Здравейте отново!

Днеска излезнохме.. той както винаги в началото мълчеше /типично в негов стил, като стане нещо и уж размишлява над него /. Та седнахме на едно място близо до морето.. и аз го попитах какво мисли за вчера.. и той ми отговори "какво трябва да мисля?".. О, божеее..При него работата е такава, че, когато трябва да говори сериозно, не го прави, а много по-късно.. след дъжд качулка. Каза ми, че бившата казала на един негов приятел, че двете сме се видяли и сме говорили. Чак ми стана странно.. та тази същата бивша уж искала да се сдобрим, а говорила гадни неща за мен пред едни нейни приятелки ( тези приятелки се познават с един друг мой приятел и оттам разбрах). Много долно момиче..все иска да направи интрига някъде. Оставих темата за бишвата му и го попитах други неща.. попитах го какво е за него нашата връзка.. и той ми отговори - "Всичко.." Каза ми, че аз съм и деня, и нощта за него.. беше ми малко странно да чувам всичкото това. После ми сподели, че дошъл с мисълта, че аз щяло да го зарежа. Видях, че сте ме посъветвали да го направя, но.. нещо отвътре ме спира. Не мога просто заради една глупава интрига да го оставя. Каза ми също, че като излизал, слушал една песен, в която се пеело "tell her that she is the one".. така постепенно разговора ни отиде към добро, макар че започна с лошо. В крайна сметка се сдобрихме..и слава Богу.. защото не исках нещата между нас да приключат.. и то заради това. Може би бившата му точно това цели - е заключението на един приятел, който знае какво се случи. Знам ли.. сякаш нашата връзка се закрепна след това..

Благодаря на всички, които проявиха интерес!