.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

кога му е времето

Знам , че има много такива теми и всичките са
    Според вас кога е времето един човек да започне половия си живот.
    Имал съм няколко пъти възможността да правя секс ,но не смятам че партньорите ми бяха подходящи и им отказах..
    Незнам какво да правя скоро 6те стАна на 17 а още не съм се е''''.
    А почети всички на моята възраст се клецат като зайци..
    Какво мислите по въпроса

Супер фен
    Кво значи ''Незнам какво да правя скоро 6те стАна на 17 а още не съм се е'''' . '' ?? Какво трябва да правиш според тебе? Това,че не си като всички останали може само да те радва (ако си умен). Направи го по-късно,но с любов(поне аз така смятам) отколкото когато и да е с която и да е. Това е.
    И на 17 не си мисли,че си много закъснял...тва са погрешни разбирания. 17 според мен трябва да е минималната граница. (но уви...)

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Кога да започнеш половия си живот?Когато си готов да поемеш отговорността.Казвала съм и преди,че НЕ е просто да се е** и до там.

Иначе..чакай точното момиче Не го мисли толко...то когат трябва,тогава Ако пък много ти се ... отивай в някой бар,намери си момиче и толкова.Ако си глупак.

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    Когато се чувстваш готов, когато намериш човек който много харесваш и си сигурен, че искаш да го направите, по ваше желание, а не от натиска на другите които говорят "как може още да не си изчукал някоя"
    И не бързай много Ще има много време да правиш секс, но първия път си е един и е гадно ако стане в тоалетната на дискотеката
    И се предпазвайте

Град
    varna
    аве когато се почувстващ готова ве нийй тука от къде може да знаем по принцип 17 години е нормално да се започне
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ми като има толкова много теми,да ги беше попрочел малко.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Когато се чувстваш готова

Re: кога му е времето

Цитирай Първоначално написано от sanciora
    ?

Всичките са

Е ние ако ти кажем,че е нормално примерно на 17 и нямаш прител/приятелка със първия срещнат ли ще го направиш?
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Няма нормална възраст , когато искаш тогава , независимо дали ще си на 17 или повече (важното е че не си на 12 )
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

на есен ;щ

Цитирай Първоначално написано от tryYy
    Цитирай Първоначално написано от DollLyyY
    Няма нормална възраст , когато искаш тогава , независимо дали ще си на 17 или повече (важното е че не си на 12 )
    има нормална възраст и тя е 16+ понеже почти всички от форума сте отворени (не по характер) от малки и го лъжите по-добре да изсчака
    Добре, да кажем че е 16+ ами , той/тя е на 17 и какво?? Да чака докато стане на 25 ли?Друг е въпроса ,че си няма сериозен партньор/ка,че щом пита по форумите ,значи не е достатъчно зрял/а и т.н , но не възрастта е проблема

^ Ако ти кажа, че познавам супер зрели за възрастта си, както 12-, така и 13-годишни, съответно си имат и гаджета, какво ще кажеш? Ще ги поощриш, понеже са зрели, имат си половинка и не питат по форумите => са готови? Бреей! И понеже знам какво ще ми кажеш, да те предупредя: недей да гледаш толкова ограничено на нещата, ами си разработи мозъка. 12-13 години не е някаква рамка. Същото се отнася и за 14-годишните, и за 15-годишните.

+1

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    ^ Ако ти кажа, че познавам супер зрели за възрастта си, както 12-, така и 13-годишни, съответно си имат и гаджета, какво ще кажеш? Ще ги поощриш, понеже са зрели, имат си половинка и не питат по форумите => са готови? Бреей! И понеже знам какво ще ми кажеш, да те предупредя: недей да гледаш толкова ограничено на нещата, ами си разработи мозъка. 12-13 години не е някаква рамка. Същото се отнася и за 14-годишните, и за 15-годишните.
    о боже ГОСПОДИ ! на 12 години зрели за секс? ами това е страхотно ... и кат стане гаф мама ли ще го гледа? оо но пък ако си на 13 или 14 вече работата е съвсем друга...

земете си седнете на задниците и учете вместо да се праскате като зайци!
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Кога да започнеш половия си живот?? - когато си готов не само да 'направиш сефтето', но и да поемеш отговорност за теб и партньора си...когато чувстваш, че наистина му е дошло времето и искаш да го направиш с любов...глупаво е да се водиш по някакви тенденции...води се по собственото си мнение и разбирания

Мега фен
    Абе като ти се е*е си хвани някоя курвалана и й напълни дупенцето с любов!

--------------------------------------------------------------------------------

Абе като ти се е*е си хвани някоя курвалана и й напълни дупенцето с любов!

Мега фен
    Еми така си е, боцай там наред всички курвенца с пухкави дупенца и да ползваш Durex,ей... ;D

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: кога му е времето

Цитирай Първоначално написано от sanciora
    Според вас кога е времето един човек да започне половия си живот.
    Имал съм няколко пъти възможността да правя секс ,но не смятам че партньорите ми бяха подходящи и им отказах..
    Незнам какво да правя скоро 6те стАна на 17 а още не съм се е''''.
    А почети всички на моята възраст се клецат като зайци..
    Какво мислите по въпроса
    Охоо !! На 17 ..... е поне ще имаш много време да съжаляваш за всички пропуснати възможности за секс

Ако разбира се наистина е имало такива възможности

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Това към мен ли се отнасяше?? Аз самата казах , че няма нормална възраст , не ми казвай , че гледам ограничено на нещата! Много си зависи от самия човек и всичко е много относително! Ти на колко години прави секс за 1 път?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Когато можеш да носиш отговорност за действията си!!! А не да се вайкаш дали баща й ще те убие, ако шуар чек-а е с две черти и да се чудиш от кой етаж да се метнеш /това за момчетата/ или да се чудиш при кой гинеколог да отидеш за аборт и ако си под 18 да се чудиш и маеш как да искаш съгласието на родителското тяло/тела за тая процедура /за момичетата/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Тва не е подарък да му мислиш....то като дойде времето първи ще разбереш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си