.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Пречистване

няколко пъти шмърках амфети и пуших трева... (headbang) .... сега как по бързо да се пречистя

Ами като за начало спри да пушиш трева и да смъркаш амфети. А защо трябва по-бързо да се изчистиш.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

имам чувството че скоро пак ще ми правят тестове... аз вече съм спряла но тея работи си остават в организма за известно време (3 месеца)

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Вземи свръх доза и отърви света от наркоманското ти присъствие...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Цитирай Първоначално написано от sladko_teenche_v
    имам чувството че скоро пак ще ми правят тестове... аз вече съм спряла но тея работи си остават в организма за известно време (3 месеца)
    Ами чувал съм, че при кръвни изследвания следите от тревата може и до година напред да се намерят. Иначе надявам се, че ще спреш да взимаш наркотици, дори и когато не ти правят тестове. Иначе какъв е смисъла, за какво го правиш.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си