- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя според вас е най-добрата поза в секса?
Аз по корем със събрани крака![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
От скоро съм тук , но от това което виждам трябва "BePoHuKa" да е направят ГЛАВЕН админ на "секс" раздела![]()
.... признавам е за човека със сигурно най-голямото разнообразие ! (За 2-ри админ ще трябва да се дадат права на "Alexandra93") двете ви признвам
![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Първоначално написано от BePoHuKa
Ааааабсолютно същата работа и при мен![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Първоначално написано от monincetyyy
найстина е добра ..иначе с разнообразие всички са хубави
![]()
Не е Ва}|{Ho KakВо ГоВорят Зад Гърба ти .. важно е като се обарнеш сички да МЪлчаТ .. ''``''`''`' изКувството ДА можеш да ОБИЧАШ ..`'`'`''`'`''`
За по-бързо свършване, естествено и голямо удоволствие - задната. Иначе 69-ката ми е една от фаворитите, ох.
Всяка може да е приятна,стига с партньора да имате въображение и да си ги нагодите така,че да получите максимално удоволствие.
Задната и ездачката обаче са ми фаворити като пози.
Мисионерската
Жената върху мен
Жената по корем и аз отгоре
Задна
Прави до стената
Прави, жената облегната на отворения прозорец (все 1 просто гледа от него навън) и аз зад нея![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз се колебая между няколко...лъжички, аз съм по корем и той зад мен,плътно легнал...и имаме една нова...странична мисионерска я наричам..както сме в мисионерската се обръщаме по бедро...и става странична ако ме разбирате.![]()
Най-яко е на пианото отгоре...![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Трябва да има разнообразие иначе заешката
Който иска да пишееее
аз същоПървоначално написано от pinki
![]()
![]()
![]()
Мушингийската...
Мммм засега ми харесва да съм по корем със събрани крака и Кучешката,нооо разнообразието е от ГОЛЯМО значение!![]()
![]()
Всички са добри само зависи с кого го правиш и колко опит има той![]()
![]()
Гръцка Количка
http://sex-gallery.sexznanie.com/anim_files/sex-10.gif![]()
Любима нямам, може би тя да е върху мене, но като цяло колкото повече пози, толкова повече разнообразие, съответно и повече удоволствие![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Еми всеки си има предпочитания аз харесвам задна прашка!!!