- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- размерът има ли значение:за момчета
ми така въпросът ми е следният :ако дадено момиче има по-малки гърди това пречи ли ..не че аз съм така ,но ми е интересно тъй като наи-добрата ми приятелка е така
Да да знаем ги ние за "най-добрата ми приятелка има малки цииц/проблеми и т.н"Не няма значение от големината на циците ! Не се притеснявай и ти ще си намериш гадже ! Успех !
De-Phazz - Anchorless
Различни хора, различни вкусове...
Някой предпочитат по-малки гърди, други са любители на едрогърдите дами![]()
Come out, come out wherever you are...
Емии.. и аз съм с малки, но приятеля ми му харесва... така че всеки с различен вкус![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
то оставаше да ти каже че не му харесваПървоначално написано от xplay
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Az puk nqmam pretencii za goleminata na cicite![]()
За мен е важно гърдите да са пропорционални на конструкцията на тялото. Не върви на гадже 50кг. да носи 85D нали?
За това става въпрос!Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Абсолютно съм съгласна. :PПървоначално написано от dimitar_ak
По-важното е да има, а не колко са големи. А и не бих казал, че това е първото нещо, в което бих се вгледал. То като си е симпатяга и има готино телослужение, как да не ти се до... . Споко, за всеки влак си има пътници.
не особено![]()
Таа кажи на "най-добрата си приятелка (),че няма за какво да се притеснява.Едно момиче не е просто един чифт гърди!Това,че ги имаш е достатъчно,пък какви са и колко са големи...Да не ти пука много много...
Етоаз,примерно,съм 50 кг и нося 85C и вече тръгвам към D...И кво?Само дето ми пречат...
Отплеснах се от темата...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
На тебе доста ти ходят,ако си ти на снимката.Първоначално написано от xplay
![]()
Да да знаем ги ние за "най-добрата ми приятелка има малки цииц/проблеми и т.н" Wink Не няма значение от големината на циците ! Не се притеснявай и ти ще си намериш гадже ! Успех !- не е така
аз си имам приятел и тои мн си ме обича ,но не става дума за мен .Приятелката ми си е супер слаба и естрашно стеснителна ,а аз не мога да и го набия в главата ,че тва не е проблем както казахте е смешно да си слаб с цици до....и нея мн момчета я харесват ама тя е прекалено срамежлива и обърква нещата![]()
много бих искала да и помогна
![]()
пречи мойто гадже има големи цици и никога не бих правил секс с момиче с малки цици
може да се окаже проблем
ми повечето момичета с огромни гърди са и дебели ,а тя е с наи-якото тяло с перфейтни крака и плоско коремче,без паласки и целулит -като модел е -висока,слаба и с право пропорционално тяло
По скоро има значение размера т.е. диаметъра на ..... сливата. Ако си тясна .... всичко друго е ОК !Първоначално написано от nes4EtoOo
![]()
Не е толкова от значение, споко.
Не се притеснявай за приятелката ти само й помогни да не се притеснява чак толкова... Всмисъл... уреди й някаква среща с твой приятел, но тя да не го познава и го *инструктирай*....![]()
мисля че сте прави.пнякога си мисля ,че с момчетата по може да се води разговор отколкото с момичетата![]()
![]()
мне особенно......макар, че съпругата ми е Е
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Нямат значение за мен. Скромно момче съм![]()