Първоначално написано от
Brabi92
Въпросът ми е не е ли по-добре,този раздел да бъде прекръстен само
"Похвали към екипа на сайта"?
За малкото време през което съм тук се нагледах на какви ли не безобразия и некомпетентни действия на модератори и администратори!
Пуснах тема относно търсачката и ми беше даден един много уклончив отговор"имало други трески за дялане"Какво по важно от функциолността на сайта,за да може потребителя като седне и да не се нерви ,че не може да намери това ,което му е нужно.Не съм дълбала на долу,защото щях да бъда евентуално заплашена от бан,така като гледам темите тук.
Последната тема ,която пусна Тянко, ми направи уникално впечатление.Там поредно бяха изтрити няколко мнения на потрбители по темата с явна критика към админ/модове,а бяха оставени тези с похвалите.Това обаче си е редовна практика ,гледайки другите теми!Относно темата на Тянко намерих едно много хубаво абзацче от правилата на собственика на сайта-ИНВЕСТОР.БГ:
"С ползване на услугите на Teenproblem.net, вие предоставяте на Investor BG разрешение да възпроизвежда, публикува и разпространява безвъзмездно публикуваното от вас съдържание в печатни и онлайн издания на Investor BG."