- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Домашен любимец...
На приятеля ми котката роди 3 малки сладки ангелчета и смятам да си взема едното утре. Въпросът е там, е майка ми е в чужбина и се връща след 5 дни, ама и двамата нещо не са много навити за котенцетоА незнам как ще реагира баща ми утре вечер като го донеса в къщи. Иначе като сме ходили в приятеля ми ги е виждал и им се радва, но нещо не ги иска в къщи.. Мисля да му кажа че е за временно докато намерят някой на когото да го дадат, но незнам...
Вие какво ще ме посъветвате? Какво да му кажа? Как да ги накарам да ми позволят... А и смятам да си го държа само в моята стая. Тя има и тераса и е доста голямка..
![]()
Ами казваш,че е временно,докато му намерите дом. И остава да се надяваш да свикне и да заобича котенцето.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Проблемът на родителите, когато се вземе животно е, че са резервирани заради хигиената. Ако докажеш, че къщата или апартамента ще е също толкова чиста и немиришеща колкото и преди да вземеш добичето, няма да има проблем
Съветът може да е само един - остави ги да пораснат 2-3 седмици, за да се хранят сами и тогава ги вземи.
Можеш да докажеш, че можеш да се грижиш за него и няма да има проблем. Кофти е докато се научи къде се ходи до тоалетна.
Don't tell me what I can or can't do !
имам си две много сладки и послушни котенцаа![]()
Първоначално написано от Loshotia
+++
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Измисли нещо... например че искаш да се научиш да бъдеш по-отговорна (при мен проработи) или че ще го върнеш ако прави бели...
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Невъзможно освен, ако живее навън и не влиза вътре.Първоначално написано от Loshotia
Когато си взех котка никой не питах, направо се появих унас с нея. И вече 3 пъти ражда, аз искам да я разкарам вече, а сега майка не дава.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Ммм аз пък никой не съм карал да ми вземе котка... Мама имаше имен ден и се появи с коте![]()
На другия ден размисли и щеше да го връща,но не и дадох... И така вече 4 години котето е при нассс :P
` ЪпСуРт....
+1..Мисля,че е добра идея..Първоначално написано от Boyd
Първия път,когато исках домашен любимец,нашите ме попитоха - дали ще се грижа за него..Аз казах ДА и ми разрешиха...
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
1.В никакъв случай не го дръж само в твоята тераса!!!Котките имат нужда от доста движение,а и от пространство,а ако го държиш само в твоята стая и на терасата ще се депресира и може да спре да яде,от където и започват здравословните проблеми(казва ти го човек,който е израстнал с котка вкъщи)
2.Не им казвай,че си го взела докато му намерят стопани,защото със сигурност и вашите ще започнат да търсят и точно,когато свикнеш с него ще трябва да го махнеш!
3.Най-добре седни и поговори с тях и се опитай да ги убедиш да ти позволят да го задържиш![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Абе и аз така бях като по-малка с морското ми свинче.Всеки ден минавах покрай магазина и се обаждах на майка ми да й кажа,че много искам.Един ден продадоха едното и понеже съм инат без да ги чакам го взех и го занесах удома.
В момента наште не дават косъм да падне от козината му![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
на теб за какво ти е коте? аз имам 2 и нз обаче спр се окосмяват и ддз мисля си да ги избръснаа иначе ако наистина можеш и искаш да се грижиш за котето поговори с баща ти и му кажи че ти ще се поргижеш за всичко - от това да му даваш храна всеки ден до това да го научиш как да ходи в тоалетната
![]()
Имам заиче..Когато каза че искам наще ме накара да им обещая че ще го гледам и след което ми дадоха пари да го купя![]()
как ще го държиш само в стаята ти бе?
тва да не е играчка, че да си я местиш или да си я оставяш където решиш
това е живо същество, има нужда от грижи, пространство, внимание.
ако не можеш да се справиш с това, въобще не го взимай.
Първоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
![]()
![]()
И аз смятам така и първоначално го дръж в стаята ти и после гопускай да щъка из къщата
![]()