.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: 2рата..

Град
    Varna

2рата..

Харесвам едно момче,което си има приятелка и й изневеряваше с мен. Той обича нея,не сме се виждали много пъти,но има много голяма влечение към мен и след като се видим измествам приятелката от главата му поне за няколко дена. По принцип нещата с него са много сериозни,тъй като имаше период, в който не се бяхме виждали сигурно 4 месеца,а не се бяхме забравили,въпреки че е с приятелката си 2,5 години. Той не е курвар,аз съм изключение на изключението в тази ситуация,ама не можем да се забравим. Сега той избра да е само с приятелката си,защото не може да я наранява повече,като ми каза,че ще дойде един момент,в който няма да съм просто 2рата и всичко е съдба,само че този момент не е сега.. Вярно е,че ще ми кажете да не им развалям щастието,само че как да стане,като не можем да се забравим
    Та въпроса ми е да го помоля ли да излизаме само като приятели на кафе без изневери,тъй или иначе се въртим в 1 кръг почти цяла година.. пък и едно излизане не е изневяра,не е изключено да се влюби в мен,все пътите в които сме се виждали не са повече от 10 и всичко става по скайп.Но едно съм сигурна и това е,че не си играе с мен..

Той просто е бил разгонен, и като е видял, че му се даваш ... е станало мазало От къде знаеш, че той мисли за теб?
    Не очаквай нищо сериозно.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Varna
    1во не е бил разгонен,2ро той ми казва,че си мисли за мен,по принцип е много сериозно момче и е много откровен и не се виждаме само,за да спим..

На колко сте?

да найстина на колко сте
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Цитирай Първоначално написано от dezito1
    1во не е бил разгонен,2ро той ми казва,че си мисли за мен,по принцип е много сериозно момче и е много откровен и не се виждаме само,за да спим..
    Наричаш сериозен човека, който изневерява на приятелката си И изобщо не излизай с номера за изключение на изключение, ако ще и най-голямато изключение да си, това, което е направил той е несериозно и ти му се явяваш опора на връзката му с нея, за да не остави приятелката си. Явно сега малко му е станало гузно и е решил да се откаже. Поне аз така си мисля
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Varna
    az sym na 16,toi 18..

Тогава порасни и не се занимавай с него.

Град
    Varna
    az dostatu4no sum porastnala,za da precenq,che neshtata sa naistina seriozni,nqma smisul da se opitwash da mi otwarqsh ochite,zashtoto sym naqsno kakwo stawa..ne sym glupawa,vuprosa e da se opitam li da "go otkradna" legalno bez izneweri..

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ох ох ох как мазно те лъже и ти като шаранче след него...ама хубаво си прави пича де така си е наредил картите че си има една играчка докато сериозната му приятелка я няма...продължавай да си вярваш че ще стане нещо...и отваряй краката щото в един момент пак ще поиска разнообразие...освен ако не си му омръзнала и не си е намерил друга играчка
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Цитирай Първоначално написано от dezito1
    az dostatu4no sum porastnala,za da precenq,che neshtata sa naistina seriozni,nqma smisul da se opitwash da mi otwarqsh ochite,zashtoto sym naqsno kakwo stawa..ne sym glupawa,vuprosa e da se opitam li da "go otkradna" legalno bez izneweri..
    Искаш съвет - дадох ти го. Нямаш шанс с него...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първо за мен тоя е някакъв муньо .. второ НЕ обича приятелката си след като и изневерява ... трето просто има нужда да си чеше крастата и определено не знае какво иска ... четвърто как можеш да спиш при положение, че си с гаджето на някое момиче ... ? Ако на тебе ти се случи няма да ти е особено приятно ..

Град
    Varna
    a dali shte uspeq da go otkradna i az si mislq,4e ne moje da si s edin 4ovek i da si mislish za dr no znam,4e ne me razigrava,zashtoto polojenieto e mn po-slojno,no na men ne mi se obqsnqva..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Добре ако искаше да е с теб щеше да я зареже .. но не го прави нали? Не се залъгвай .. Ама в крайна сметка ти си знаеш .. аз не бих се занимавала ...

Град
    Varna
    ama nie po4ti ne sme se vijdali,nqma kak da q zareje pri tova polojenie,kato hodqt ot 2,5 godini..pak kazvam,4e e seriozen.Prosto vle4enieto ne iz4ezwa

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Мислиш ли, че ако наистина изместваше приятелката му за няколко дена и не можете да се забравите, той щеше да предпочете нея? Май си била само развлечение до едно време

Вторият си остава втори цял живот,и дори твоя човек да скъса с приятелката си,и да тръгне с теб... Почти 100% е сигурно,че ти ще бъдеш заменена по същия начин..
    Да,знам,четох,той не е такъв човек,сериозен е и бла-бла... Факт. Приела съм го за общ и всички ги слагам под този знаменател.. Не мисля,че има изключения...

Град
    Varna
    това за 2рата за цял живот е пълна глупост,поне съдя по по-възрастните..

Всеки си има мнение,мойто е такова... Именно пък при възрастните така стоят нещата...
    Макар че пишеш във тийн форум,от което следва че не си толкова голяма...
    И все пак аз така мисля... Номер две може да е само и единствено номер две...
    Дано да греша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си