- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 157 или 127 (София) ?
Кое училище да напиша по-напред 157 / 2ра испанска / или 127 ? Някой ако учи там може каже мнението си :P Аз нещо чувам много лоши неща за 157СПЕШНО МИ ТРЯБВА !!
аз уча в 127-ако попаднеш в А паралелка госпожата е наистина супер и ще те науче на английски.Много ог другите учители също са готини и те учат ан нещодисциплина има-не е лошо
![]()
btw в 127 има ли униформи :О
Ох, и аз него ще го пиша, ама се чуда англ. с немски или френски .. ?Някакъв съвет ?
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
и аз м/у немски и френски се чудя :@ от 5 до 7 клас учих немски и тази година се радвах , че се отървах от него .. но май ще продължа с немския ;(
Ии .. лесен ли е ? ;д
не е труден , но аз не исках да го уча и ,,....стига да внимаваш е лесен ..... пък и си прилича с английския ( :
Danke.Ok, значи сигурно него ще го пиша. (:
не,нямаме униформи.Но имаме бели фанелки за физическото и с тях играеме и са задължителни.Карата и осмокласниците да си взимат некви суичъри като някакъв елемент на униформа ама така и никой не си го носиПървоначално написано от hannahmiley
![]()
по-добре 127
Аз днеска си го написах на 13-14 място-нещо такова беше
Сестра ми преди учеше в 127 и вика че доста ги впрягат,мн си вярватамаа знам ли поне до него има едно готино магазинче Antistar
![]()
127мо ес7.![]()
![]()
яко е имам фр там и не са се оплакали от нещо
![]()
Учила съм в 127мо и изобщо не съжалявам.Учителите са доста готини и си разбират от професията.Естествено,има и черни овци,но на целия фон не се забелязва.
off tfa v1obshte ne e vqrno deto go kazvat za 157mo...smisel imam fr tam i shte ycha tam ....mii kfo vqrvate pa vie...smisel ezikova e gimnaziqta ii she si naychite dobre ispanskiq k1ff e problema....mladi sa ychitelite dvora e qk...v1obshte ne vqrvaite na tiq glyposti :P
валсии* ;]]
познавам хора от 157мо и самата аз ще у4а там и мисля 4е у4илището е много добро
Тези, които познават хора от 157-мо...Я кажете кво знаете за училището..![]()
Само 1 не мога да разбера - защо мислите, че щом ще учите в някое си училище, то е добро.
По темата : 127 е по - добро. Познавам хора от 157 - нито 1 от тях не е доволен .![]()
Видя,че всеки казва различно.Аз те съветвам да направиш това,което ти идва отвътре.За едно училеще,колкото и добро и елитно да е,винаги можеш да чуеш и добри и лоши неща.
А сега моето мнение-ако ти се учи испански,избери 2-ра испанска,тя е под закрилата на Перуанското посолство,даже за добър успех дават степендий и екскурзий до Испания.Видях,че намесвате външният вид на сградата-той не е показател за добро образование.И друго-в 2-ра испанска преподават испанци по испански Като те приемат се похвали,дано успееш там,където искаш.Успех!
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...