'smiLe49' , защо не напишеш темичка , стана ми интересно ..
Всъщност и аз излизам все още с бившия си приятел и той смята да дойде на моя рожден ден , бяхме с него 2г все пак .. Тука искам да ви успокоя и двете : При нас двамата е нужда , нужда да се видим да си кажем 'здравей' , 2г са много време за момче на 18 и момиче на 16 /в момента/ , и двамата сме израстнали с тази връзка , нуждата да излизаме и да се видим , НЕ Е защото ще сме заедно , или защото той се съмнява в чувствата си към другото момиче - Напротив .. Просто е нужда , с която ако тя не свикне /неговата приятелка/ ще трябва да си тръгне по пътя .. .. Защото е глупаво да го ревнува от най - близкия му приятел .. А аз съм му просто приятел , няма лошо да се виждаме от време на време - от моя гледна точка Може би е така , защото знам , че няма да сме заедно пак .. Та друга ми беше мисълта - 'че той си я обича' и аз несъм пречка във връзката му , освен ако неговата приятелка не ме превърне в такава !

П.С - Съжалявам за намесата в личното ти пространство Смайл49 , защото все пак не знам ситуацията и на авторката на темата , защото това не е точно по нейната тема