- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кога му е времето
В повечето случаи точно тя е проблемът. Когато казах да не гледаш толкова ограничено на нещата, имах впредвид, че като се спомене за 12-13-годишни, всички дигат ръце и разправят как са малки за такива неща, а стане ли дума за 14-15-годишни, нещата са различни. А това е пъъъъъълна тъпотия. С един и същи акъл са, еднакво неспособни да поемат отговорност. Колкото до въпроса ти: предпочитам да си затворя очите. Интимните ми отношения (или липсата на такива) е абсурдно да стават достояние за форум с над 10 000 души, само и само, за да ми се зачете мнението.Първоначално написано от DollLyyY
Всеки има право на свой избор , аз също Не съм За децата от малки да правят секс и т.н. , но е относително за точната възраст , тъй като има някой на по 14-15 дори , които са достатъчно развити,образовани и отговорни да правят секс и дори повече от други които са на по 20 и още не знаят дали им се пишка или др. им се прави с извинение..За огромно съжаление , повечето са много не навътре в нещата и затова има бременни на по 12обаче не могат всички да са под един знаменател!
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
оф няма определена възраст правите го когато сте готови а не когато трябва...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Extremescream
Абе ти навсякъде се заяждаш с някой.![]()
Няма никакво шибано значение на колко сикогато ТИ се чустваш готов трябва а не "приятелят ми го прави ще почна и ас нищо че съм на 13" .. поклон пред теб
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Физическата възраст не е най-важното. Когато се чувства готов/а тогава. Но все пак (лично мнение) не по-рано от 16 години.
Ами те и в старинни времена са го правили на 12 годишна възраст, така че няма лошо![]()
Ми незнам ама като гледам днешната младеж на по 13-15...
да но са живели до 35Първоначално написано от sme6ko123
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Първоначално написано от sanciora
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
>>> надявам се ,че съм била изчерпателна
![]()
Първоначално написано от sanciora
Не си гей, нали![]()
Иначе мога да ти кажа, че е нормално. Направи го когато смяташ, че си намерил точния човек.
Първо, ти си една лигла... Не се спря с тези емотикони.
Второ, ти си повърхностна... Какво те интересуват останалите, които се "клецат"?! Ти гледай себе си.
Трето, няма възраст за ебане. Когато срещенеш момчеТО и си готова, тогава го направи.
Мхммм .. времето идва когато си готов независимо дали си на 12 или на 20Щом имаш човека до себе си и си сигурен в него защо да не му се отдадеш и да запазиш един хубав миг
![]()
ммм спорет мене пък спорет годините няма мн значение освен ако не си под 14.. даже и 14 е рано но ... искам да кажа че когато си искаш можеш това е твоя живот..Първоначално написано от WhyNot
.....
\Първоначално написано от kasanova1994
/
![]()
![]()
Когато дойде....![]()
ХОРА,СТИГА СТЕ СЕ ВОДИЛИ ПО МНЕНИЕТО НА ДРУГИТЕ!!!Писнаха ми тотално вече теми от рода на "На 20 съм,а още не съм го правил...това нормално ли е?" или пък "На 11 съм рано ли ми е за секс?"...Не годините са толкова важни в случая,колкото това да имаш нещо в главата дето да може да мисли и да знае това-онова за да не пише после теми от рода на "На 19 съм.Той свърши под душа,докато бях в спалнята.После и аз се изкъпах.Възможно ли е да съм бременна???" ...Всеки е свободен да прави това,което пожелае...Друг е въпроса дали е редно или не...Както и да е...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Кога да започнеш половия си живот?Когато си готов да поемеш отговорността.Казвала съм и преди,че НЕ е просто да се е** и до там.
С две ръце съм... бих вмъкнала и когато имаш необходимата сексуална култура и знаеш какви да рисковете и последиците ...![]()
Истината,мойто невръстно и невинно девойче е че ако 1вия ти път е на 5 ще имаш самочувствието че вече си го правил но и ще забравиш колко е било ужасно....Първоначално написано от Punisherrr