- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Аман от приятели!
Не мога да се похваля с много приятели, мога само с един, но поне знам, че е такъв.
Познати имам, много са.
Всички твърдят, че ме познават перфектно, но това ни най - малко не е така. Аз самата все още се опознавам и се търся, а те няма начин да ме познават перфектно.
Дори и най - добрия ми приятел не ме познава перфектно (колко пъти я повторих тази дума?:д), но все пак е достатъчно.
Въобще не обръщам внимание на разни слухове по мой адрес. Аз знам истината и не съм длъжна да давам разяснения по всяка една клюка
Имам още няколко приятелчета, но на тях не мога да им се доверя така, някак гледам плахо на тях. Страх ме е да не ми забият нож в гърба. Един приятел ми е достатъчен. А тези които са си лепнали етикет 'приятели на Нели', са ми всъщност познати и между мен и тях има една преграда, през която аз не ги пускам да минат. Като цяло не допускам много хората да ме опознаят, а мисля, че няма и нужда.
Не гласувах в анкетата, защото нито един от отговорите не е моя. Ако последното беше 'Мога да заявя с гордост, че имам поне 1 приятел' щях да избера това.
П.С. Отплеснах се![]()