- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Козметик-Цени ?
Ами ти може и да се смееш,но явно си неинформирана.И след като не знаеш за какво става дума недей да си изказваш мнението.Има два такива магазина - на ПОПА и на Витошка.Освен това и в двата магазина има козметички.Даже на Витошка има две.И понеже явно не си обръщала внимание ще ти кажа и къде се намират "кабините" на козметичките.(така се казва,пише го в ценоразписа им,който можеш да намериш на касата).На Попа се намира направо и после вляво.А на Витошка като влезеш и ще я видиш.Горе долу срещу теб се пада точно вратата на кабината.Надявам се вече да знаеш,че има и козметички там,но най-вече в Yves Rocher на ПОПА. "moon_flower написа:
Отиди в Yves Rocher на Попа.Козметичката е много готина,а и аз съм много доволна от всичко,което съм си правила при нея- коламаска,почистване на лицето и тн.Цените за обезкосмяването ги знам,но за другите процедури не ги помня.Не са високи,нормални са.Според мен няма да сбъркаш ако отидеш.
Yves Rocher не беше ли магазин на ВитошкаИначе за почистване на лице моята взима 25 с българска козметика и 35 с френска,ноо вече ми писна едно и също и мисля да я сменям .Решила съм да ходя на Симеон при една,пък ще видим колко е добра
"