.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Няколко въпроса

1.Аз и брат ми скаме да си купим общ велоергометър-така де колело,което не се мести и исках да попитам къде се отслабва.Аз мисля,че на краката,брат ни мисли,че е на цялото тяло.Вие как мислите?
    2.Не ми дават да си направя една тъпа почистваща маска ,да си махам космите на мишниците ,на краката и изобщо добре,е поне ми дават да се къпа,аз им обяснявам,ама те не ме разбират.Срам ме беше да излезна по къс ръкав,защото ми се виждат космите по ръцете.Не ми дават да си махна веждите или каквото и да е друго подобно нещо
    Не се ли замислят,че ме е срам?Когато седнахме да обядваме баба ми ми каза,, пак ли си си бръснала каката'',а аз казах,че не ги бръсна а си махам космите с депилатоар,а тя пак се обади,,колко си тъпа да си махаш космите през 4-5 дни-махат се по 1 път на месец ,аз направо щях да падна...
    Плс хелпппп!!!
    3.Изкъпах се с един бебешки шампоан с мед на релина или там каквото беше и косата ми се омазни не 4тия ден -тва е добре,но след като я измих я чувствах мн суха-да не се е изтощила?

плсссссссссссссссссс пишете

Град
    София
    Отслабват ти бедрата, после почваш да правиш прасец..

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    ама ти момиче или момче си, че не ти дават да си махаш космите Те не са наред с главата. Как няма да ти дават да се обескосмяваш За момче разбирам, но ако си момиче...
    иначе по въпрос 1. мисля, че не само краката отслабват, а и други части от тялото, но може и да греша..

o.O
    Махни си космите, постави ги пред свършен факт... това не е нормално.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

ми момиче съм

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sanna
    ми момиче съм
    На колко си все пак ?

мисля, че е нормално щом си на 11 да ти се карат, че си бръснеш краката. почакай да пораснеш малко, поне 13 да навършиш и едва ли ще имат нещо против. Баба ти и майка ти още не могат да осъзнаят, че се преръщаш в жена, мислят те за малко момиченце и затова...

Засега ми дадоха да си махна космите на краката до свивката,а преди 2 часа тате каза,че ще ме заведе в едно студио да ми оформят веждите и имаше уиски на масата -аз си помислих ,че се е напил ,ама каза ,че аз съм негов човек...

Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    мисля, че е нормално щом си на 11 да ти се карат, че си бръснеш краката. почакай да пораснеш малко, поне 13 да навършиш и едва ли ще имат нещо против. Баба ти и майка ти още не могат да осъзнаят, че се преръщаш в жена, мислят те за малко момиченце и затова...
    само тате ме разбира

Е браво. Трябва да свикват И при мен беше така отначало...

Цитирай Първоначално написано от LittleFashionista
    само тате ме разбира
    което е достатъчно,защото родителите ми са разведени хич не ме интересува майка ми

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...

Re: Няколко въпроса

1.Аз и брат ми скаме да си купим общ велоергометър-така де колело,което не се мести и исках да попитам къде се отслабва.Аз мисля,че на краката,брат ни мисли,че е на цялото тяло.Вие как мислите?
    2.Не ми дават да си направя една тъпа почистваща маска ,да си махам космите на мишниците ,на краката и изобщо добре,е поне ми дават да се къпа,аз им обяснявам,ама те не ме разбират.Срам ме беше да излезна по къс ръкав,защото ми се виждат космите по ръцете.Не ми дават да си махна веждите или каквото и да е друго подобно нещо
    Не се ли замислят,че ме е срам?Когато седнахме да обядваме баба ми ми каза,, пак ли си си бръснала каката'',а аз казах,че не ги бръсна а си махам космите с депилатоар,а тя пак се обади,,колко си тъпа да си махаш космите през 4-5 дни-махат се по 1 път на месец ,аз направо щях да падна...
    Плс хелпппп!!!
    3.Изкъпах се с един бебешки шампоан с мед на релина или там каквото беше и косата ми се омазни не 4тия ден -тва е добре,но след като я измих я чувствах мн суха-да не се е изтощила?
    1.отслабва се на крака предимно но иначе цялото тяло се затопля и се горят калории също на задните части и на корема
    2.тялото си е твое и имаш право на личен избор да си го тртираш както искаш(освен обици и татуси,за тях знам че трябват 16г
    ) както казаха някои постави ги пред свърше факт.и най добре ходи на кола маска
    3.вземи си шампоан подходящ за твоята коса а не някои произволен който ти мирише на хубаво.аз съм доволна от пантен

Град
    Пловдив
    аз от фитнеса и вело-то там имам малко стрии на прасеца прави си сметка ( и,да,знам какво са стрии,ако някой твърди,че не са )

за депилатоара,еми,не си тъпа,ама един епилатор излиза по-евтино от купуване на депилатоар през 4-5 дни ( депилатоар=самобръсначка + увасна миризма )

кво те *** кво ти казва родителското тяло,хващаш пинц(с)етата и се почваш,майна,все едно ще ви накажат,че нямате косми
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Голям фен Аватара на akinom

Re: Няколко въпроса

Плс хелпппп!!!

1. Не може с един уред, какъвто и да е той да ти отслабне определена зона от тялото. Цялата се вталяваш, но трябва постоянство и консултация с някой професионалист за старта, после времето и така..

2.Твоите родители са малко странни. Аз веждите без да питам, ядосана си ги изщипах на бързо и си направих една много хубава форма. Ти потърси козметик, събери си пари, като вашите не ти дават и действай!

3.Косата се къпе през ден/два. Не ти трябва бебешки шампоан, а подхранващ, овлажняваш. Потърси в аптеките, в каталозите, по магазините.. купи си и готово.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си