.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Съвет...

Съвет...

dsad
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Град
    Maina Town
    ох.. твоята ситуация е кофти.. Но честно казано просто трябва да се успокоиш (мое мнение не ангажирам никой) стреса влияе много и тъй като няколко пъти до сега си го преживял тфа е нормално да се панираш. Според мен просто бди по уверен ии дори да има пак провал обясни на приятелката си или на мацката с която спиш просто, кфо има и или намерете решение взаимно или просто се въоръжи с търпение (бахти колко неща исках да кажа и накрая се огелпих съвсем ) успех момко
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Това е странното...уверен съм в себе си ! И знам , че нямам проблем и всичко е до психическа нагласа . Какато казах аз съм много " отворен " на думи ! И правя така , че за пред момичетата съм сигурен във взномжностите си ! И съм... само да достигна ерекция... и ако се случи нещо от сорта ще стане кофти и това може изцяло да ме откаже от опити ! Не знам !

Супер фен Аватара на pinki
    Виж под медикаменти аз лично разбирам виагра и се моля да греша, защото 1 започнеш ли с виагра всичко се прецаква... може да не ти става повече ако не приемаш виагра Как може бе младо момче си да беше пил някакво успокоително
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Да Виагра . Но спокойно няма така вероятност ! Поне не от 1 път ! Ако се използва често има вероятност да се получи и този ефект .

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от prob
    Да Виагра . Но спокойно няма така вероятност ! Поне не от 1 път ! Ако се използва често има вероятност да се получи и този ефект .
    хей ами не се панирай тогава! Трябва да си по-уверен в себе си и възможностите си Ти живееш с мисълта, че ще се издъниш и за това не се получава. Бъди по-спокоен и мисли позитивно, прекалено мн нерви влагаш
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    kurvi
    Хои на нощна, забии някоя яка "палавница" и после я оправи без да ти пука тя какво ще си помисли, ама ей така без да и искаш номера и без нищо. 90% съм сигурна че ако успееш да преспиш с нея по тоя начин ще се оправиш. А и бай дъ уей за пръв път виждам момче с толкова слабо самочувствие. И все пак се надявам това да е шегувка
    As S1m
    KuRwA

сигурен ли си, че тия медикаменти са ти помогнали? хаус даваше бонбони на пациентите си и те се 'оправяха' плацебо сеш се сигурно ти няма нищо. горе главата (и 2те) и смело

Мега фен Аватара на t0d1t0
    1 съвет ... Направете нещо нестандартно , не му мисли , а ми действай , при мен помогна Дразни я , говорете си нещо по-така , нещо като примерно къде искате да бъдете , какво да правите. То е ясно за какво да си говорите , не за "А ми до Хаваите да си пека дупето" и ако сте навън , поогледайте се и действайте Или у някой приятел, варианти всякакви ... Важен е момента След 1вия път ти става приятно с дадения човек и ще действаш по-смело

Град
    kurvi
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    1 съвет ... Направете нещо нестандартно , не му мисли , а ми действай , при мен помогна Дразни я , говорете си нещо по-така , нещо като примерно къде искате да бъдете , какво да правите. То е ясно за какво да си говорите , не за "А ми до Хаваите да си пека дупето" и ако сте навън , поогледайте се и действайте Или у някой приятел, варианти всякакви ... Важен е момента След 1вия път ти става приятно с дадения човек и ще действаш по-смело

Тииии изобщо прочете ли кво е написал пича?
    As S1m
    KuRwA

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Му са е Намери някоя по-интересна И гледай да е нещо по-интересно , че да не мислиш за "проблема". Няма от какво да се притесняваш... А и щом като не си за секса... Какво се панираш толкова, тренираш, имаш се с мадамите... Не позволявай на такива неща да те травмират така И ако мастурбираш - спри. Помага А сега аз трябва да се притеснявам задето писах глупости
    Станислава

Град
    kurvi
    Искам утре като се събудиш да прочетеш xD какво е писал той и после ти какво си го съветвал
    As S1m
    KuRwA

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си