.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    По - горе казват да я оставя на мира ти ми казваш да действам... ко да правя и аз не знам

Супер фен Аватара на fenasf
    Цитирай Първоначално написано от balkman
    По - горе казват да я оставя на мира ти ми казваш да действам... ко да правя и аз не знам
    съвета ми е да я заинтригуваш но не бъди много настоятелен - връзката им може да пропадне по някое време и да се появи и шанс за теб

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: как да я накарам да се откаже от гаджето си ?

Здравйте! Аз съм нов във форума и гледах, но неоткрих отговорът на този въпрос. Та така по темата! Значи харесъл съм си едно момиче, с което се познаваме от 2 години.Заедно излизаме на кафе , разхождаме се от време на време, веселим се, черпя я, права и много комплименти :P , и изобщо изкарваме си много добре с нея (поне на мен ми е много приятно) :P . Но има един проблем! Не сме от едно населено място. Та така след първата година откакто се познаваме резбрах, че тя си има гадже (от един град са ). С течение на времето аз се влюбих в нея нмого силно и не само се влюбих, но и я заобичах много силно (не съм и го казвал). Та въпроса ми е как да процедирам, че да стане така да си зареже гаджето и да тръгне с мен? Знам, че ще кажете да я разсмивам, да я веселя, да си правим кефа (правя го и мисля, че тя е доволна, но това гаджееееее....) А междо другото не се виждаме много често 1-2-3 пъти месечно! ИСКАМ Я САМО ЗА МЕНННН...
    Дааа !! Чувал съм, че има такива селца където няма момичета. Ами така е онбре - оди и а зимвай на село - щом нема моми по вашио край

Град
    Русе
    Ти ако я обичаше наистина щеше да искаш тя да е щастлива, независимо дали с теб или с приятеля си .. А я си представи, че тя се влюби в теб и се съберете и точно тогава пристига някакъв и почва да се чуди как да ти я отмъкне, как да я накара да се раздели с теб .. Много ли ще ти е кеф? Супер егоистична постъпка е и си мисля, че нито едно момиче не би искало да има такъв човек до себе си .. Аз казвам да оставиш нещата така, бъдете си просто приятели, а ако има удобен момент кажи и какво чувстваш и тя ще си прецени .. Ама това да я разделяш с гаджето й е наиииистина много тъпо ..

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Приемам само положителни мнения ! Еми много се извинявам, но колкото форуми съм изчел все пишеше да я "разсмиваш и обръщаш внимание" общо взето така, че не ми са пъни много-много!!! И искам да кажа, че просто искам да я имам само за мен не по някакъв насилствен начин а ей така - чрез шеги и закачки да ме заобича.... (В повечето форуми го пише)!!!
    "Приемам само положителни мнения!" ... ами, страхливец. Това, че на теб ти харесва всичко да става, както ти пожелаеш, не означава, че ще стане. Бъди реалист. На мен така ако някой си пикльо дето го виждам два пъти на кръст в месеца, и дето може САМО да "ми праи кефа", дойде да ме разделя с приятеля ми, направо бих му запалила врата с един доста силничък шамар. От къде на къде ще си я искаш само за себе си при това положение?! И само със кибичене по форумите не става. Живота е доста по различен от това, което четеш в мрежата. Вземи се стегни и не бъди толкова самовлюбен, че може да сгафиш доста яко.

ПП: Извинявам се за лошия, приповдигнат тон, но...

Добре де, добре разбрах !!!!!

Съвсем ще объркаш момичето ако и признаеш каквото и да било. Остави я по - добре и си намери друга..

Бил съм такава ситуация, най-правилното според мен е следното - тегли й една майна, преди да си пострадал.

Ако толкова силно искаш да си с нея,бъди качествен приятел с нея и като ти се отвори късмета-действай.

А който казва,че човека е самовлюбен,да си мисли какво говори,честно.

Това за "любовта" го зарежи в случая, освен ако наистина не знаеш какво говориш. Целта е да се чувства лоялна към теб повече,отколкото към приятеля си. В един момент просто е възможно да реши,че струваш повече.

Нещата са си твое решение,въпроса е как ще подходиш и как вече си подходил.

