- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- даме забележи
здравеите аз съм мом4е на 19 години и харесвам едно момиче което е в моят клас но незнам защо но първото впечетление което оставям в хората е че съм страшен,заедлив,непокиси все в тоя род сигорно защото съм висок 187 и тежа 96 кг и сум така набит с брусната глава и непоказвам емоция много много това самиго казвали приятели.
с това моми4е имаме оп6ти интереси но незнам какво да павя и като се запреказвам с нея си гълтам граматиката и се шашкаммеко казано завличам думите почвам дасе потя моля даи теми савет
благодаря предварително
общи*
заприказвам*
Е от какво толкова се притесняваш ... ? До колкото знам момичетата не ядат хора... пък и от притеснението няма да имаш файда .. идеята ми е да се успокоиш не си на 13 ...Покажи и, че все пак не си пълния непокист ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сам каза, че имате общи интереси - възползвай се от това и започнете да си говорите за тях - това е първата крачка!
Покажи и истинското ти "Аз"![]()
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
мхм
ОБИЧАМ ТЕ
Това с червеното ти са грешкитеПървоначално написано от opakos
![]()
за пунктуацията няма да говоря![]()
по темата: .. от момичешка гледна точка - момичетата не харесват такива неща..
сега сериозно.. като имате общи интереси, говори за тях с нея..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ако всичко написано е истина - значи те е забелязала ... не за друго - забележим си.
Ако искаш да питаш как да те хареса .... ами не знам онбре - зависи от нея ....![]()
оп6ти![]()
![]()
![]()
wtf?!
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Няма смисъл да коментирате грешките на пича, при положение, че това е раздел Любов.
По темата: Можеш да я заговориш по много начини и на много теми. Ако има интерес към теб, дори малък, ще го усетиш. Ако не иска да се занимава, ще се държи разсеяно или неприятелски.
Скайп: doombringer2006