- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да заобичаш с времето
sladkish_14, искаш да кажеш, че още в първия миг с даден човек ти го обичаш толкова силно, колкото е и след година заедно. Мила моя, аз съм се влюбвала много пъти. По-точно съм харесвала, увличала съм се и т.н. Всеки е бил така в даден момент. Е, извинявай, ама това чувство не е същото, както това, което се изпитва след 3-5-20 месеца заедно. Любов от пръв поглед няма. Влюбване-също. Има провличане, харесване, ток между вас, но не и истинско чувство, за което мисля, че говорим в темата. Единствената ми сериозна връзка е тази. Имаше привличане, имаш приятно чувство, но в други момчета съм била много по-силно привлечена първоначално. Може да съм сбъркана, ама с него нямах пеперуди от 2-рата среща, а с други се е случвало много по-силно. Времето обаче ми даде възможност да го опозная, да разбера кой е той като човек и да се влюбя, а в последствие да го заобичам силно. Толкова силно, колкото не съм си мислела, че е възможно.
Или ти харесва даденият човек от самото начало,има тръпка,химия и "омекване" на колената,или просто не се получава.Иначе все едно си насила с този човек,щом не те привлича.
абсолютно възможно си е и тва е 100-процентовата любов![]()
Правилно си чела, само не казвай от къде е, защото ако всички младежи и девойки започнат да четат психологически книжки няма да е интересноПървоначално написано от krem4et0
.
Възможно е.Имала съм само една такава връзка.Във всички други е вървяло още от началото.![]()
ЕстевственоЗа мен това е истинското влюбване
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Възможно е .. Не си ли гледал ''Перла'' по БтВ![]()
Не храни напразни надежди, нищо не е 100%.При мен се получи ю, но така ми е било писано.Пък и трябва сърцето ти да е отворено, а не да обичаш някого и в същото време да чакаш да се влюбиш в друг.Все едно да сушиш грозде на дъжд-резултат=0.
Любовта се изгася само с куршум! \m/
ами привързване ,навик най - вероятно
любов малко възможно
Възможно е.От начало и аз не (така да се каже) обичах гаджето си,но сега нещата са други.Все пак не мога да кажа,че обичам някого.Просто ми е нужно време и мисля,че не съм до там узряла за да тдвърдя такова нещо.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
E,според мен не е баш така....аз с човека,който съм сега с него го обикнах още от първата секунда в ,която го видях .Обикнах всичко в него,не е само до вида му...той за мен няма особенно значение..просто начина по,който ме кара да се чувствам го усетих в първият миг,когато се запознахме,и всяка изминала секунда го обичам все повече....Първоначално написано от Punisherrr
възможно е , но струва ли си ?![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Първоначално написано от tItEufFf
ти не гледай о т едно време как е било , ся няма задръжки и е съвсем друго , не можеш да ги съпоставяш нещата , няма ли тръпка в началото изобщо няма смисъл
просто и разбий сърцето.
Не е съвсем задължително. Някои от бившите ми любови дори не съм забелязвала в началото или сме имали не много добри отношения. В последствие съм се ВЛЮБВАЛА. С огледа на 24-те ми години обаче мога да твърдя, че между влюбването и обичта има съществена разлика. била съм влюбена в няколко момчета. Обичала съм и продължавам да обичам само един....Много често ги бъркате двата щата нещо.
еми браво че обичаш само един, жените имат една спец. функция да обичат по 2-ма и нагоре...Първоначално написано от krem4et0
![]()
просто и разбий сърцето.
Да естествено че можеПоследната ми връзка, която продължи 2 години почти беше точно така...в началото той беше мн влюбен в мен и дори ми казваше че ме обича, а аз го харесвах като човек и приятел, но накрая реших да пробваме и наистина след време го заобичах много
така че всичко е възможно :P
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Аз така се влюбих в негоВ началото даже не исках да го виждам,така ме дразнеше,но и доста упорито ми показваше че му харесвам...и реших да пробвам.Тръгнах с него познавах го от има-няма 2 седмици,не го понасях,всичко в него ме дразнеше,а сега...го обичам толкова много и не мога без него
![]()
![]()
![]()
Ами възможно е , защо пък да не.
Първоначално написано от krem4et0
евала , ще ровя цял живот в курвуляка дано измакна някоя вярна от купчината с боклуци
просто и разбий сърцето.