- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гласувайте днес!
аз очаквам рекорден процент на активност от много време насам... дано
^ Най-вероятно.
![]()
^ не разбирам тая схема
?
едит: сфанах я само сивия цвят немоа го разбера![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
мен повече ме кефи на днес.бг класацията.
http://www.dnes.bg/politika/2009/07/...ylgarina.73769
edit: е, Батак?!? Не е ли Атака това..
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ей майка им ******************** на тая мръсна сган турска и мангалска. Черното не може грам български да вдене, ама видиш ли, ни определя бъдещето. Малееее, ей ся едно изродче да е пред мен, за целия им мършав манталитет и народ ще го пребия![]()
![]()
![]()
По информация към 11 часа в Истанбул са гласували над 12 хиляди души.
В града има 36 избирателни секции.
А в Атна 2.
Малееееееееееееееееееееее ееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как не може нещо да се направи, за да спрат тия мелези да гласуват..вече не знам как да ги нарека, че да си излея гнева![]()
"До момента в Турция са гласували над 55 хиляди души в 123-те секции, открити в 12 града на страната.Първоначално написано от OtherDimension
Само в Истанбул са гласували над 18 хиляди души. В комисиите освен ДПС свои представители имат Коалиция за България и НДСВ."
47 % избирателна активност в България по последни данни.
2005 е била 56%.
Аз съм без думи..
схемите на доган ще бъдат прекратени след като герб печели убедително тези избори а Атака е структуро определящата![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
е па дано си права![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Герб са на ръба сами да сформира правителство
Евала
27 от 31 мажоритарни кандидати са на Герб
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Първоначално написано от DjBaloon
ДАЙ БОЖЕ!
По нова тв
дават някъв от БСП
дебел... потен
Ей тва е БСП
Мисля, че е възможно да влязат НДСВ и Лидер, защото това не са окончателни данни.
Ако Лидер влезнат ще се коалират с Герб и Синята
Ма вие продължавате да си мислите че нещо зависи от вас/нас. Всички резултати се знаят много преди да се замислим че предстоят избори. Тия хора, за които ние мислим че се различават по управление и убеждения, си пият кафенцето заедно.
Извод: Дали ще гласуваме или не - ВСЕ ТАЯТова е истината, а не просто моето мнение за нещата
![]()
As S1m
KuRwA
![]()
Мноо ясно..масони, илюминати навсякъде !
Kya, ти ако мислиш по тоя начин цял живот, никога няма да ти провърви нито ще спечелиш някоя своя битка в живота.. ще си останеш вечно в сянка.
От опит глава не боли
Или беше по-важно да дремиш у вас на диванчето разлута, ако въобще имаш годините да гласуваш. пф
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
65 % избирателна активност в София)
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
По-малко от 50% избирателна активност.......
Т'ва е, предизборните кампании се правят като селски събор..