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Дано ако си имаш гадже някоя да го извика в парка да му се обясни да видим ти как ще ти е давате подобни тъпи съвети като ви е далече от дупенцата.Ама като се случи на вас ко стаа а опищявате всичко постовете се за малко на мястото на приятеля на момичето и тогава пишете квито и да е постове.Първоначално написано от Take_That
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Приемам само положителни мнения ! Еми много се извинявам, но колкото форуми съм изчел все пишеше да я "разсмиваш и обръщаш внимание" общо взето така, че не ми са пъни много-много!!! И искам да кажа, че просто искам да я имам само за мен не по някакъв насилствен начин а ей така - чрез шеги и закачки да ме заобича.... (В повечето форуми го пише)!!!
Според мен трябва напълно да се откажеш от това момиче!То ако те е харесвало нямаше да е с гаджето си,а щеше да ти прави намеци.Но дори приемем факта,че е възможно да те харесва,но да е срамежливо(и по дуги причини да не може да се раздели с гаджето си)..та ти нали си мъжТова според теб мъжка постъпка ли е да отмъкнеш гаджето на някои,дори и да не го познаваш..
Ако някое момиче отмъкне гаджето на друго,ще я нарекат ку*ка.В този ред на мисли ти ще бъдеш толкова долен колкото такова момиче...Не трябва ли да постъпиш като мъж и щом си разбрал,че момичето е обвързано да се оттеглиш,а не да се опитваш да правиш ку*венски номера на неподозиращия чочец?!?
Сега го видях товаПървоначално написано от balkman
.Еми то това любовта си е магия и никой не знае точна формула как да накара друг човек да го заобича =>не можем да ти кажем какви "шеги и закачки" да използваш за да я накараш да се влюби в теб..
Пък и при положение,че тя най-вероятно е влюбена(или поне има известни чувства към гаджето си),няма как ти с 2-3 срещи на месец да я накараш да го забрави(а при това тя го вижда често и чувствата най-вероятно стават все по-силни)и да заобича теб..Целта,която си си поставил е непостижима в тези условия..Търси си другаде късмета
![]()
Значи да си продължа приятелските отношения с нея и да изчакам удобния момент така ли да го разбирам или ...... СЛЕДВАЩАТА !Айде поне дайте съвети за намеци, шеги и закачки !!!
Замислял ли си се, че тя може да те чувства като приятел и да обича гаджето си. Или ти мислиш само за това ТИ какво искаш, не Тя какво иска
постарай се да я спечелиш .. да и покажеш че с теб ще се чувства по-добре че няма да допускаш грешки които прави гаджето й и които я изнервят![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
A aз от къде да знам какви са недостатъците на гаджето й !? А относно това д ая накарам да се чувства по-добре с мен се старая,ноооооо ..... незнам. На мен ми изглежда, че й е приятно с мен, но пак повтарям незнам колко добре се чувства с гаджето си и в какви отношения са (нищо не знам за тях )!!! Само знам, че я искам!!!![]()
застреляй го.
еми постарай се да я впечатлиш с нещо и пристъпвай към действие.