'smiLe49' , защо не напишеш темичка , стана ми интересно ..
Всъщност и аз излизам все още с бившия си приятел и той смята да дойде на моя рожден ден , бяхме с него 2г все пак .. Тука искам да ви успокоя и двете : При нас двамата е нужда , нужда да се видим да си кажем 'здравей' , 2г са много време за момче на 18 и момиче на 16 /в момента/ , и двамата сме израстнали с тази връзка , нуждата да излизаме и да се видим , НЕ Е защото ще сме заедно , или защото той се съмнява в чувствата си към другото момиче - Напротив .. Просто е нужда , с която ако тя не свикне /неговата приятелка/ ще трябва да си тръгне по пътя .. .. Защото е глупаво да го ревнува от най - близкия му приятел .. А аз съм му просто приятел , няма лошо да се виждаме от време на време - от моя гледна точка Може би е така , защото знам , че няма да сме заедно пак .. Та друга ми беше мисълта - 'че той си я обича' и аз несъм пречка във връзката му , освен ако неговата приятелка не ме превърне в такава !
П.С - Съжалявам за намесата в личното ти пространство Смайл49 , защото все пак не знам ситуацията и на авторката на темата , защото това не е точно по нейната тема
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.