Харесвам едно момче,което си има приятелка и й изневеряваше с мен. Той обича нея,не сме се виждали много пъти,но има много голяма влечение към мен и след като се видим измествам приятелката от главата му поне за няколко дена. По принцип нещата с него са много сериозни,тъй като имаше период, в който не се бяхме виждали сигурно 4 месеца,а не се бяхме забравили,въпреки че е с приятелката си 2,5 години. Той не е курвар,аз съм изключение на изключението в тази ситуация,ама не можем да се забравим. Сега той избра да е само с приятелката си,защото не може да я наранява повече,като ми каза,че ще дойде един момент,в който няма да съм просто 2рата и всичко е съдба,само че този момент не е сега.. Вярно е,че ще ми кажете да не им развалям щастието,само че как да стане,като не можем да се забравим
Та въпроса ми е да го помоля ли да излизаме само като приятели на кафе без изневери,тъй или иначе се въртим в 1 кръг почти цяла година.. пък и едно излизане не е изневяра,не е изключено да се влюби в мен,все пътите в които сме се виждали не са повече от 10 и всичко става по скайп.Но едно съм сигурна и това е,че не си играе с мен..