- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя според вас е най-добрата поза в секса?
Аз постоянно си променям мнението.Сега съм на тема задна(кучешка).На вас коя най-много ви допада?
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
използвай търсачката![]()
Абе аз любима принципно нямам обаче напоследък мн си харесвам една позичка но не знам как и викат: пича е по гръб легнал и аз по гръб върху него ( нз дали разбирате кфо искам да кажа) ии може и с ръката да си играе с клитора ми иии абе много ми е хубавко
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Няма такава! Разнообразието е истината![]()
мм страхотна логикаПървоначално написано от blago84
подкрепям те! :P
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Зависи от настроението ми.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Кучешката. Но задължително трябва да се изпробват различни, за да се запазва интереса![]()
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
котешката
Разнообразието е от съществено значение
шейсет и девет и мисионерската (доставям най-много удоволствие)![]()
Най-любима ми е ездачката,откачам направо![]()
Страхотна е също и задната,когато жената е по коремче![]()
+1Първоначално написано от angel_spirit
![]()
promenqm si mneniqta,no sega sam na valna ku4e6ka![]()
doggystyle разбира се и ако си пада мръсница и иска да я дърпам за косата и да я пляскам по дупето супер ще е :P![]()
Задна![]()
Кучешката ми е най-приятна. Отзивите на гаджето също са![]()
=D> Готино е, че може да те прегръщат, мачкат по гърдите, да те държат за косата, да те барат по клитора и т.н. Яка работа. Другият ми фаворит е - момчето на стол, аз - седнала с лице към него. Задължително с високи токчета и нещо прозрачно около гърдите. И пусната коса. И тогаз - ела, че ми трябваш
![]()
69 и задната
69 за орална
А инъче:
http://www.sexinfo101.com/sp_butterfly.shtml > тази ми е любима, защото мога да си доставя двоен оргазъм.
Кучешка и други, но сега не ми се изброява. Доста идеи съм взела от този сайт.![]()
Как дойде , секс да има![]()
![]()
Скитника.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar