- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гласувайте днес!
гласувах
аз е сега се омитам да гласувам...на другийо край на София :п
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
когато дадеш празен вот омагаш на антибългарската партия ДПС със нейниет сигурни 400хил. гласа да успее. Все истински българин който гласува забива по пирон в ковчега им.Първоначално написано от RAWRRR
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Окей,няма да споря.
Това е граждански избор на всеки,така че нямам намерение да си го защитавам.
сори, че не е по темата, но просто не мога да се въздържа и да не пусна това тук...........
http://dnevnik.bg/izbori2009/2009/07...e_govori_samo/
страно защо никоя друга медия не го пуска това........
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
що мислиш че не е такаПървоначално написано от Raybeez
?
Първоначално написано от global
Мисли!
Сега не сме на балотаж.![]()
Специално си направих е-мейл, за да ти пратя нецензурно писмо, да знаеш.Ти еба параноиците.Първоначално написано от global
Иначе за ДОИП-а наистина е така.Аз съм за ДОИП, само че няма как да стане.А и на хората не им пука.
Първоначално написано от AnincetoSexy
И ква е тая цензура на ДOИП ?
Смятаййй
Остава и цензура на Атака да сложите...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Според мен най-голямата глупост е тази празна бюлетина или гласуването за партия, която знаеш, че няма да спечели. Така се разсейва вотът и шансът ДПС отново да влезе в парламента е голям. По-добре да се гласува за някоя партия, която със сигурност ще има много избиратели като ГЕРБ или Атака, а не за РЗС, които споделят възгледите на АТАКА, но определено няма да вземат достатъчно гласове. Доколкото знам, ако партия вземе над 50%, то тя може да си направи правителство .. или нещо такова, де.
Трябва да се гласува. Не мога да я разбера тази апатия относно бъдещето ни. Каквото и да е, по-добре ще е от ДПС. А като говоря за ДПС включвам и партиите, които ги подържат.
ПП. Днес се замислих за купуването на гласове. Адски хитро е да се купят циганските гласове преди ДПС да го направи. Герб купуваха гласове, доколкото знам, и днес стигнах до извода, че това може би е игра, за да не отиде тая паплач да ни решава бъдещето и да ни обрича на изчезване.
Каква е тази партия на глобъл?!
Не знам, но имам чувството че само ДПС си спазва обещаното![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
как ще те интересува като не си нищо повече от едно тъпо теле?Първоначално написано от fashion4etyy
мърша.
ахахахахаххаха,верно ли, хахахахахахахахаПървоначално написано от bulgarche
Ще гласувам, разбира се!
при мен беше малко пусто, но може да е защото отидох към 2.
ма нещо нямаше младежи..
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Още сутринта към 9 и нещо отидох и имаше доста хора - чак на опашка се редих![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Четох, че към 1 часа активността била с почти 10% по-висока от тази на миналите парламентарни избори =).
Всички за номер 4 в бюлетината ::Д
гласувах де.. ама за друг номер
Гласувах и се редих на опашка,което ме радва колкото и дебилно да звучи.ДПС-този път ще са с по-малко гласове лошото е,че това няма да ги спре да влязат в парламента.Щом са там не е ясно при едно коалиционно праивтелстов дали пак няма да управляват или дали на Парван Гошков няпа пак да им възложи мандат ако победителя и втората политическа сила не съставят правителство.Затова единствения начин ДПС-да не са чст от политиката е изолацията им.
А как точно cе разпределят? По равно лиПървоначално написано от Raybeez
Cъжалявам за тъпия въпроc, но доcега не cъм cе интереcувала от избори, понеже нямам 18..
Да бе..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
аз ше гледам предаванията от 18ч. ддз интересни са ми некфи тея избори -.-;S