- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да я накарам да се откаже от гаджето си ?
По - горе казват да я оставя на мира ти ми казваш да действам... ко да правя и аз не знам![]()
съвета ми е да я заинтригувашПървоначално написано от balkman
но не бъди много настоятелен - връзката им може да пропадне по някое време и да се появи и шанс за теб
Дааа !! Чувал съм, че има такива селца където няма момичета. Ами така е онбре - оди и а зимвай на село - щом нема моми по вашио крайПървоначално написано от balkman
![]()
Ти ако я обичаше наистина щеше да искаш тя да е щастлива, независимо дали с теб или с приятеля си .. А я си представи, че тя се влюби в теб и се съберете и точно тогава пристига някакъв и почва да се чуди как да ти я отмъкне, как да я накара да се раздели с теб .. Много ли ще ти е кеф? Супер егоистична постъпка е и си мисля, че нито едно момиче не би искало да има такъв човек до себе си .. Аз казвам да оставиш нещата така, бъдете си просто приятели, а ако има удобен момент кажи и какво чувстваш и тя ще си прецени .. Ама това да я разделяш с гаджето й е наиииистина много тъпо ..![]()
"Приемам само положителни мнения!" ... ами, страхливец. Това, че на теб ти харесва всичко да става, както ти пожелаеш, не означава, че ще стане. Бъди реалист. На мен така ако някой си пикльо дето го виждам два пъти на кръст в месеца, и дето може САМО да "ми праи кефа", дойде да ме разделя с приятеля ми, направо бих му запалила врата с един доста силничък шамар. От къде на къде ще си я искаш само за себе си при това положение?! И само със кибичене по форумите не става. Живота е доста по различен от това, което четеш в мрежата. Вземи се стегни и не бъди толкова самовлюбен, че може да сгафиш доста яко.Първоначално написано от balkman
ПП: Извинявам се за лошия, приповдигнат тон, но...
Добре де, добре разбрах !!!!!
Съвсем ще объркаш момичето ако и признаеш каквото и да било. Остави я по - добре и си намери друга..
Бил съм такава ситуация, най-правилното според мен е следното - тегли й една майна, преди да си пострадал.
Ако толкова силно искаш да си с нея,бъди качествен приятел с нея и като ти се отвори късмета-действай.
А който казва,че човека е самовлюбен,да си мисли какво говори,честно.
Това за "любовта" го зарежи в случая, освен ако наистина не знаеш какво говориш. Целта е да се чувства лоялна към теб повече,отколкото към приятеля си. В един момент просто е възможно да реши,че струваш повече.
Нещата са си твое решение,въпроса е как ще подходиш и как вече си подходил.
п.с. ако наистина е от друг град,според мен наистина й тегли майната.
Ти си един малоумник!Първоначално написано от balkman
Ако във форумите пише, че трябва да обесиш майка си и да удушиш баща си в съня му щеше ли да го направиш?
не знаеш какво да правиш, а?
Искаш ли да ти кажа? Ще умреш сам в собствения си егоизъм и дори да признаеш чувствата си на въпросното момиче, тя няма да е с теб и ще страдаш!
Хубави неща стават бавно, както и на сила хубост не става!
Ако си търпелив, изчакай да видиш колко време ще се задържи с него и чак като се разделят действай!
Не съсипвай щастието на хората![]()
Ти от къде си сигурен, че тя те харесва? Момиче излиза с теб просто като с приятел.."Да зареже гаджето си и да бъде с мен" , щом до сега не го е направила, значи обича приятеля си и няма да го зареже заради теб ..
Толкова ли е трудно да разбереш, че момичето има чисто приятелски чувства към теб?
Пък и вие се виждате 1 път на месеца
Не си прави труда да и признаваш, че я харесваш ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Cherinka ли си ква си я си гледай раутата![]()
МОЛЯ модератора да изтрие темата![]()
Човек нищо лично но ако наистина държиш на нея и не я искаш само за трофей ще я оставиш да е с онова дуде..Гадно е да прецакваш някой така.. Щом си има приятел явно ще се задоволиш с тове което получаваш. Туку виж нищо чудно да ти се усмихне късмета.. Но до тогава не си прави труда да ги разделяш направиш ли го тя няма да дойде при теб с отворени обятия - по-зле може да те намрази..
Явно вие ме разбирате погрешно ! Не искам да ги разделям в буквалния смисъл, а просто да я накарам да се чувства по-добре с мен и да и е по-приятно с мен отколкото с онова момче това е истината !
Истината е, че си шибан егоист с много самочувствие.
При това, явно без покритие.Първоначално написано от cherinka
Истинате е, че е си .... *****![]()
![]()
![]()
и истината боли..нали така,,balkman![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Моето мнение е да я оставиш да бъде щастлива с приятеля си,не се меси.. по-добре си запази приятелството с нея, а след време ако тя скъса с приятеля си се пробвай ти...
balkman , хахахаааааи как разбра , че черинка е ***** ?
![]()
Колко си умен , уааау =D> хахаВсички мнения до тук са верни , а от
истината , както казаха преди мене -боли , а в твоя случай доооста заболя май , а?![]()
![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
Вий пък го ръзпънахте на кръст |( .. Начии, пич вярно не я разделяй с него.. а вие к`ът сте толко добри приятели, как не знаеш в какви отношения е с приятеля й !? .. а, и по-добре сам, отколкото с грешното момиче, ако тя наистина е любовта на живота ти ще е с теб сега .. ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИК, въпрос на време е![]()
Аз съм приятел с нея не с приятеля й !![]()
Напълно съгласна!!Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
Да де т`фа го разбрах, е нали сте приятели, как не знаеш съвсем нищо :^)Първоначално написано от balkman