.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Цитирай Първоначално написано от DollLyyY
    щом пита по форумите ,значи не е достатъчно зрял/а и т.н , но не възрастта е проблема
    В повечето случаи точно тя е проблемът. Когато казах да не гледаш толкова ограничено на нещата, имах впредвид, че като се спомене за 12-13-годишни, всички дигат ръце и разправят как са малки за такива неща, а стане ли дума за 14-15-годишни, нещата са различни. А това е пъъъъъълна тъпотия. С един и същи акъл са, еднакво неспособни да поемат отговорност. Колкото до въпроса ти: предпочитам да си затворя очите. Интимните ми отношения (или липсата на такива) е абсурдно да стават достояние за форум с над 10 000 души, само и само, за да ми се зачете мнението.

Всеки има право на свой избор , аз също Не съм За децата от малки да правят секс и т.н. , но е относително за точната възраст , тъй като има някой на по 14-15 дори , които са достатъчно развити,образовани и отговорни да правят секс и дори повече от други които са на по 20 и още не знаят дали им се пишка или др. им се прави с извинение..За огромно съжаление , повечето са много не навътре в нещата и затова има бременни на по 12 обаче не могат всички да са под един знаменател!
    Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!

оф няма определена възраст правите го когато сте готови а не когато трябва...

napravi go s 1vata koqto ti pusne
    xD

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Ми като има толкова много теми,да ги беше попрочел малко.

Абе ти навсякъде се заяждаш с някой.

Няма никакво шибано значение на колко си когато ТИ се чустваш готов трябва а не "приятелят ми го прави ще почна и ас нищо че съм на 13" .. поклон пред теб
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    Физическата възраст не е най-важното. Когато се чувства готов/а тогава. Но все пак (лично мнение) не по-рано от 16 години.

Град
    Wonderland
    когато-тогава

Ами те и в старинни времена са го правили на 12 годишна възраст, така че няма лошо

Супер фен Аватара на Amateur
    Ми незнам ама като гледам днешната младеж на по 13-15...

Цитирай Първоначално написано от sme6ko123
    Ами те и в старинни времена са го правили на 12 годишна възраст, така че няма лошо
    да но са живели до 35
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    ВаРнАаАа

Re: кога му е времето

Цитирай Първоначално написано от sanciora
    Знам , че има много такива теми и всичките са
    Според вас кога е времето един човек да започне половия си живот.
    Имал съм няколко пъти възможността да правя секс ,но не смятам че партньорите ми бяха подходящи и им отказах..
    Незнам какво да правя скоро 6те стАна на 17 а още не съм се е''''.
    А почети всички на моята възраст се клецат като зайци..
    Какво мислите по въпроса
    >>> надявам се ,че съм била изчерпателна

Супер фен

Re: кога му е времето

Цитирай Първоначално написано от sanciora
    Знам , че има много такива теми и всичките са
    Според вас кога е времето един човек да започне половия си живот.
    ИмаЛ съм няколко пъти възможността да правя секс ,но не смятам че партньоРИТЕ ми бяха подходящи и им отказах..
    Незнам какво да правя скоро 6те стАна на 17 а още не съм се е''''.
    А почети всички на моята възраст се клецат като зайци..
    Какво мислите по въпроса

Не си гей, нали
    Иначе мога да ти кажа, че е нормално. Направи го когато смяташ, че си намерил точния човек.

Първо, ти си една лигла... Не се спря с тези емотикони.

Второ, ти си повърхностна... Какво те интересуват останалите, които се "клецат"?! Ти гледай себе си.

Трето, няма възраст за ебане. Когато срещенеш момчеТО и си готова, тогава го направи.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Мхммм .. времето идва когато си готов независимо дали си на 12 или на 20 Щом имаш човека до себе си и си сигурен в него защо да не му се отдадеш и да запазиш един хубав миг

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa
    Мхммм .. времето идва когато си готов независимо дали си на 12 или на 20 Щом имаш човека до себе си и си сигурен в него защо да не му се отдадеш и да запазиш един хубав миг
    + 1

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от WhyNot
    аве когато се почувстващ готова ве нийй тука от къде може да знаем по принцип 17 години е нормално да се започне
    ммм спорет мене пък спорет годините няма мн значение освен ако не си под 14.. даже и 14 е рано но ... искам да кажа че когато си искаш можеш това е твоя живот..
    .....

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    23 декември 2012

Цитирай Първоначално написано от kasanova1994
    napravi go s 1vata koqto ti pusne
    \/

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    ХОРА,СТИГА СТЕ СЕ ВОДИЛИ ПО МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ!!!Писнаха ми тотално вече теми от рода на "На 20 съм,а още не съм го правил...това нормално ли е?" или пък "На 11 съм рано ли ми е за секс?"...Не годините са толкова важни в случая,колкото това да имаш нещо в главата дето да може да мисли и да знае това-онова за да не пише после теми от рода на "На 19 съм.Той свърши под душа,докато бях в спалнята.После и аз се изкъпах.Възможно ли е да съм бременна???" ...Всеки е свободен да прави това,което пожелае...Друг е въпроса дали е редно или не...Както и да е...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Кога да започнеш половия си живот?Когато си готов да поемеш отговорността.Казвала съм и преди,че НЕ е просто да се е** и до там.
    С две ръце съм... бих вмъкнала и когато имаш необходимата сексуална култура и знаеш какви да рисковете и последиците ...

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Кво значи ''Незнам какво да правя скоро 6те стАна на 17 а още не съм се е'''' . '' ?? Какво трябва да правиш според тебе? Това,че не си като всички останали може само да те радва (ако си умен). Направи го по-късно,но с любов(поне аз така смятам) отколкото когато и да е с която и да е. Това е.
    И на 17 не си мисли,че си много закъснял...тва са погрешни разбирания. 17 според мен трябва да е минималната граница. (но уви...)
    Истината,мойто невръстно и невинно девойче е че ако 1вия ти път е на 5 ще имаш самочувствието че вече си го правил но и ще забравиш колко е било ужасно....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си