Другата година ще уча втори език(един от двата)и сега се чудя кой да избера,макар че имам много време сега се замислих,понеже първоначално клонях към френския,но в нас има един речник и думите ми се струват ужасни и ми звучат,като някакво заклинание.Въобще винаги съм го мразела този език,понеже ми се струва някакъв труден и всяко изречение имам чувството,че е от сто срички.За сметка на това руския ми харесва адски много,понякога дори си тегля филми с това озвучение,за да ги слушам.Винаги съм го обичала,но г-жата,която ще ни предава не се знае каква ще излезе,а тази по френски я познавам(преди ми е била класна и е супер добър и симпатичен човек) и смятам,че ще изкарвам по-добри оценки,ако запиша френски.Пък и съм чувала,че граматиката на руския е гадна,за френския вече незнам...И сега ми се получи една дилема,понеже руския много го харесвам,като звучене(за разлика от повечето хора,струва ми се),а пък френския познавам и г-жата и все си мисля,че граматиката му не е чак толкова сложна(тя ми е слабото място) пък и повече хора са за френски да се записват,мисля.Абе въобще вие как мислите,кое от двете?