.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

размерът има ли значение:за момчета

ми така въпросът ми е следният :ако дадено момиче има по-малки гърди това пречи ли ..не че аз съм така ,но ми е интересно тъй като наи-добрата ми приятелка е така

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Да да знаем ги ние за "най-добрата ми приятелка има малки цииц/проблеми и т.н" Не няма значение от големината на циците ! Не се притеснявай и ти ще си намериш гадже ! Успех !
    De-Phazz - Anchorless

Град
    In the middle of nowhere
    Различни хора, различни вкусове...
    Някой предпочитат по-малки гърди, други са любители на едрогърдите дами
    Come out, come out wherever you are...

Емии.. и аз съм с малки, но приятеля ми му харесва... така че всеки с различен вкус
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от xplay
    Емии.. и аз съм с малки, но приятеля ми му харесва... така че всеки с различен вкус
    то оставаше да ти каже че не му харесва
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Az puk nqmam pretencii za goleminata na cicite

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    За мен е важно гърдите да са пропорционални на конструкцията на тялото. Не върви на гадже 50кг. да носи 85D нали?

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    За мен е важно гърдите да са пропорционални на конструкцията на тялото. Не върви на гадже 50кг. да носи 85D нали?
    За това става въпрос!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Абсолютно съм съгласна. :P

Голям фен
    Град
    Имам :)
    По-важното е да има, а не колко са големи. А и не бих казал, че това е първото нещо, в което бих се вгледал. То като си е симпатяга и има готино телослужение, как да не ти се до... . Споко, за всеки влак си има пътници.

Фен
    Град
    Plovdiv
    не особено

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Таа кажи на "най-добрата си приятелка ( ),че няма за какво да се притеснява.Едно момиче не е просто един чифт гърди!Това,че ги имаш е достатъчно,пък какви са и колко са големи...Да не ти пука много много... Етоаз,примерно,съм 50 кг и нося 85C и вече тръгвам към D...И кво?Само дето ми пречат...
    Отплеснах се от темата...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Цитирай Първоначално написано от xplay
    На тебе доста ти ходят,ако си ти на снимката.

Да да знаем ги ние за "най-добрата ми приятелка има малки цииц/проблеми и т.н" Wink Не няма значение от големината на циците ! Не се притеснявай и ти ще си намериш гадже ! Успех !- не е така

аз си имам приятел и тои мн си ме обича ,но не става дума за мен .Приятелката ми си е супер слаба и естрашно стеснителна ,а аз не мога да и го набия в главата ,че тва не е проблем както казахте е смешно да си слаб с цици до....и нея мн момчета я харесват ама тя е прекалено срамежлива и обърква нещата много бих искала да и помогна

пречи мойто гадже има големи цици и никога не бих правил секс с момиче с малки цици

Супер фен Аватара на rakiQ
    разбира се ,че има значение аз съм щастливка

Супер фен Аватара на fenasf
    еми това е само един от факторите...

може да се окаже проблем

ми повечето момичета с огромни гърди са и дебели ,а тя е с наи-якото тяло с перфейтни крака и плоско коремче,без паласки и целулит -като модел е -висока,слаба и с право пропорционално тяло

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: размерът има ли значение:за момчета

Цитирай Първоначално написано от nes4EtoOo
    ми така въпросът ми е следният :ако дадено момиче има по-малки гърди това пречи ли ..не че аз съм така ,но ми е интересно тъй като наи-добрата ми приятелка е така
    По скоро има значение размера т.е. диаметъра на ..... сливата. Ако си тясна .... всичко друго е ОК !

Не е толкова от значение, споко.

Мега фен
    Не се притеснявай за приятелката ти само й помогни да не се притеснява чак толкова... Всмисъл... уреди й някаква среща с твой приятел, но тя да не го познава и го *инструктирай*....

мисля че сте прави.пнякога си мисля ,че с момчетата по може да се води разговор отколкото с момичетата

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    мне особенно......макар, че съпругата ми е Е
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Нямат значение за мен. Скромно момче съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си