п.с. ако наистина е от друг град,според мен наистина й тегли майната.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Приемам само положителни мнения ! Еми много се извинявам, но колкото форуми съм изчел все пишеше да я "разсмиваш и обръщаш внимание" общо взето така, че не ми са пъни много-много!!! И искам да кажа, че просто искам да я имам само за мен не по някакъв насилствен начин а ей така - чрез шеги и закачки да ме заобича.... (В повечето форуми го пише)!!!
    Ти си един малоумник!
    Ако във форумите пише, че трябва да обесиш майка си и да удушиш баща си в съня му щеше ли да го направиш?

не знаеш какво да правиш, а?
    Искаш ли да ти кажа? Ще умреш сам в собствения си егоизъм и дори да признаеш чувствата си на въпросното момиче, тя няма да е с теб и ще страдаш!

Хубави неща стават бавно, както и на сила хубост не става!
    Ако си търпелив, изчакай да видиш колко време ще се задържи с него и чак като се разделят действай!

Не съсипвай щастието на хората

Град
    < 33
    Ти от къде си сигурен, че тя те харесва? Момиче излиза с теб просто като с приятел.. "Да зареже гаджето си и да бъде с мен" , щом до сега не го е направила, значи обича приятеля си и няма да го зареже заради теб .. Толкова ли е трудно да разбереш, че момичето има чисто приятелски чувства към теб? Пък и вие се виждате 1 път на месеца Не си прави труда да и признаваш, че я харесваш ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Cherinka ли си ква си я си гледай раутата

МОЛЯ модератора да изтрие темата

Човек нищо лично но ако наистина държиш на нея и не я искаш само за трофей ще я оставиш да е с онова дуде.. Гадно е да прецакваш някой така.. Щом си има приятел явно ще се задоволиш с тове което получаваш. Туку виж нищо чудно да ти се усмихне късмета.. Но до тогава не си прави труда да ги разделяш направиш ли го тя няма да дойде при теб с отворени обятия - по-зле може да те намрази..

Явно вие ме разбирате погрешно ! Не искам да ги разделям в буквалния смисъл, а просто да я накарам да се чувства по-добре с мен и да и е по-приятно с мен отколкото с онова момче това е истината !

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Истината е, че си шибан егоист с много самочувствие.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Истината е, че си шибан егоист с много самочувствие.
    При това, явно без покритие.

Истинате е, че е си .... *****

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    и истината боли..нали така,,balkman
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Моето мнение е да я оставиш да бъде щастлива с приятеля си,не се меси.. по-добре си запази приятелството с нея, а след време ако тя скъса с приятеля си се пробвай ти...

Град
    < 33
    balkman , хахахааааа и как разбра , че черинка е ***** ?
    Колко си умен , уааау =D> хаха Всички мнения до тук са верни , а от
    истината , както казаха преди мене -боли , а в твоя случай доооста заболя май , а?
    Actions speaks louder then words .. >.<

Вий пък го ръзпънахте на кръст |( .. Начии, пич вярно не я разделяй с него.. а вие к`ът сте толко добри приятели, как не знаеш в какви отношения е с приятеля й !? .. а, и по-добре сам, отколкото с грешното момиче, ако тя наистина е любовта на живота ти ще е с теб сега .. ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИК, въпрос на време е

Аз съм приятел с нея не с приятеля й !

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    смяташ ли че е разумно да я разделяш по какъвто и да било начин с приятеля й?
    ами ако тя не отговаря на чувствата ти...не ти ли е минавало през ум,че може да е щастлива с него,а ти да си просто приятел...кофти,но факт.
    и все пак ако смяташ,че по някакъв начин тя изпитва същото към теб просто й го кажи,поне така ще си сигурен,че не си пропуснал възможността.
    ако не го направиш ще ти е по-тъпо,понеже няма да знаеш какво би могло да стане,дали би предпочела да е с теб.
    сам си прецени,защото ти най-добре можеш да видиш тя как се държи и какво иска..

успех
    Напълно съгласна!!

Аз съм приятел с нея не с приятеля й !
    Да де т`фа го разбрах, е нали сте приятели, как не знаеш съвсем нищо :^)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си